Stefan Löfven avgår som S-ordförande år 2021

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven avgår som S-ordförande vid kongressen i april 2021, säger källor till Aftonbladet. – Alla tecken tyder på det, säger en av personerna.

Att avgå på kongressen skulle möjliggöra en nystart för partiet inför valet 2022. De hetaste namnet att efterträda Löfven är enligt tidningens uppgifter någon av ministrarna Magdalena Andersson, Mikael Damberg, Tomas Eneroth eller Ardalan Shekarabi.

-Pettersson ser att inget av förslagen Aftonbladet nämner innebär någon förändring i sak, och om det nu är sant så innebär 1,5 år till med Stefan Löfven som statsminister att vägen mot katastrofen fortsätter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Stefan Löfven avgår som S-ordförande år 2021

  1. En extra dag är en extra dag med:

    Våldtäkter
    Mord
    Sprängningar
    Misshandel
    Narkotika
    Bidragsbrott
    Bränder
    Hyckleri
    Ljugeri
    Rån
    Förnedring
    Terror
    m.m m.m

    Stefan Löfven bär det yttersta ansvaret !

    Vill du ha detta i Sverige eller dina nära och kära detta !?
    Om du vill det…så fortsätt då att rösta för de som bär ansvaret för att du och din familj får lida.

  2. Att inte de tar tillbaka vår kära Mona Sahlin ”toblerone” Tjuven.Vilken mörker. Vid närmare eftertanke, vi behöver inte sossar över huvud taget till någonting. Bort med skiten.

  3. Tycker vi skall jobba för att detta inte kommer att ske…………

    VI SKALL SE TILL ATT HAN FÅR SPARKEN LÅNG FÖRE 2021 !

  4. Spelar ingen roll vem som är partiledare nu. Sossarna har gjort sitt och kommer aldrig att bli nån maktfaktor igen. Dom störtdyker ner mot 10 % och där hör dom hemma om ens det.
    Dom kör rätt mot avgrunden och ratten saknas. Gasen däremot är i botten och alla är nöjda och glada. Löfven sitter i förarsätet och ser nöjd ut. Ingen i bilen har bältet på sig. Vem behöver bilbälte när löfven kör bilen ? En sverigedemokrat försöker varna dom för stupet – men vem litar på en sån rasist. Nejdå. Vi vet ju bäst och vi litar på stefan löfven säger en av passagerarna….

    • Fanns det någon rätvisa kvar i landet skulle han få gå Eriks gata fram till riksdagshuset och där bli pryglad till allmän beskådan för att sedan fängslas på livstid.

  5. Faaaan, han får inte avgå förrän på valnatten 2022. Går han ett år före valet hinner S få en ny ledare på plats som kan locka tillbaka väljare. Det får inte ske, för allt smör i småland.

  6. Magdalena Andersson (S) som statsminister efter Stefan Löfven ?????

    Ett av finansministerns uttalanden för inte så länge sedan om Sveriges ekonomi lät så här …

    https://pbs.twimg.com/media/D7EyNJFWwAAzFDd.jpg

    Bildkälla: Memestridsbrigaden på Henrik Jonsson Twitter

    Nu när finansminister Magdalena Andersson (S) borde ha insett att konjunkturen har vänt ned och de ekonomiska problemen hopar sig överallt inom stat, kommuner och regioner + på områden som arbetsmarknaden mm.

    Tidigare skulle utvecklingen i Sverige ge högvinster tack vare massinvandringen. När så inte sker lägger Magdalena Andersson fram det här förslaget i sin budget som en del i att lösa Sveriges ekonomiska problem.

    Ny språksatsning för föräldralediga utrikesfödda kvinnor. Regeringen gör en specialsatsning för att få utrikesfödda kvinnor att lära sig svenska. Satsningen pågår under tre år med start 2020. Nästa år skjuter regeringen till 65 MILJONER kronor, för att sedan öka satsningen till 80 MILJONER kronor under 2021 och 2022.

    Att få in den här gruppen på arbetsmarknaden kan enligt regeringens kalkyl ge 37 MILJARDER kr i skattekassan. (Publicerad 10 september 2019)

    Läs mer och lyssna till SVT-videon (2 min.) på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-spraksatsning-for-utrikesfodda-kvinnor

    Finansministern spenderar alltså 65 + 80 MILJONER kr = totalt 145 MILJONER kr och kalkylerar med en vinst på 37 MILJARDER kr i ökade skatteintäkter. Vem tror på den glädjekalkylen?

    PK-journalisterna Karin Magnusson och Ted Wigren i SVT:s Morgonstudio avstod givetvis från att be finansministern redovisa exakt hur hon fått fram ”vinstsiffran” på 37 MILJARDER kr. D v s en återbäring till statskassan ”lite längre fram” på drygt 255 ggr satsade pengar.

    Det finns massor med liknande hopfantiserade experiment-satsningar både från tidigare regeringar under Alliansåren 2006 – 2014 … och från DÖ- och JÖK-regeringarna 2014 – 2018. De flesta införda förslagen har totalhavererat och slutat med brakförluster i stället för att ge några vinster.

    • Att lägga pengar på utrikes födda kvinnor är inget problem, dom våldtar, mördar, misshandlar inte.
      Många av dom vill leva som Svenskar men får det inte för sina vidriga muslimska män.
      Värre är alla miljarder som läggs på ensamkommande sängvärmande narkoman batikhäxleksaker.

  7. Jag respekterar motståndarens ideologiska skillnad och argument men accepterar inte ohederlighet och rena lögner. Vänstern har varit sina egna läror trogna och ex vis påpekat fattigdom och försvarat hämmad asylrätt samt fri migration, ända in i kaklet. Helt vansinnigt, men ändå ärligt. Röfven och hans skenheliga ministrar har däremot ljugit svenska folket rakt in i folksjälen i snart 5 år. Man har ljugit med statistik, insatser och fakta. Man har upprepat floskler och mantran som undanglidande svar på kritiska frågor etc etc. Smärtgränsen är nådd och landet orkar inte med skiten ända till år 2021.
    Avgå nu era folkförrädare!
    Inte för att ni skulle ha nån som helst heder i behåll utan för landets skull.
    Avgå nu och ge Sverige en chans.

  8. Tror ingen hade gråtit ifall han avgått i morgon, han vill förstås undvika ett nesligt nederlag mot Jimmie Åkesson?

    1,5 år till med katastrofen gör ju bara att Sveriges färdriktning kommer att peka mot totalkatastrof, och dom föreslagna efterträdarna är ju samma figurer som hjälpt denne katastrof att köra Sverige i sank, så hur skulle
    dessa kunna lyfta Sverige.En annan Katastrof,, Morgan Johansson nämns inte, han måste ha blivit rejält tilltufsad av misstroende förklaringen?

  9. Jag anser att sossarna kan ha vilken ledare de vill, det spelar faktiskt ingen roll. Det absolut viktigaste för landet och befolkningen är att S sparkar ut miljöfacisterna MP ur regeringen fortast möjligt, detta lilla skitparti har nu i snart 20 år påverkat olika regeringars politik och som nu leder till landets förfall och sammanbrott. Jag föredrar alla dagar i veckan en socialdemokratisk minoritetsregering som regerar med hoppande majoriteter än dagens katastrofala situation.

  10. Gött ! Då finns det ju faktiskt hopp om att detta parti med nazi-inslag blir utraderat för all framtid. Eftersom de påtänkta efterträdarna består av minst lika efterblivna virr-pannor : Magdalena A./ Mikael D. /Tomas E. / Ardalan S. eller Karl-Petter T. ->->-> ”Såssar mot 4%-målet”.

  11. Magda eller Damberg, pest eller kolera ???
    Bara önska S och det framtida mångkulturella Islamistiska Sverige i fritt fall lycka till.

  12. Magdalena Andersson, Mikael Damberg, Tomas Eneroth och Ardalan Shekarab; jag säger då det, vilken ”begåvningsreserv” såssarna har. Med dom Jönsarna bör pk-regimen falla senast 2022!
    SD/AFS <2022

    • Räcker inte. Både avgå och utlysa nyval omgående. Folkets förtroende verkar förbrukat.

    • Han måste vänta för att få ut maximal livslång försörjning med våra skattepengar. Annars skulle han avgått för länge sedan. Han är ju bara trött och dum. Dum som ett elstängsel med ständigt strömavbrott. Alla dagar, hela året. Stackars krake som bara gjort elände men -som tröst- har en årslön livet ut som vi som arbetar bara kan drömma om. Hur fint känns det att försörja en misslyckad sosse med våra skatter? Jag blir en smula sur 🙁

Kommentera