Rappare efterlyst för knivstickning i Danmark

BROTTSLIGHET. Syd- och Sønderjyllands polis sände i går ut en efterlysning av 24-årige Sharmarke Omar Ali, som också är känd under namnet ”Jamaika” som rappare. Ali är misstänkt för att den 6 oktober i Havnegade i Esbjerg ha styckit en 23-årig man med kniv. 

Sharmarke Omar Ali Foto: Polisen

Polisen avråder från att ta kontakt med Sharmarke Omar Ali, eftersom han kan vara farlig.

Aftonbladet 13/3 2000.
Regeringen vägrar ta fram färsk statistik så troligen ser det ännu värre ut nu. 

Sharmarke Omar Ali berättade år 2018 för Danmarks Radio om sin kriminella bakgrund som han då lovade lägga bakom sig.

Jyllands-Posten

 

-Pettersson vill påpeka att vår store ledare har sagt att etniciteten har inget med brottslighet att göra, det beror enbart på socioekonomiska faktorer. Dock håller inte Danmarks statistik med, där redovisar man varje år brottsligheten bland olika invandrargrupper. Det gjorde man i Sverige och tills det förbjöds år 2002 av någon anledning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Rappare efterlyst för knivstickning i Danmark

  1. Svar till sign.Golin.Galenskap har INGEN nationalitet.Trist med sådana löjliga insinuationer.F.ö.är inte detta någon nazistiskt blogg.Däremot en blogg där vi har möjlighet att utnyttja vår yttrandefrihet som har strypts mer och mer.

  2. Det är ett vetenskapligt faktum att de flesta svarta har väldigt dåligt utvecklad impulskontroll. Det är också orsaken till att svarta så ofta skjuter och blir skjutna i USA. De handlar impulsivt utan att reflektera över konsekvenserna.

  3. Knivstickning och styckning av en kropp är väl en stor skillnad.Att man har förmågan rent psykiskt till att stycka någon visar väl bara är det rör sig om en otroligt själsligt sjuk och farlig person.Har i mitt arbete träffat på många sådana här vandrande bomber.Oftas i kombination med ett gravt tungt missbruk av allt man kommer över.Jag har skrivit det förut och jag gör det återigen.Det är farligare utanför den låsta avdelningen än innanför.

Kommentera