Wilma är död


BROTTSLIGHET. En kroppsdel har hittats i sökandet efter Wilma Andersson, 17 år. Polisen är säker på att den tillhör Wilma Andersson. Fyndet gjordes under torsdagskvällen och polisen är nu säkra på att 17-åringen inte längre är i livet. Anhöriga till Wilma Andersson är underrättade.

– Våra tankar går till flickans familj och vänner, säger kommenderingschef Lars Eckerdal i ett pressmeddelande.

Misstankarna mot 22-årige Tishko Ahmed Shabaz har stärkts, men han är inte dömd.

-Pettersson säger att det är synd att Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta…

TIDIGARE 2019-11-24. En man till anhållen i Wilmafallet

BROTTSLIGHET. Ytterligare en man misstänks för brott i samband med 17-åriga Wilma Anderssons försvinnande, uppger polisen på sin hemsida. En man har anhållits på sannolika skäl, misstänkt för skyddande av brottsling.

UPPDATERAT. Åklagaren Caroline Fransson har hävt anhållandet av den man som under söndagen frihetsberövades i fallet Wilma Andersson. Efter ett flera timmar långt förhör har han släppts men misstanke om brott kvarstår dock.

Wilma, 17, är fortfarande försvunnen. Bilden Privat/Missing people

Enligt polisen rör det sig om en man i Wilmas pojkväns närhet. Förhör kommer att hållas med mannen under kvällen. Sedan tidigare sitter pojkvännen häktad på sannolika skäl misstänkt för mord.

-Pettersson säger att ingen är dömd ännu men i pojkens närhet lutar åt pappan till Tishko, men det är min privata teori.

TIDIGARE 2019-11-22. 22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson

BROTTSLIGHET. 22-årige Ahmed häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på försvunna Wilma Andersson. Mannens advokat Beatrice Rämsell uppger för att hennes klient förnekar brott. 

Den nu häktade 22-åringen mannen är Wilma Anderssons pojkvän, han kom hit som barn från Irak. Han har tidigare haft irakiskt medborgarskap, men fick svenskt medborgarskap 2014.  sitt svenska 2014. Enligt Expressen/GT är Tishkom extremt svartsjuk.

Tishko Ahmed Shabaz. Bild från Facebook.

Enligt Expressen/GT som gjort en liten hyllningsartikel till araben så har han gått såväl grundskola som gymnasium i Västsverige. I grundskolan fick han godkänt i de flesta ämnen och i främst engelska hade han fina betyg.

Efter studenten har han haft lätt att få jobb, enligt sitt cv: Där finns en lång rad anställningar. Bland annat har han jobbat som säljare och inom restaurangbranschen.

På ett av jobben minns han hur han lärde sig ”hur man måste kämpa för att lämna motparten nöjd och tillfredsställd”. På ett annat säger han sig ha tilldelats en utmärkelse som årets medarbetare. Det sista jobbet som finns med på hans cv sade han upp sig från med motiveringen: ”Jag vill studera vidare på högskolan”.

Senast någon såg Wilma Andersson var i torsdags förra veckan. När hennes familj blev orolig försökte de kontakta pojkvännen. Det var hos honom hon befunnit sig på sistone.

-Pettersson undrar hur detta passar med statsminister Löfvens teorier om fattigdom och utanförskap. Här har vi en kille med skapliga betyg, lätt att få jobb och svensk tjej…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


46 responses to “Wilma är död

 • Jadenl

  ledsen men så länge du fortsätter att få arabes i landet kommer dessa att fortsätta hända Du ska inte köpa människor från dessa länder, afghaner, Irak, Iran, Syrien, Egypten och Libanon.

  Gilla

 • jörgen

  jag hoppas att det blir livstids fängelse.inlåst i 20år.han som verkade så snäll o trevlig skrevs det om.om man gör en sån grym handling.då saknar man empati.såna personer kallas psykopat.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Wilmas föräldrar och politikerna bör rättspsyk undersökas som lät en absolut könsdiskriminerare och främmande för europeisk rätt vistas här.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Sverige 2019: blatte med cigg, kaffekopp och mobil i varje kvarter.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Det strängaste straff han kan få är lite SFI och 13 kr lön skattefri per h.

  Gilla

 • nosferatu

  Ännu en ung flicka med livet framför sig som faller offer för ondskan.

  Gilla

 • Gustavsson

  Det kvinnliga könet tycks aldrig lära sig att man inte ska beblanda sig med dessa avarter. Själv har jag svårt att förstå vad svenska tjejer/kvinnor ser hos dessa varelser, då de inte ens är vare sig vackra att se på eller trevliga till sitt sätt att vara.

  Gilla

 • Maja 2

  Nyss såg jag två jättesöta svenska tjejer ca 16 år kliva i en bil med en arab och en afrikan. Tänkte i mitt stilla sinne varför de går med dem och undrar om föräldrarna känner till vilka de sällskapar med. Man får väl inte blanda sig i men ser araben ofta och tycker att han är läskig.

  Gilla

 • bajamannen65

  Fan ta blattarna och kaféerna.men det klart här kan neger blattar härja fritt bara synd om dom men det ska fanemej bli ändring på det😡

  Gilla

 • Johan Strömberg

  Ja så går det när man är med en blatte är förjävligt tänker på familjen😥

  Gilla

 • turrim

  Det blir rabatter för ålder, härkomst, snällhet och vad man mer kan hitta på i domstolen.

  Gilla

 • Fjölet

  Ännu en svensk tjej som kastats på soptippen
  Hur länge skall våldtäkter och mord kunna få hålla på, innan en Socialdemokrat slår näven i bordet och börjar ta detta samhälle på allvar och säja . det är ingen allmän lekplats eller krigs zon för asyler eller invandrare
  Det är ta mig fan NOG.
  Ut med hyckleriet härifrån de ska tillbaka där de uppgivit att de kommer i från NU.
  Det är slut med att ta in allt och alla.
  Drömma kan man ju!!!
  all kärlek till Wilmas anhöriga.

  Gillad av 1 person

  • Tore

   Så länge Svenska flickor ger sig i lag med dyligt klientel, och det vet du.
   Det är ingen annans fel att hon vart bragd om livet.

   Gilla

  • Cecilia

   De som försöker arbeta mot våldtäktsvågen stoppas. Kajsa Klein från jagärhär lyckades få en kvinna som arbetade mot våldtäkterna avskedad. Allt som behövdes var att Kajsa Klein skrev hotbrev där hon påpekade sin höga position i jagärhär och att hon är gift med en mäktig sosse. Genom att skriva dessa brev lyckades Kajsa Klein få en annan kvinna sparkad. Så fungerar Sverige idag!

   Gilla

 • Tobbe

  Hoppas på snabbt avslut och direktutvisning !!!
  För både far och son.
  Avskum är vad ni är.
  Mina tankar går till anhöriga.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Om kontrollen på importerna varit lika stor som skitsnacket varit om SD, så hade Sverige varit ett betydligt bättre land!

  Gilla

 • Tony

  Ja Svenska folket får betala priset för importen av Bastarder utan någon som helst kontroll över vad dessa figurer har för brott i bagaget

  Tack regering och övriga sju klöverns hjärndöda påhejare för det öppna samhället, ni har blod på tassarna!

  Gilla

  • Realist

   Alla ”specialprogram” som t.ex. SPÅRBYTE, FÖRTUR I BOSTADSKÖ och SPECIALBEHANDLING VID BROTT !!
   Resultatet visar sig SNABBARE ÄN REGERINGEN VÄNTADE SIG !
   Alla med LOGISKT TÄNKANDE kan summera och förstå …
   När tänker MEDIA AVSLÖJA HENNES BANEMAN ???
   Kanske kan det bli ett ”nytt inslag i Svenska mördare” ????

   Jag lider med FAMILJ OCH SLÄKTINGAR till Wilma; ber för ER alla

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Och den skyldige blir väl omhändertagen och är snart ute igen !

  Gilla

 • Argus

  Skulden ligger på två håll. De som möjliggjort eller ligger bakom massimporten och de som medvetet underlåtit att varna eller till och med tystat varningarna. Man släpper inte in vargar bland fåren men importera män med förlegad kvinnosyn och troliga mentala störningar går bra.

  Som jag ofta framfört här, det man inte känner till kan man inte skydda sig ifrån. Vi som hänger här har haft en eller annan anledning att ifrågasätta den gängse bilden men alla har inte haft tid, ork eller motiv att ifrågasätta den officiella bilden. Fler och fler får anledning till det men som i detta fallet är priset astronomiskt ibland.

  Gilla

  • Tore

   Den kvinnosynen är förlegad i Sverige med 10milj invånare men högst aktuell bland 2miljarder muslimer ute i världen.
   Vilken kvinnosyn tror du vi har om 20år?

   Gilla

 • Olof.p

  Jag undrar också hur den kräksjuke Dan Eliasson känner sig när han nu vet att Tishko Ahmed Shabaz dödat sin svenska flickvän?
  Han borde kräkas 20 gånger om.

  Gilla

  • rune

   Det ”kräkande kräket” tycker väl mest synd om förövaren.

   Gilla

  • Billy Boy

   Dan Eliasson får kräkreflexer bara när han ser Jimmie Åkesson enligt vad Eliasson själv skrev på sociala medier.

   Jimmie får väl offra sig att närvara en stund hos Eliasson så han hinner kräkas 20 gånger på en bild av den misstänkte gärningsmannen Tishko Ahmed Shabaz.

   Gilla

 • Stefan SH

  Du Bajen666, ”ännu en tös som offrats på mångkulturaltaret”
  Mycket troligt att ingen tvingat henne att välja denna pojkvän.
  17 bast, fattar noll? Eller?

  Skrev tidigare, förundras över att massor av ”söta töser” väljer unga blattar som pojkvänner..
  Kan någon förklara varför?
  Gärna en feminist så det blir rätt.

  Gilla

  • Argus

   Bland forskare kallas det bananflugesyndromet. Om du bland en population bananflugehonor introducerar en population bananflugehannar av annat ursprung så är honorna mer intresserade därför att de är annorlunda.

   Sedan har decennier av extremfeministisk propaganda gjort att svenska män och kvinnor blivit osäkra och vilse i de egna könsrollerna och osäkra individer är inte attraktiva.

   Gilla

   • Stenbock

    Argus:
    En mycket bra liknelse… Människan i sig är ju av naturen nyfiken på allt nytt. Detta upptäckte jag första gång vid en Autobahn-olycka av hemsk art,någon gång för 50-60 år sedan.Här var andra bilister i sitt esse,när de ivrigt fotade de avlidna som låg i blodpölar på vägbanan.
    Samma typ av reaktion upplever vi ju alla,första gång vi besöker länder o. orter…
    Felet menar jag har sin grund av den förljugenhet som inpräntas i småbarnen redan från 4-5 årsåldern. Vargen o. Björnen är ofarliga och senare i livet är inte minst de orientaliska äventyrarna samma goda människor,som finns inom vår kultur.Varför förtiga sanningen?

    Gilla

 • Orvar d.ä.

  Vet att på vissa sätt är fel när jag säger det, men numera äro våra domstolar politiserade och medverkande till medhjälp.

  Med det senare menar jag medhjälp till massinvandring och det innebär då medhjälp till mord och våldtäkter med mera kulturyttringar massinvandringen medför.

  Hur domen än faller, kommer domstolen naturligtvis ge kraftig kulturrabatt, detta då dådet är utfört av en invandrare.

  För att skipa adekvat och avskräckande rättvisa finns då inget annat sätt än att ta lagen i egna händer.

  Ett exempel är våldtäkt på ett barn, som oftast resulterar i några timmars samhällstjänst.

  Det enda som nu kvarstår för oss är att samla på domar, göra listor och sedan se till att själva medverka till att göra vårt samhälle tryggare.

  Och enbart på detta sätt kan vi det Svenska folket få respekt från invandrarna.

  Gilla

 • rune

  ”…det är synd att Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta…” 😆

  Gilla

 • Bajen666

  Fy fan ännu en tös som offrats på mångkulturaltaret, detta mord får alla PK-idioter ta på sig….drömma kan man ju.

  Gilla

 • Maya

  Mina tankar går till Vilmas anhöriga.Det går inte att sätta sig in i hur dom har det just nu.Flickan fick ju bara bli 17 år.Jag hoppas att dom tar sig igenom detta hemska med förståndet i behåll.

  Gilla

  • Tanten

   Men man undrar, hade dom godkänt honom som pojkvän? Umgåtts med honom osv.

   Gilla

   • Argus

    Som förälder i dag har du inga andra val att hålla tummarna och hoppas. Man får hoppas att man gett barnen en god och relevant uppfostran så att de har förstånd att välja förståndigt. Men det är överfullt av propagandister överallt så det är mycket som kan gå fel.

    Gilla

   • valentin

    Kolla styvmorsans batikhäxefuktiga kramande av afganerna, fy för bövelen

    Gilla

 • gamgubben

  Den som är skyldig oavsett med medborgarskap i Sverige eller ej bör naturligtvis utvisas, om nu vår Riksdag tar tag i det nödvändiga lagarbetet.

  Gilla

 • Olof.p

  Släng ut muslimjävlarna från vårt fina land Sverige.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vem ska, vill och vågar slänga ut ?
   Bara stora ord ingen verkstad i det naiva och konflikträdda Sverige !

   Gilla

 • volse

  Nu kommer väl Sveriges förenade batikhäxor att sluta leden för att stödja den stackars misstänkta främlingen.

  Gilla

  • Nils Dacke

   Fast han är ju oskyldig då han är så snäll och aldrig gjort en fluga förnär. Dessutom hjälper han säkert gamla människor och tränar småpojkar i fotboll, vill säkert också studerar och bli läkare eller lärare i framtiden och rensat från socioekonomiska faktorer så är han definitivt oskyldig.

   Gillad av 1 person

 • ossie

  Tragiskt men när ska svenska kvinnor förstå att det går inte att umgås med muslimer som har en kvinnosyn som är från stenåldern. Kvinnan är deras ägodel som de gör vad de vill med. Troligen har hon protesterat och sen har det gått så här.

  Gilla

  • gamgubben

   Håller med dig Ossie, men så gammal som stenåldern är Islam inte snarare järnåldern. Forntiden med sten, brons och järnåldern räknas ca 10000 år från 9000 f.Kr till 1000 år e. Kr. Muhammed sägs ha levt 570-632e.Kr. Men vi klarar oss bra utan Islam i Sverige!

   Gilla

 • Stenbock

  Upprepar vad jag tidigare skrivit….stor skuld till dessa brott som mord.rån eller våldtäkter har landets importörer,tillsammans med Skolorna,som inte undervisar i den fara,som ett umgänge med dessa vildar innebär.
  Slutligen hoppas jag nu att alla ni som i talkörer välkomnar packet, mangrant ställer upp vid Wilmas begravning !

  Gilla

 • Nisse

  Många svenska tjejer inser inte att de uppfattas som en personlig ägodel för vissa killar. De har under alla år programmerats med en väldigt naiv syn på killar/män från andra kulturer. De inser inte spelreglerna och tror det fungerar som i Sverige.
  Verkligen tragiskt. Tänk att känna behov av att mörda någon som vill avbryta ett förhållande.
  Det talas mycket om heder men vi svenskar förbjuds hävda vår heder.

  Gilla

 • Tanten

  Det går mycket rykten kring detta fall. Otäcka är bara förnamnet!
  När ska det gå upp för svenska flickor att vara försiktiga med val av pojkvänner?!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sorgligt och tragiskt på alla sätt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: