Pettersson ber Stefan Löfven om ursäkt

INRIKES. -Efter de senaste dagarnas kritik av statsminister Stefan Löfven (S) och hans uttalande måste Pettersson be om ursäkt. Herr Löfven är inte oduglig på allt, han är bäst på att ge bort svenska folkets pengar. Löfven och socialdemokraterna är kanonbra att satsa på allt utom svenska folket.

Några exempel där Stefan Löfven är bra…

  • EU-avgiften 2019 43 miljarder, alltså 43.000 miljoner
  • Internationelt bistånd 45 miljarder, alltså 45.000 miljoner
  • Bistånd till EU:s gemensamma bistånd 6 miljarder, alltså 6.000 miljoner

I september skänkte Stefan bort 4 miljarder, 4000 miljoner till FN:s miljöfond där vi redan var bäst i världen. Sverige kallas FN:s jultomte och som alla vet är jultomten snäll, så förlåt Stefan.

 ***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Pettersson ber Stefan Löfven om ursäkt

  1. Någon som vet vem som betalar kostnaden för
    alla dieselbilar som måste ”renoveras” = rensa
    hela bränslesystemet, byta bränslepump, bogsera
    till verkstad, skaffa hyrbil m.fl. problem?

    Den nya ”miljödieseln” består ju, enl. uppgift av 2/3
    ”miljötillsats”!
    Det växer alger i den och detta sätter igen bränslesystemet!
    => bilen går inte längre och måste renoveras!

    Hallelulia! Va’ bra med miljödiesel!

    Min 30 år gamla Audi går på ca 0,8 l/mil – utan att stanna!
    Ps. den har ett modernt reningssystem (bl.a. katalysator),
    som gör att besiktningsgubbarna kollar sin mätutrustning
    en gång extra för att den visar så låga utsläpp.

  2. När nu statsministern sprätter ut våra inbetalda skattepengar utan kontroll så blir jag ännu mer förbannad och trött på tiggerierna från olika organisationer. I TV och med brev. Med tårdrypande ord och bilder.

    Särskilt som man vet att i toppen sitter någon generalsekreterare med stab som tjänar pengar på en nivå som ligger milsvitt ovanför dem som man vill pungslå.

    I dag ett brev från Läkare utan Gränser som jag inte öppnade, när jag vet att de ligger utanför Libyens kust och transporterar ”flyktingar” till Europa.

  3. Löfven ska även ha en eloge för han är ju SD:s bästa röstvärvare. Varje gång han svamlar i tv ökar vi en procent. Tack Stefan Löfven. Keep up the good work. 😎😎😄😄

    • Jag håller med. Sverige är bäst i världen på att vara SÄMST på ALLT som existerar på jorden.

  4. Tja…….Vägen från att använda maktmisbruk, använda samhällets myndigheter till att trakasera nänniskor med fel åsikt m.m. till att man som ledare börjar att dela ut nackskott till obekväma är inte så lång. Detta har jag iallafall lärt av mina historieböcker.
    När en ledare och dennas gäng har gått så långt som nu och sedan hamnar i max. pressat situation; Där även riksrätt med hårde straff kanske vänter kan det slutligen snabbt bli blodbad.
    Kanske Löfvén o co. också här kan sätta nya svenska rekord på detta område.

  5. Apropå att göra saker fel politiskt…………

    Lotta Gröning skriver krönika i Expressen. ”Att göra”-listan som kan ge socialdemokraterna en nystart.

    Hennes 10 -punktslista till det socialdemokratiska partiet innehåller mycket vettigt.

    Fast dessa förslag är inga nya på något sett. Detta har mängder med människor påpekat under så många års tid. Fast sossarna har ju av maktlystnad slutat att fungera som ett parti, som hämtar och utformar sin politik ifrån sakpolitiska mål och att ”fotfolkets” åsikter måste var grundläggande. Istället för maktlystnad och egointressen.

    Lotta Grönings 10- punktslista skulle kunna göras betydligt längre. Fast sossarna kan gärna börja med det som finns med. Om man vill ha någon respekt, för framtiden i sin politiska gärning och existens.

    Två exempel ur listan:

    6) Satsa på kompetens – även i regeringen

    Regeringen är inget familjeföretag. Stefan Löfvens regering är ett problem eftersom den består av en samling lojala politiska knegare i Arbetarrörelsen AB. Det råder brist på kompetens inom regeringen, och i kunskaps- och informationssamhället behövs utbildning, kunskap och erfarenhet för att utveckla och lösa problem.

    Socialdemokratin och många andra partier tror att politiker inte behöver någon särskild kompetens. De förväntas klara allt. Det fungerar inte!

    8) Håll MP kort

    Miljöpartiet har för stor makt i regeringen. Satsa på tekniken som lösning på miljöproblemen i stället för skuld och skam och hot om världens undergång.

    https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/10-forandringar-som-kan-radda-lofven-och-krisande-s/

Kommentera