Lärarförbundet gillar V men inte SD


SKOLAN. Lärarförbundet tillhör TCO som är en partipolitiskt obunden organisation på papperet och i stadgarna. Lärarförbundet har inget emot att umgås med Vänsterpartiet som enligt sina stadgar vill förstatliga privat egendom. Jonas Sjöstedt vill inte skydda medborgarnas makt att bestämma över sin välfärd, han vill skydda staten mot medborgarna. Det verkar lärarförbundet inte ha något emot. 

Lärarförbundet skickade en inbjudan om ett möte till alla partier i Lidköping, Sverigedemokraterna i Lidköping tackade ja – då kom beskedet att de inte var välkomna. Inbjudan hade skickats till partiet av misstag.

Det var i början av november som Lärarförbundets styrelse i Lidköping bjöd in partiernas gruppledare till ett möte i kommunfullmäktige. Sverigedemokraterna tackade ja.

– Sedan dröjde det en vecka, då fick jag ett mejl om att det var ett misstag. Vi var inte alls inbjudna. Det berodde på våra värderingar och andra olika svepskäl de hade för att slippa att ha oss med, säger Roberth Andersson, ordförande för Sverigedemokraterna i Lidköping.

”Hej Roberth! Tyvärr råkade jag skicka detta mail till dig av misstag. Inbjudan gäller inte Sverigedemokraterna. Orsaken till detta är att SD har en värdegrund, ideologi eller grundläggande principer som går stick i stäv med Lärarförbundets värderingar.

Med vänlig hälsning, Anders Schram, Lärarförbundet i Lidköping”

Hur kändes det att få inbjudan återkallad? – Jag blev besviken. Jag är även ersättare i barn och skola, i den nämnden som hanterar de här frågorna och såg fram emot mötet och att förutsättningslöst träffa Lärarförbundet.

Lärarförbundet hänvisar till Sverigedemokraternas värdegrund – att den inte överensstämmer med deras egen.

Läs mer på SD Lidköpings Facebook…

-Pettersson säger att Lärarförbundet borde förbjudas, de hör inte hemma i ett demokratiskt land. Hur ska de kunna undervisa barn när de utesluter 20 procent av befolkning, jag tycker alla lärare som sympatiserar med detta ska ha lönesänkning med 20 procent.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


5 responses to “Lärarförbundet gillar V men inte SD

 • Kenth Andersson

  Är någon utanför den landsförädiska familjen överraskad över detta ?

  Gilla

 • volse

  LF gillar V, F!, samt Afa bättre än ex vis Sd, M och Kd. Vidare tycker man att det är helt ok att våldsbejakande islamister, våldtäktsmän och diverse skäggossar ska få göra praktik på dagis, fritis och skolor hellre än att Sd-sympatisörer ska få jobba som lärare!
  Detta, mina damer och herrar, är verkligheten i dagens feministiska Sverige!

  Gilla

 • Kent

  Lönesänknig?! Sparken på dan. Kommunistiska aktivister ska inte undervisa barn.

  Gilla

 • rune

  ”…värdegrund, ideologi eller grundläggande principer som går stick i stäv med Lärarförbundets värderingar.”

  Lärarförbundets värderingar är väl likt de i forna DDR.

  Gilla

 • Mm

  En s.k sanning som upprepas av en regering ledd av en med nära nazistrelationer, visst för länge sedan men dock. Men vilka värderingar har man då med sådant släktskap. Skulle vara fint om de, regeringen fastställa vilka värderingar som gäller utöver att det är helt ok att släppa s.k terrorister på våra gator, direkt från IS, där de slaktat, våldtagit.
  Så tala om vilka värderingar som gäller när HD anser att en somalisk våldtäktsman inte skall utvisas trots tidigare domar i lägre rättsinstanser. Fint att ha denna anonyma man vistas bland oskyldiga människor, beredd att begå nya våldtäkter. Duktigt HD, ni är ett föredöme för en rättstat. Det känns tryggt med era domslut som nu skall gälla i Sverige. Ingen utvisning för ett så bagatellartat brott som att skända och kränka kvinnor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: