22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson


BROTTSLIGHET. 22-årige Ahmed häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på försvunna Wilma Andersson. Mannens advokat Beatrice Rämsell uppger att hennes klient förnekar brott.

Den nu häktade 22-årige mannen är Wilma Anderssons pojkvän, han kom hit som barn från Irak. Han har tidigare haft irakiskt medborgarskap, men fick svenskt medborgarskap 2014.  Enligt Expressen/GT är Tishko extremt svartsjuk.

Tishko Ahmed Shabaz. Bild från Facebook.

Enligt Expressen/GT som gjort en liten hyllningsartikel till araben så har han gått såväl grundskola som gymnasium i Västsverige. I grundskolan fick han godkänt i de flesta ämnen och i främst engelska hade han fina betyg.

Efter studenten har han haft lätt att få jobb, enligt sitt cv: Där finns en lång rad anställningar. Bland annat har han jobbat som säljare och inom restaurangbranschen.

På ett av jobben minns han hur han lärde sig ”hur man måste kämpa för att lämna motparten nöjd och tillfredsställd”. På ett annat säger han sig ha tilldelats en utmärkelse som årets medarbetare. Det sista jobbet som finns med på hans cv sade han upp sig från med motiveringen: ”Jag vill studera vidare på högskolan”.

Senast någon såg Wilma Andersson var i torsdags förra veckan. När hennes familj blev orolig försökte de kontakta pojkvännen. Det var hos honom hon befunnit sig på sistone.

-Pettersson undrar hur detta passar med statsminister Löfvens teorier om fattigdom och utanförskap. Här har vi en kille med skapliga betyg, lätt att få jobb och svensk tjej…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


110 responses to “22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson

 • Peppe

  Läs gärns genom det du skriver. Stavfel och mycket otydligheter.

  Gilla

 • Arne Groningsson

  Läste att han förvarat flickans huvud, hemma under sängen, men förnekar att han är skyldig. Känns som att han kan dömas, utan rättegång…

  Gilla

 • Erica

  SMS konversationen mellan Tihsko och Wilma, där Tihsko b.la skriver att han vill stycka henne och k***** varje del separat: https://newsonthegotoday.com/npo8m9

  Tihsko är så rökt!!!

  Vila i frid fina Wilma 😭❤️

  Gilla

 • Berra Fors

  Utvisning direkt och avtjäna straffet i landet han kommer ifrån. Skicka även med resten av familjen. Ta av dom svenskt medborgarskap direkt. Sånt skit har inte längre någon rättighet att vistas i Sverige. Beklagar sorgen för flickans familj.

  Gilla

 • Jonna

  Det stora felet är att grundskolan lär ut till eleverna att mångkultur är fantastiskt. Det ser vi när det gäller tex afghanerna! Våra barn är hjärntvättade och det blir bara värre och värre.

  Gilla

  • Jonas

   rött ägg finns över hela världen,döm inte en hel folkslag lr dra ALLA Afghaner, Irak Syrien mm. många svenskar pedofiler finns..ska man dra ALLA svenskar över en kam t.ex han som mördade den lilla flickan på cykeln från skolan o våldtog lilla tjejen

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: