Alexandra Pascalidou ännu en gång

Alexandra Pascalidou är känt för att kopiera andras och ”krydda” sina egna berättelser en hel del, här verkar vi ha ännu ett exempel när fantasin rinner iväg. 

 

Twitter
Twitter

-Pettersson minns särskilt den här…

men det finns högvis med kloka ord…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Alexandra Pascalidou ännu en gång

  1. ” Låter som en Grekisk Krisanekdot? Men det sker i ett rikt
    land? Jovisst Plaskalidou, men det var innan du och dina
    efterföljare invaderade landet som Sverige var rikt, sen har
    det bara gått utför, och väldigt snart har vi en Grekisk ekonomi,

    Så tack Plaskalidou, men utöver din stora käft har du inget att
    komma med!
    Är du också ägare till ett av dom lyxutrustade kråkslott man kan
    se på fina gatan i (det fattiga Rumänien) ?

  2. Hon blandar ihop begreppen journalist och författare. En journalist skall återge sanningen och en författare kan fabulera hur som helst men när hon skall vara journalist så fabulera hon hej vilt.

    • Klart hon gör då hon är varken det ena eller det andra.
      En svensk journalist sade till mig att den nollan har någon hållhake att hon får fortsätta trots okunskapen och det larviga hon presenterar.
      Kanske har hon en älskare med makt i korridorer.

      • Ja, jag tror till och med hon är av zigenskt ursprung….ser så ut i alla fall.

      • Albanien.
        Hon härstammar från ett folkslag i Albanien som inte gillades av staten, så de flydde/vandrade till Grekland via Turkiet har jag hört av en som bor i Grekland.
        Återkommer med vad de heter. Måste fråga den kunniga.

  3. Alexandra har ett oerhört behov av att synas och höras.Hon gör som somliga andra damer som är lagd åt det ultrafeministiska hållet. ” det gör väl inget att man ljuger lite”.

  4. Det märks att Alexandra Pascalidou inte lever i verkligheten, när hon kan uttala sig om att Sverige är ett av världens rikaste länder när snart alla kommuner är konkursmässiga. Sverige rusar mot ruinens brant tack vare massinvandringen och då hjälper inte alla dessa smygskattehöjningar dom håller på med. Alexandra Pascalidou, du gör dig bara till åtlöje med alla dina skriverier, ingen tar dig längre på allvar.

  5. Nollor med de rätta åsikterna och vänner frodas inom tvångsfinansierade SVT/SR. Och svenska folket accepterar lydigt.

  6. Skicka tillbaka zigenerskan till hennes mammas födelseland Rumänien. Är det någon som träffat en ärlig zigenare?

    • Inte jag i alla fall, däremot stora sällskap av campande oärliga zigenare. När jag växte upp på 60 talet så kom det stora zigenarkaravaner med sina jättehusvagnar och slog sig ner på ett stort grönområde i närheten där jag bodde. Det var likadant varje gång, efter 10 – 15 minuter kom polisen, bilarna och husvagnarna var fullastade med stöldgods. Allt från mattor till bildelar.Dom som tjatar om fördomar och kallar dom för romer vet inte ett skit om zigenare, utan bara vad dom läst i slaskmedia.

Kommentera