15 thoughts on “Dagens Förslag

  1. Skillnad mellan ”Sveriges” ca 45 moskéer och Kriminalvanvårdens anstalter? Svar: Akilov & co har lön 13 kr per h skattefritt när sitter, inne.

  2. Handbok i det som strider mot svensk och europeisk rätt, samt ius cogens (folkrätt). Profeten skulle idag ha åtalats bl.a. i Haagdomstolen, och fått sitta många år bl. a. på sexbrottsanstalt, eller rättspsykiatrisk avdelning med särskild utskrivningsprövning dvs obestämd tid.

  3. Vänstern i Sverige kommer kalla det islamofobiskt eller hitta på något annat ord som skall få dig utfryst från all mänsklig kontakt för all framtid om man använder koraner som brandskydd.
    Om jag inte minns fel så har man visst en påse fett från gris hängande i bussar i Israel just för att hindra självmordsbombare.
    Fast det är nog heller inget som vänstern kommer att tolerera, även om det kan spara många människoliv.

  4. En resemontör kom på att sätta en Koran överst i resväskan, han möts av en vänlig nick och får passera i tullen. Saudi var landet han ofta jobbade i .

  5. återigen går man muslimerna tillmöte,
    visst jättesmart!
    Delar staten ut koranen gratis som säkerhets aspekt för svenska folket, så kan vi sprida den för vinden, som aska.
    hur man än gör så är det muslimerna som tjänar på detta, koranen är inte gratis, men så klart det är unte bilen heller.

    • Kan petterson göra en intervju med polisen så vi kan få en förklaring vad som räknas som bomb eller inte?

      Varför räknas vissa bomber som skadegörelse?

  6. kvinnor ska klä sig i slöja för att inte bli våldtagna?”

    Barn klä sig i bacon för att inte bli rånade?

    Eller förbjuda läror son inte passar in i fredliga demokratier

  7. Ja, det kan ju, vid en första ytlig analys, låta som ett listigt drag. Visst. Bra tänkt. Men är det inte snart på tiden att vi tar oss i kragen och överger de knutna nävarnas fickor och visar var skåpet ska stå. Det blå är i alla fall full-sketet för länge sen. Dags att slå tillbaka nu !!! Dags att begära dumskallens avgång nu !!! Det går faktiskt att banka skiten ur dom. Har själv provat. Först DÅ får Svennen respekt, faktiskt. Alltså Inte genom att vända bort blicken.

Kommentera