Polisen efterlyser gängmedlem med namn och foto efter flykt

BROTTSLIGHET. En man flydde på tisdags kväll från den psykiatriska avdelningen i Slagelse, Danmark i en beväpnad fritagningsaktion. Redan på tisdags kväll släppte polisen namnet på mannen som är eftersökt efter flykten. Onsdag morgon har han inte hittats.

Det här är en 24-årig man som heter Hemin Dilshad Saleh. Han är 183 centimeter lång, vanlig till kraftigt byggd, svart kort hår, brun hud och förmodligen fullt skägg.

Hemin Dilshad Saleh är en ledande figur i gänget NNV, som har rötter i yttre Nørrebro i Köpenhamn.

Hemin Dilshad Saleh

-Pettersson säger att det verkar skillnad på dansk och svensk polis, signalement samma kväll…

Jyllands-Posten 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Polisen efterlyser gängmedlem med namn och foto efter flykt

  1. Lås fast dem med fotbojor och ett larm runt vristen så man kan spana efter dem.
    Hur mycket kostar allt detta för oss inom EU. Alla ligister, mördare, våldsmän,fy fan .Måttet är rågat.
    Undrar hur många kronor han har betalat i skatt av arbete.

  2. Skillnaden mellan Sverige och Danmark är att i Danmark VILL och FÅR polisen gripa varje typ av brottsling, medan i Sverige VILL och FÅR polisen INTE gripa brottslingar om det går att undvika. Och grips någon mot förmodan tillser aktivister bland åklagare resp domare att straffen uteblir eller blir löjligt låga

  3. Det handlar om man vill gripa gärningsmännen eller upprätthålla myten om mångkulturens förträfflighet.
    Det är män som begår brott, säger pk.
    Varför inte inte säga människor, så ingen grupp blir kränkt och stigmatiserad?

  4. Hur hade efterlysningen sett ut i Sverige ? Pixlad bild.Man.Normallängd.30-årsåldern.Mörk.Talar ev.Danska.Klädsel okänt.Den som har upplysningar att ge ring 11414.Vänta i tel.kön.1 timme.Tack för upplysningen.Ni får vända en till närmsta Polistation.Dom har öppet mellan kl.08.00_12.00.vardagar.Helger stängt.

  5. Danmark 🇩🇰

    Ni rakryggade, ärliga, inte hycklande samt ingen fjantig feministisk regering… ni vill sin egna ärliga befolkning sitt bästa….
    Danmark ni är allt bra, ni är precis tvärtom mot Sveriges sk. ledare, som gör allt för att skada sina egna ärliga befolkning.

    Danmark 🇩🇰
    ☀️☀️☀️☀️☀️

  6. I äldre tid när Sveriges Polisledning inte var sjukligt korrupt och enbart tänkte på att hjälpa importkriminella komma undan!
    Då sa Svensk Polis alltid att ett bra signalement snabbt ute var det säkraste sättet att kunna gripa misstänkta!
    I synnerhet i uppmärksammade fall!
    Dessa poliser i äldre tid var INTE ”Nazister” bara för att de gjorde sitt jobb utan dubbla måttstockar!
    Däremot är det korrupt, olagligt och kriminellt att skänka alla med ”rätt” utländska hudfärg en slags juridisk immunitet!
    Ungefär som ”Herrefolkstatus” vilket är exakt vad de indirekt själva säger att den mot Svenskar riktade kriminaliteten syftar till!
    Polisledningen visar att de importkriminella är på rätt väg o sporrar till grövre och fler brott!
    Vad kan man göra mer än att berätta för människor i andra länder att Sveriges Polisledning är världens mest korrupta och odugliga med order att hellre samarbeta med importkriminella än deras offer?
    Tycker riktigt synd om de poliser med moral som tvingas att lyda dessa lismande chefer!
    O ännu mer synd är det om svårt skadade brottsoffer som direkt efter längre sjukhusvistelse får veta att ”fallet är nedlagt” trots mycket tydliga signalement!
    Om skötsamma människor kunnat leva på bidrag så som omgullade importkriminella islamister skulle de nog stormat Polisledningen i Stockholm och slitit ut de sjukligt korrupta lismande cheferna på gatan!
    Sak samma med landets sjukligt korrupta lismande Vänster-kriminella så kallade ”Åklagare”!

  7. En så’n där behöver väl inte efterlysas med bild.
    De ser ju ut så där, så det är ju bara att anmäla
    när man ser en så’n där.

  8. Nu tuggas det ganska samstämmigt i riksdagen om gängkriminella ordningsproblem och hot mot civilförsvar, journalister och tjänstemän, bra. Men det enklaste och effektivaste åtgärderna sägs inget om. Obligatoriska krav på bilder och signalement på efterlysta brottslingar oavsett etnisk tillhörighet och efter avtjänade straff obligatorisk utvisning av alla brottslingar med utländskt medborgarskap. Vad är problemet kan man annars undra.

  9. Sverige det ledande U-landet i Norden men enligt de styrande ett av de bästa, rikaste, samt det mest framstående multikulturella landet i den utopiska världen!

Kommentera