Föräldrar kom till skola och mordhotade personal

BROTTSLIGHET. Det var föräldrar som under torsdagen kom till Norrtullskolan i Söderhamn och hotade personal på skolan som gjorde att skolan i dag håller dörrarna låsta och väktare finns på plats.

– Det är klart att vi ser allvarligt på det här, så här kan man inte komma in på en skola och bete sig. Vi ska ha trygga lokaler och trygg verksamhet för våra elever och personal, säger Åsa Unger som är skolchef i Söderhamns kommun.

De här hoten, är de polisanmälda? – De är polisanmälda och vi tar dem på största allvar. Det gjorde även polisen när jag polisanmälde så jag hoppas nu att även åklagare tar det här på allvar.

-Pettersson läser ”Skolpersonal mordhotades av föräldrar – skolan låser dörrar och anlitar väktare”

Det är som statsminister Stefan Löfven säger, det är fattigdomen, man kan inte etnifiera våldet i skolan! Etniskt svenska föräldrar har ”i alla tider” hotat och utövat våld mot lärare och skolpersonal. Jag minns när farsan sa, kommer du hem med dåliga betyg kan du hälsa lärarjäveln att han får ett besök och det blir inte roligt för honom.

”De är polisanmälda och vi tar dem på största allvar. Det gjorde även polisen när jag polisanmälde så jag hoppas nu att även åklagare tar det här på allvar”.

Om syltryggarna tog detta dödshot på allvar skulle föräldrarna vara inlåsta tio minuter efter att hotets uttalats och varför vakter när personalen hotas, mängder med elever hotas varje dag utan att någon gör något.

Söderhamn kommunalvalet 2018

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

20 thoughts on “Föräldrar kom till skola och mordhotade personal

  1. Vad hjälper det att ha skolan stängd en dag?
    Föräldrarna kommer inte få några represalier av det ryggradslösa systemet.
    Den kvinnliga rektorn och den kvinnliga skolchefen är bekymrade,.
    Feminism har gjort Sverige handlingsförlamad.
    Sverige har intagit lågaffektiv bemötande i alla led, titta på tv-serien Södertälje polisen, när Babbarna säger åt polisen
    -jävla horunge
    Polisen svarar
    – hörrö det där var väl onödigt sagt.
    Det är beklämmande att se Sverige och Svensken krypa för patrasket.
    Jag talar ofta med yngre Svenska män om feminism och invandring och svaren jag får gör att jag tappar tron för det här landet.
    Om unga Svenska män är framtiden så har vi ingen.
    Tyvärr har unga babbar bättre värderingar och då speciellt kvinnorna

    • Nja,enl. diagrammet ovan för Söderhamn,var det endast en som röstade (eller högst 2) för Gudrun ! Däremot fick ju Socialistjuntan i stort egen majoritet….Vilket kanske är orsaken till,att det ser ut som det gör på orten ?


  2. skillnad på lärare före och efter1960…förr va lärar-
    skrået respektabelt yrke typ Björklundare (L)…efter
    -60 åt mer lealösa fjollor sprungna ur Socilistleden,
    där fri uppfostran de som gällde…skolagan avskaff-
    ades först 1958 i Sverige, tidigare va ”tag i örat” å
    ut i korridoren, de som understundom tillämpades
    om eleven gjort något sattyg el stört i oordningen…
    Vill (inte) minnas att vid några tillfällen denna metod
    användes under de 8 år man gick i plugget…Som
    betraktare såg de rätt småfestligt ut, då den utsatte
    liksom svävade på tå ledsagad ut i korridon å där
    fick sona sitt brott…själva ”nesan” i detta, gjorde
    nog mer nytta än skada för elev inför framtiden?
    å ett ”varningens finger” på övriga elever med an-
    passn.problem…Förfarandet idf kan väll betraktas
    som en typ av lätt kadaverdisciplin alternaivt viss
    typ av pennalism då I fostrande syfte. Kanhända
    detta förfarande kanske en nyresistance (nyinno-
    vation) som borde testas inte bara på små elever,
    utan även på de äldre till synes obildbara äldre
    Bondhundar som invaderat vårt f.d. härliga land i
    flockar å som aldrig fick förmånen lära sig att sitta
    vackert vid ankomsten?..,)

  3. Jag förstår ironin. Jag hörde aldrig talas om föräldrars hot mot lärare under mina skolår. Det hade varit en olaglig handling. Vad är det, som händer i den humanistiska stormakten Sverige? Det finns en hel del att laga i den sargade nationen.

  4. Hur kan man i sin vildaste fantasi tro att det kommer att blir folk av dom barnen med sådana föräldrar ??

  5. I skolan är det så att man strävar efter kompromisser och samförstånd. Varför inte mötas på halva vägen och låta vårdnadshavarna slå skolpersonalen halvdöd?

    Nä, det anser jag verkligen inte, men (nästan) så absurt kan det vara.
    Win-win= X behöver inte ta till våld + Y slipper bli slagen.

  6. Söderhamnsborna kan ha skiten, röstar man på 7-klövern så blir det så här. Värna era barn och rösta på SD och särskilt AFS, om man inte vill ha något med EU att göra som bara plockat pengar av oss och inte givit tillbaka något, förutom överavlönade byråkrater som låtsas att de utför ett arbete som gynnar Sverige. Parasiternas glada gäng, de är heller inte på plats förutom någon enstaka tillfälle.

  7. Ta in tredjevärldens kultur och du får tredje världens dårskap. Hur svårt ska det va . En kulram kan dom flesta hantera men att räkna ut det behövs varken fingrar eller tår.
    Komunpolitikers värdegrund tål inte möta verkligheten . Its a sad fackt .
    Värdegrund som ideologi duger bara på ett tårögt vindränkt papper där man vill alla gott .
    Nyktert tänk baserar på fakta . Och det är där vänstern tappar kontrollen… deras största tänkare får ##### att framstå som en söndagsskolpojke .
    Frågor på det ?

  8. Ta in tredjevärldens kultur och du får tredje världens dårskap. Hur svårt ska det va . En kulram kan dom flesta hantera men att räkna ut det behövs varken fingrar eller tår.
    Komunpolitikers värdegrund tål inte möta verkligheten . Its a sad fackt .
    Värdegrund som ideologi duger bara på ett tårögt vindränkt papper där man vill alla gott .
    Nyktert tänk baserar på fakta . Och det är där vänstern tappar kontrollen… deras största tänkare får Hittler att framstå som en söndagsskolpojke .
    Frågor på det ?

  9. Jag jobbade själv som vaktmästare på en skola, när jag var ung och rask. Vi hade en väldigt lugn tillvaro där, men det hade nog också sin orsak i att det fanns en ömsesidig respekt mellan barn, personal, föräldrar och mig själv. Därav blev det sällan några större konflikter, men om de trots allt ändå skulle uppstå, så visste alla att jag även kunde ryta i på skarpen och peka med hela handen. Att tydligt klargöra vad som gäller utan att ta till invektiv. Vill nog påstå att alla gillade min mjuk-hårda stil. Men hade det kommit någon figur med onda avsikter hade jag varit beredd att gå hela vägen för att försäkra barnens och personalens säkerhet. Garanterat.
    Körde, f.ö. samma stil som busschaufför. Och det var aldrig någon som muckade med mig. Muhammed och även andra respekterar faktiskt Beslutsamhet.

  10. Hur många såna fall har vi i landet. Min väninnas dotter berättade för säkert 5 år sedan hur en stor fet jävel på Södermalm vid motstånd bjöd sin far till skolan för att hota dem som gick emot honom.
    Hon berättade att hela skolan inkluderat lärarna var rädda för utlänningen.

Kommentera