Sverige är bäst på integration

INVANDRING. Sverige är bäst på integration skrev Expressens Lars Lindström den 31 oktober 2016, han var inte ensam. Skribenter på Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Sydsvenskan med flera hävdade samma sak. 

  • Pettersson säger att det är inte mycket att orda om, jag kan i varje fall utan tvekan påstå att Sverige inte är bäst på journalistik, men jag tvivlar på att någon kan vara så dum som de verkar så de har säkert betalt för att inte tänka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Sverige är bäst på integration

  1. Jag undrar om han bor i ett integrerat område? Här där jag bor har en lägenhet sprängts, fönster sparkats sönder, grannen under mig är knarkare, med allt vad det innebär, vissa nätter skriker barn hela natten igenom, vissa nätter är här stim och stoj på arabiska till 3-4 på morgonen. Jag undrar om han bor så? Om inte, så är han inte integrerad till det nya samhället…så vad var det egentligen han visste? Ingenting tror jag.

  2. Blev lite fel där !
    Sverige är världsbäst på okontrollerad mångkulturell massinvandring ska det naturligtvis vara.

  3. Måste bara säga en gång till att Täppas stora käft är stängd. Såsom han förnedrade folk i radio.
    På tal om rubriken och dess försvarare. En mindre i alla fall.

  4. Att det fortfarande finns folk som läser dessa sagokrönikörer är för mig ofattbart. De är aktivister med noll koll på verkligheten.

  5. Det är väll lite som att claima att du driver en lyxrestaurang fast sitter 24/7 med diare på dass .

  6. Då varade denna festyra knappt två år,bland propaganda-skribenterna !
    Om Abzurdistan låg i topp…..Vem f-n låg då i botten ?

  7. innan 2016 hade sverige vissa få utvalda ankomst kommuner som tog emot ALLA migranter. Så 80% av sverige hade ingen migrant alls.

    efter 2016 kom en ny lag om att ALLA sveriges kommuner måste ta emot migranter och booooom. Våld och hot och bilbränder och skjutningar och bomber kommer till 290 kommuner.

    Nu är folk såååå jävla uppröra…..

    Vi som haft detta i 20 år och varnade er för detta…..nä……ingen lyssnade. Vi var alarmister – foljehattar – konspirationsteoretiker och nazister som berättade vad som hände i våra kommuner.

  8. Vi är visst bäst på flera områden : Våldtäkter. Bilgrillningar, Sprängningar, Skolbränder, Skattehöjningar, Usla Skolresultat, Överfall, Rån, Skjutningar, Politisk Propaganda i ”Opartiska” TV-kanaler, Naiva Politiker, Antalet Knähundar i Journalistkåren, Myndigheters Slöseri med Skattemedel, Censur, etc, etc……………..

  9. Lars Lindström ? Detta pucko kan väl ingen ta på allvar han för ju en hård match med Schulman vem som är blaskans värsta pucko.

Kommentera