Rappare efterlyst för knivstickning i Danmark


BROTTSLIGHET. Syd- och Sønderjyllands polis sände i går ut en efterlysning av 24-årige Sharmarke Omar Ali, som också är känd under namnet ”Jamaika” som rappare. Ali är misstänkt för att den 6 oktober i Havnegade i Esbjerg ha styckit en 23-årig man med kniv. 

Sharmarke Omar Ali Foto: Polisen

Polisen avråder från att ta kontakt med Sharmarke Omar Ali, eftersom han kan vara farlig.

Aftonbladet 13/3 2000.
Regeringen vägrar ta fram färsk statistik så troligen ser det ännu värre ut nu. 

Sharmarke Omar Ali berättade år 2018 för Danmarks Radio om sin kriminella bakgrund som han då lovade lägga bakom sig.

Jyllands-Posten

 

-Pettersson vill påpeka att vår store ledare har sagt att etniciteten har inget med brottslighet att göra, det beror enbart på socioekonomiska faktorer. Dock håller inte Danmarks statistik med, där redovisar man varje år brottsligheten bland olika invandrargrupper. Det gjorde man i Sverige och tills det förbjöds år 2002 av någon anledning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


8 responses to “Rappare efterlyst för knivstickning i Danmark

 • Maya

  Svar till sign.Golin.Galenskap har INGEN nationalitet.Trist med sådana löjliga insinuationer.F.ö.är inte detta någon nazistiskt blogg.Däremot en blogg där vi har möjlighet att utnyttja vår yttrandefrihet som har strypts mer och mer.

  Gilla

 • Mike E

  Det är ett vetenskapligt faktum att de flesta svarta har väldigt dåligt utvecklad impulskontroll. Det är också orsaken till att svarta så ofta skjuter och blir skjutna i USA. De handlar impulsivt utan att reflektera över konsekvenserna.

  Gilla

 • Maya

  Knivstickning och styckning av en kropp är väl en stor skillnad.Att man har förmågan rent psykiskt till att stycka någon visar väl bara är det rör sig om en otroligt själsligt sjuk och farlig person.Har i mitt arbete träffat på många sådana här vandrande bomber.Oftas i kombination med ett gravt tungt missbruk av allt man kommer över.Jag har skrivit det förut och jag gör det återigen.Det är farligare utanför den låsta avdelningen än innanför.

  Gilla

 • Billy Boy

  Den knivstickande rapparen klarade uppenbarligen inte av att byta till en mycket ofarligare och fredligare sysselsättning, d v s ickevålds-strumpstickning …

  När han trasslat sig ur sitt misslyckade strumpsticknings-försök tycks han ha valt att återgå till sin gamla farliga profession igen, d v s knivstickning.

  Gilla

 • Kent

  Inom musikvärlden tycks rappare vara överlägset brottsbenägna jämfört med övriga artister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: