Vi är på riktigt

INVANDRING. Organisationen Helamalmö, som verkar för en meningsfull fritid för barn och unga i Malmö, har gjort en egen film som är ett svar på Staffanstorps omdiskuterade reklamfilm för sin kommun.

Staffanstorps reklamfilm har kritiserats för att svartmåla Malmö. Svarsfilmen från Helamalmö har titeln ”Vi är på riktigt” och lyfter flera Malmöbor, bland annat Kamal Masri som sköts av Peter Mangs med fem skott 2006 och som nu jobbar som ungdomsledare.

Initiativtagaren Nicolas Lunabba anser att Staffanstorp försökt svartmåla Malmö och vinna billiga poänger.

-Pettersson säger titta på båda filmerna och döm själva…

Intressant är att Helamalmö tydligen inte hittade några svenskar i Malmö, men en invandrare som sköts av en vänsterextrem finne för tio år sedan. Inte blev det bättre av den filmen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Vi är på riktigt

  1. Staffanstorps film handlade ju om Staffanstorps kommun och deras sätt att verka som en trygg kommun för människor. En PR och reklam film precis som alla andra på marknaden. Handlade inte om Malmö kommun.

    Att man bland vissa i Malmö ser detta som en provokation mot sin stad. Är ju ett klart bevis, för hur de själva inser och förstår. Att det finns stora problem i Malmö.

    Fast att medge och skildra det, verkar svårare. Bättre att göra en film, som inte gör saken bättre.

  2. Det verkar inte spela nån roll att folk sprängs och skjuts ihjäl i Malmö. Bara man får drömma om att bli fotbollsproffs. Fast egentligen blir de ju bara proffs på kriminalitet. Jag tycker att främlingarna ska åka tebaks och bli proffs i sina hemländer eller sluta att klaga och assimilera sig!

  3. Jag undrar vad Malmö skulle säga om sin befolkningsutveckling om vi tar bort de 6 000 000 000 kronor de har i kommunalt utjämningsbidrag.

    Pengar som för övrigt var menade att gå till kommuner i glesbygd med begränsat skatteunderlag pga vikande befolkning, och inte till en kommun med vikande skatteunderlag pga medborgarnas ovilja att betala skatt

  4. Pettersson beskriver det vi inte alls såg något om i media för tio år sedan och fortfarande döljs för oss fastän i något lägre utsträckning. När en svensk och inte en ”svensk” begår någon vidrighet slås det upp med krigsrubriker speciellt om det är någon obskyr politiker som inte tiltat vänster.

    Det behövs inte fler vänsterblivna medier utan färre.

  5. Malmö stad är alltså stolta över att vi tjänstehjon ska försörja dessa parasiter som går och dräller medan de drömmer om att leka fotboll. Skulle inte dessa berikare, enl. Röskrikan, ajjbeta och betala skatt ?

Kommentera