S och LO-ägda Backgården i Höör nekar Sverigedemokraterna att äta julbord

INRIKES. Backagårdens Kurs och Konferenscenter AB i Höör nekar Sverigedemokrater att äta julbord.

”Hej alla medlemmar!

Vi har idag fått reda på att Backagården INTE vill ta emot oss Sverigedemokrater då vi ej har rätt värdegrund! Därför måste vi byta både plats och datum för vårt julbord.

Vi är varmt välkomna till julbord på Bosjökloster slott onsdagen den 4 december kl 18.00
Vi träffas på parkeringen utanför 5 minuter innan.
Obs! Du måste anmäla dig igen, senast på söndag 24 november.
Kan bara beklaga det inträffade.”
Det socialdemokratiska partidistriktet och LO en av de två största andelsägarna i Backagården och man kan säga att S/LO gör allt för att bli av med väljare och medlemmar.
På Backagården är Milan Obradovic vd, han var tidigare socialdemokratiskt kommunalråd i Malmö men avsade sig i slutet på 2016 alla förtroendeuppdrag av privata skäl. Milan Obradovic hade prickats flera gånger av Malmö stads revisorer men det hade givetvis inget med avgången att göra.
-Pettersson noterar att Backagården de senaste fem åren gjort c:a 700.000 i förlust och borde vara rädda om sina kunder men som vanligt yras det om värdegrund medan andra får betala…
***
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

40 thoughts on “S och LO-ägda Backgården i Höör nekar Sverigedemokraterna att äta julbord

  1. Novus har förväxlat sozzarnas siffror med SDs det skall vara 21,5 för S och 26 för SD….Rätt skall vara Rätt…….

  2. Konkret. De som uppbär bidrag från skattebetalrna ska inte neka pga åsiktsregistrering. Då ska bidragen väck.
    Sossarna kan ta ur egen ficka. LO använder pengar som tas från medlemmarna. Då majoriteten av deras medlemmar inte är sossar ska det vara frivilligt.
    Sverige fick kritik från den int valgranskningsnämnden-ett FN organ. Det var att LO bidrog med pengar till soc dem valkampanj. Då råder inte fria val. Då fack och parti är samma är det en korporism. Som fascismen funkar men med mindre nationalism.

  3. Jävla dårar talar om värdegrund hit och dit…själva har dom en ”värdegrund” som mobbar och stänger ute vad fjärde Svensk……..Va.??!!

  4. Ordet värdegrund är ett så utnött och patetiskt uttryck som PK-maffian använder sig av i tid och otid. Betr Backagården att ej välkomna SD att äta julbord där. I dessa tider då fler och fler genomskådar elefanten i rummet och inte har råd längre att vara så PK då borde denna ledning för Backagården inte vara så urbota korkad att de behandlar SD-sympatisörer som paria. Det kommer sannerligen att bara slå tillbaka mot dom själva med en bumerangeffekt .

  5. Backagården är det ett gammalt trähus ?
    Undrar bara?
    Tror gubben o jag åkte förbi där. sommras väldigt vacker plats.
    Men bara för sossar o nazister .

  6. Sossar är ett äckligt folk….
    Alla lika värda stämmer inte. Med dom!
    Nazister ser alltid över vanligt folk..
    Skrämmannde individer !jag hoppas onskan tar dem.

  7. Sossarna har visat sin ’rätta’ värdegrund.
    Socialdemokratin har hyckleriet som värdegrund och lever upp till sitt motto, alla värdelösa sossar lika värde.

  8. Alla pratar om den heliga ”värdegrunden”, men ingen berättar vad den innehåller och hur den gängse värdegrunden skiljer sig från sverigedemokraternas. Vad jag vet så han kristna- resp. muslimska skolor olika värdegrund. Undrar om det finns någon i Sverige som för mig kan förklara vad den innehåller som gör den så speciell

    • Ju högre ” Värdegrund” något har ju bättre är det. SD.s värdegrund står alltså mycket över 7-klövers.

  9. Om SD kunde lista alla dessa PK-cancerns hotell, restauranger och kursgårdar så att alla sympatisörer kan vara säkra på att aldrig gynna dem?

  10. Sverige är det enda landet i världen, som har två olika demokrati begrepp.

    Vi har dels demokrati och sedan har vi av någon obegriplig anledning, något som heter ”värdegrundsdemokrati”.

    Att så många människor i detta land anförtror sig åt ”värdegrundsdemokratin”, är svårbegripligt och oroväckande.

    För vad de hela tiden gör, är att begränsa den riktiga demokratin med deras stora ledord, ”allas lika värde”. Vilket hyckleri.

    Humanism och demokrati fungerar i de flesta andra länder, borde så göra även i Sverige. För en gång i tiden gjorde det även så i Sverige.

    Innan ”vattenmelonerna och värdegrundsmänniskorna”, fick gå över styr.

  11. Dessa j–la knäppskallar har tydligen ännu inte fattat
    att sådana idiotiska tilltag gagnar just SD, och det ska
    det göra med,, åsiktspoliser vill ingen ha med att göra..

    Men så fick jag ytterligare ett namn på ett ställe jag aldrig
    kommer att besöka, Tack för det!

    • Det vore på sin plats att ha alla dessa ställen, butiker restauranger och företag samlade i lättsökt databas så man kunde enkelt välja att ta sina pengar någon annanstans.

  12. Men S nekar inte organisationer som har kopplingar till IS. Ska vi anta att S delar deras värdegrunder då?

    • TACK !!!
      BACKGÅRDEN och SOCIALDEMOKRATERNA !

      Nu ännu fler röster till SD 😁👍

      Socialdemokraterna och deras hycklande knähundar fortsätter resan ner mot än lägre röstresultat …. TACK 😊 och förhoppningsvis snart helt ute ur riksdagen.,. Jippi 🥂🍾

      Ps….Det är verkligen nått fel på dessa vilsna, hycklande, lättledda,verklighetsförnekande tomtar.

      • Antar S kommer tappa en del röster till det nybildade islamistiska partiet. Skulle inte förvåna mig om de tappar 5 procent eller kanske tom mer.
        Dessvärre bara ur askan i elden för jag tror inte det kommer förbättra läget för oss svenskar.

  13. vi har INGEN värderingsmoral lagbok i sverige.

    Värdegrund = diskriminering med ett vackrare ordval

    • Jag har anmält vissa saker. En gång gällande Björn Söder bl.annat. Svaret blir att det är den / de berörda som får anmäla .

  14. De röda är på väg rakt ner i källaren….Inte undra på det!
    Så mycket för allt skitsnack om allas lika värde.
    När i hela helvetet ska etablissemanget och enstaka potentater fatta att detta bara är skitsnack. Gång på gång utsätts SD för detta. Det är vad jag kallar rasism och negativ särbehandling. Kan man då använda eller anmäla enligt hets mot folkgrupp?
    Backgården i Höör: Fuck you!
    Rasistjävlar!!!

  15. Skulle jag välja att inte sälja/köpa från en Jude, Muslim, Neger, kommunist … ja, då hade det blivit rättegång.

    • Just de´. Det finns ju en massa exempel på handlare som velat försöka hålla snattande zigenare borta från sin butik. Och det känner ju alla till vilket ramaskri det då blivit från PK och därefter rättsliga åtgärder…Finns ingen rättvisa !

  16. Såssarnas framfart på 30-, 40-, 50-, 60-talen lyser igenom även i nutid. Då var det rasbiologi, att garantera rasens renhet, att genetiskt ”odla” bort oönskade effekter, att internera oliktänkande, att internera upproriska nazi-Kritiker, att fostra de stora massorna till att bli lydiga och okritiska till de socialistiska diktaten. ———Nu har man, oblygt, bytt benämning på detsamma och kallar apartheid-betéendet ”Värdegrund” i stället. Men i Grunden är det egentligen samma unkna Värdering.

  17. Ursäkta blev en dubbelbokning ! Trodde jag blev avbokad på grund av rätt värdegrund . Mvh Sjöström

  18. Röd Makt – folket lär sig aldrig . Vana att någon annan betalar . Driva företag kan de inte . Allas lika värde ?? Ha ha . Mvh Sjöström

  19. Röd Makt – folket , de förnekar sig inte. Vana att andra betalar åt sig så det är bara att ånga på . Allas lika värde ?? Ha ha . Mvh Sjöström

Kommentera