Ungern drar sig ur melodifestivalen, för bögig

HBTQ. Ungern drar sig ur Eurovision song contest. Enligt källor till tidningen Guardian beror det på tävlingens hbtq-vänliga inställning. ”Ungern skämmer ut sig. Det låter som en parodi men är verklighet”, skriver Sveriges jämställdhetsminister Åsa Lindhagen på Twitter, rapporterar Aftonbladet

Det ungerska tv-bolaget MTVA har beslutat sig för att dra sig ur nästa års upplaga av Eurovision song contest. Tv-kanalen har inte kommit med någon officiell förklaring, men enligt uppgifter till brittiska dagstidningen Guardian beror det på att Eurovision anses för vänligt inställd homosexualitet och hbtq-personer.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán har flera gånger upprepat sin ståndpunkt att äktenskap bara kan vara mellan en man och en kvinna och antigay-retorik har hörts allt mer intensivt från regeringspartiet de senaste månaderna, skriver Guardian.

-Pettersson säger att äntligen en sann rubrik från Aftonbladet och det är inte bara Eurovision song contest som är för bögig, i många program inkvoteras bögar och lesbiska, i varenda reklamprogram är det färgade som är inkvoterade för mångfalden. Överallt ska den heliga mångfalden råda UTOM när det gäller åsikter, där är det stopp.

Strunta i vad folk har för läggning, utseende eller åsikter behandla alla lika i stället.

Conchita Wurst, vinnare 2014, uppskattas säkert av Viktor Orbán…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Ungern drar sig ur melodifestivalen, för bögig

  1. Ungern går från klarhet till klarhet. Men det är också klart, de har erfarenheter som många andra inte har.

  2. Det är sant. Dessutom är den musikaliska kvaliteten så dåligt att det är både plågsamt att bevittna och lyssna till.

  3. Hörde i morse att Anna Bergendahl är färdig för ”mellon” .Jag anser att de inte bör få delta två gånger på rad , finns många riktigt duktiga sångare i Sverige som inte får en chans för att de är för seriösa. Man skall vara en clown för att få vara med.Kom att tänka på Victor och den andra vad han nu heter?
    Christer Lindarv? Jag gillar Christer ,absolut inget emot honom personligen men som jag sade, det finns många riktigt duktiga .
    Jag kollar inte på MF , det är för pinsamt.
    PS Kicka Björkman och ge plats åt någon ny som inte är så partisk.
    Att han får styra och bestämma är en skam ,år ut och år in.

  4. Bögeri-lobbyn har på senare år växt sig alltmer högljudd och påflugen. Och en av de ledande orsakerna är naturligtvis att brytpunkten för det muslimska övertagandet ska snabbas på.
    Bögeri förhindrar barnafödande.
    Muslimer krystar ur sig ungar i en rasande takt.

  5. Jag hoppade av skiten redan på 1990-talet. Har inte sett skiten sen dess och kommer aldrig att se skiten igen.

  6. En viss bögdominans finns åtminstone i Sverige med Christer Björkman i spetsen. De borde bojkotta damfotbollen också då flatorna är i majoritet där inte bara i Sverige.

  7. Outstanding. Tycker dom ska byta namn till bögfestivalen. Där samlas ju alla sexuella avarter så då stämmer namnet perfekt. 😄😄

  8. Sverige skämmer alltid ut sig, Ungern går från klarhet till klarhet.
    Sverige sjunker stadigt snart sticker råttorna.

  9. Ungern gör helt rätt.Eurovisionen har blivit en homosexuell freakshow istället för att handla om musik.Dom är där för att visa upp sig istället för att producera bra musik.Alla länder skulle göra som Ungern anser jag.

    • Musik har det inte varit på minst 10 år, bara ett djävla oväsen, som allt som kallas för musik idag

  10. Härligt att det finns nationer som fortfarande har förståndet i behåll när inte Sverige har detta längre.

      • Ja! Bögar och flator får gifta sig med varandra åtminstone i Sverige. Det är bara så att dom inte har en aning om hur barn blir till, så dom KÖPER sina ungar.

Kommentera