Sverige är bäst på integration


INVANDRING. Sverige är bäst på integration skrev Expressens Lars Lindström den 31 oktober 2016, han var inte ensam. Skribenter på Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Sydsvenskan med flera hävdade samma sak. 

 • Pettersson säger att det är inte mycket att orda om, jag kan i varje fall utan tvekan påstå att Sverige inte är bäst på journalistik, men jag tvivlar på att någon kan vara så dum som de verkar så de har säkert betalt för att inte tänka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


12 responses to “Sverige är bäst på integration

 • Jenny Ek (wadyr)

  Jag undrar om han bor i ett integrerat område? Här där jag bor har en lägenhet sprängts, fönster sparkats sönder, grannen under mig är knarkare, med allt vad det innebär, vissa nätter skriker barn hela natten igenom, vissa nätter är här stim och stoj på arabiska till 3-4 på morgonen. Jag undrar om han bor så? Om inte, så är han inte integrerad till det nya samhället…så vad var det egentligen han visste? Ingenting tror jag.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Blev lite fel där !
  Sverige är världsbäst på okontrollerad mångkulturell massinvandring ska det naturligtvis vara.

  Gilla

 • volse

  PK-körerna blir allt mindre och färre men körledarna klänger sig fast som flugor till skit.

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Bäst på desintegration låter mer korrekt!

  Gilla

 • Maja 2

  Måste bara säga en gång till att Täppas stora käft är stängd. Såsom han förnedrade folk i radio.
  På tal om rubriken och dess försvarare. En mindre i alla fall.

  Gillad av 1 person

 • Nicklas

  Att det fortfarande finns folk som läser dessa sagokrönikörer är för mig ofattbart. De är aktivister med noll koll på verkligheten.

  Gilla

 • Kent Holm

  Det är väll lite som att claima att du driver en lyxrestaurang fast sitter 24/7 med diare på dass .

  Gilla

 • Stenbock

  Då varade denna festyra knappt två år,bland propaganda-skribenterna !
  Om Abzurdistan låg i topp…..Vem f-n låg då i botten ?

  Gilla

 • blabaris

  innan 2016 hade sverige vissa få utvalda ankomst kommuner som tog emot ALLA migranter. Så 80% av sverige hade ingen migrant alls.

  efter 2016 kom en ny lag om att ALLA sveriges kommuner måste ta emot migranter och booooom. Våld och hot och bilbränder och skjutningar och bomber kommer till 290 kommuner.

  Nu är folk såååå jävla uppröra…..

  Vi som haft detta i 20 år och varnade er för detta…..nä……ingen lyssnade. Vi var alarmister – foljehattar – konspirationsteoretiker och nazister som berättade vad som hände i våra kommuner.

  Gilla

 • centurion

  Vi är visst bäst på flera områden : Våldtäkter. Bilgrillningar, Sprängningar, Skolbränder, Skattehöjningar, Usla Skolresultat, Överfall, Rån, Skjutningar, Politisk Propaganda i ”Opartiska” TV-kanaler, Naiva Politiker, Antalet Knähundar i Journalistkåren, Myndigheters Slöseri med Skattemedel, Censur, etc, etc……………..

  Gilla

 • ossie

  Lars Lindström ? Detta pucko kan väl ingen ta på allvar han för ju en hård match med Schulman vem som är blaskans värsta pucko.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: