”Lista över kommuner som S svikit kan göras oändlig”

INRIKES. Den socialdemokratiska regeringen bär huvudansvaret för den välfärdskris som sveper över Sverige, skriver Vänsterpartiets ekonomisk-politiska talesperson Ulla Andersson på Aftonbladet Debatt. När riksdagen i dag fattar beslut om hur mycket pengar som ska läggas på välfärden kommer det att bli för lite, menar Andersson.

Andersson skriver att Socialdemokraterna har givit efter för att satsa på de rikaste. Hon menar att välfärdsunderskottet syns över hela landet, i Ånge, Bengtsfors, Lidköping, Malmö. ”Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Listan kan göras oändlig”, skriver Ulla Andersson.

-Pettersson menar att Ulla Andersson borde vara tyst, hon och hennes parti har i många år röstat för den politik som förts av Socialdemokraterna.

Ulla Andersson sitter i Sveriges Riksdag och är ekonomisk-politisk talesperson för vänsterpartiet samt ledamot i finansutskottet. Hon ställde även upp som kandidat till partiledare för Vänsterpartiet med drog sedan tillbaka sin kandidatur, hon verkar inte vara den skarpaste kniven i lådan när det gäller ekonomi…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “”Lista över kommuner som S svikit kan göras oändlig”

  1. Jag hörde på tv att det fanns över 20 miljoner flyktingar i Gemen.
    TA HIT DOM. Sverige är ju världens rikast land så vi har råd,
    Dom kan få gratis bostäder och ett välbetalt arbete här, STACKARNA.

  2. Dom vill kanske att Cloetta flyttar ut resten av produktionen till Tjeckien?
    Kommunister har märkliga lösningar på det mesta, därför har kommunism aldrig fungerat någonstans. En fråga bara, Ulla Andersson, kom hon direkt från hönsgården in i riksdagshuset?

  3. Vänsterpartiet, tidigare Kommunistiska partiet, tror naturligtvis att varje företag får något sorts bidrag eftersom de inte vet, mer utgifter måste vägas upp av mer inkomster. Hur bildas inkomster? Jo genom högre produktion som kan säljas med vinst.
    Vilka tror V det är som arbetar ihop högre ersättning. Ja inte är det Riksdagsledamöterna!

  4. Ulla Andersson vill bara att vi skall betala ännu mera skatt
    för att vi skall bli en ännu större humanistisk stormakt

  5. Omvänt
    TROR hon att en arbetare får lön för mödan från ett företag utan att ARBETA?
    Får bonden mat på bordet utan planering och arbete.
    Tror hon att mejerivaror kött och grönsaker kommer på hennes matbord genom att bönderna går med händerna i fickan??
    PK & VÄNSTERN visar sitt rätta jag, de behöver bara finnas till, för att födan och lön skall komma indimpande varje månad från staten.
    Och där ställer de bara till det för vanligt folk genom att TÄNKA sig genom ”arbetsdagen”
    Idiot!

  6. Kommunister,Centerpartister,Sossar,Miljönissar och Liberalerna kan inte få nog av nysvenskar,alla behövs för att hålla deras partier med väljare.
    Att därmed sänka hela Sverige i djup misär kommer att vara faktum senast 2030.

  7. Ulla Andersson.
    Du och ditt parti är genom er generösa massinvandringspolitik starkt medskyldiga till den rådande ekonomiska situationen. Är du inte mogen att inse detta samband, borde du genast avsäga dig arbetet som ekonomisk-politisk taleskvinna.

    • Alla i hela världen talar om att vi måste hjälpa dessa KRIGSOFFER. VARFÖR???? VARFÖR finns det inte en enda människa på jorden som tar reda på vilka det är som krigar och hur man skall få slut på dessa tusentals krig som härjar på jorden?????
      Hela tiden talas det om att hjälpa de utsatta, men inte en enda människa på jorden talar om HUR VI SKALL FÅ SLUT PŠ KRIGEN.

  8. Beror på vad man räknar som välfärd.
    Att göda syriska, somaliska, turkiska och iran/afghanska, m.fl. som egentligen inte är riktiga flyktingar och kommer hit för att leva på bidrag är en välfärd som vi klarar oss utan

Kommentera