Sjukskriven svensk medborgare är försvarsminister i Irak

INVANDRING. Nyheter Idag avslöjar att Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är folkbokförd i en förort till Stockholm och är svensk medborgare, något hans parti Wataniya-koalitionen förnekade när han föreslogs som försvarsminister.

I Sverige har al-Shammari varit sjukskriven på heltid på grund av minnesproblem. I slutet av juni i år utsågs 52-årige Najah al-Shammari. läs vidare på Nyheter idag, bakom betalvägg…

  • Sjukskrevs för minnesproblem
  • Blev svensk medborgare efter sex år
  • Har stärkt relationerna med grannlandet Iran

The Bagdad Post förnekar dock att Najah al-Shammari har svenskt medborgarskap.

-Pettersson är oerhört misstänksam. Hur många migranter finns det som ljugit och bluffat till sig bidrag för att sedan åka hem tid de flytt ifrån för att de var hotades med döden?

Varför vill inte nuvarande regeringen utreda möjligheten att ta det svenska medborgarskapet från terrorister, kriminella och fuskare.

De hånskrattar åt oss
”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

33 thoughts on “Sjukskriven svensk medborgare är försvarsminister i Irak

  1. Dom flesta muslimer där jag jobbar är sjuka.. då alla får försäkringskassebrev.
    Ingen verkar särskilt sjuk då dom avlar nya inkomstkällor, reser hem på loven, och kort sagt lever i paradiset.
    Och snart ska släkten hit o leva livet.

  2. Ganska märkligt egentligen, fast eftersom det är Sverige det handlar om så är det inget som gör någon förvånad längre.
    När ska myndigheterna sätta stopp för detta mygel. al-Shammari är ju inte ensam. Många hyr ju dessutom ut sina bostäder fast de är boende i sina hemländer. Dubbla inkomster, hyran och bidragen.
    Säger bara, förtroende är bra, men kontroll är bättre:

    Sverige är fantastiskt!!

  3. Ska man skratta eller gråta?

    Jag vet faktiskt inte ,för jag är svensk medborgare. För minnet kan inte skilja på skratt eller gråt längre.

  4. Hur mycket som av Försäkringskassans kostnad på 221 Miljarder kronor per år som är rent 100% fusk kommer Sveriges 100% kriminella Regering se till att ingen får veta!
    Två kompisar har obotlig cancer med rejäla smärtor.
    Båda tvingas av Försäkringskassan arbeta 100%.
    Kollegorna ser hur de lider och är milt sagt upprörda.
    Den ena av dem bedömdes av en läkare som inte pratade ett ord Svenska!

  5. Hello Swedish people As you can see, Mr. Iraqi Minister of Defense is a person who has Swedish citizenship and was for 15 years taking from government aid that does not include it because it is simply his salary earned as a defense minister is millions of dollars and there are suspicious deals being working for the government Iraq, which in turn is accused of corruption and murder over the years, so this corrupt person must be held accountable. Thank you

  6. Det är väl inget konstigt med det i Sverige, där svenska myndigheter trånar efter att ge alla bidrag och naiviteten upphöjts till att bli norm.

  7. De hånskrattar åt våra folkvalda mähän, vi som skrivit åter o åter, kallas nazister – utan att tex a ha nära släktskap med en äkta nazist, fascist, och annat som Pk folket pådyvlat oss som ser, drar konsekvenser av invällarnas kriminella beteenden -ljuga, stulit, våldta, mörda mm . Kostat oss ofantliga summor

  8. Min syster får inte sjukskrivning fast hon har tre sjukdomar. Eftersom hon är arbetslös ,säger doktorn.
    Vi har för många psykiskt sjuka och Iranska ministrar som behöver våra skattepengar bättre.

    • Du som tummade ner kanske beviljade honom en praktikplats i Iran !
      Ni anonyma motståndare för allt som har med demokrati att göra ,ni är väldigt fega. Ni bör inte ha rösträtt.

  9. OM 5-10% av dessa enorma summor som det här kalaset kostar gått till vanliga pensioner, så hade säkert våra och blivande pensionärer kunnat känna att de kan leva utan att det gick nöd på dem.
    men nu går de och stort sett hela dessa summor ner i det stora slukhålet och bara rena rama helvetet tillbaka.
    snyggt jobbat!

  10. tack Stefan!!
    aktivt ulandsbistånd månne???
    absurdistan, kan det bli värre, jomenvisst med denna regering!!!
    med sossarna mot undergången!!!

  11. Inte konstigt dom jagar sjukskrivna fast då bara fr a svenskar. Gissningsvis går det här stolpskottet fri från anklagelser från våra ”objektiva sakliga opartiska” osv bla bla bla medier.
    SD/AFS 2022

  12. ”öppna E R A hjärtan!”
    ”Sverige har aldrig varit säkrare”

    Vad är det för fel på människor som
    kan uttrycka sig så?
    Alzheimers eller begränsad hjärnkapacitet
    av annat skäl?

    – eller är de köpta av muslimerna?
    Socialdemokraternas,
    LANDSFÖRRÄDARNAS kontrakt med
    Muslimska Brödraskapet bekräftar i alla
    fall det senare!

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?

  13. Staten har ingen koll på en enda utländsk bidragstagare,
    Inga ID handlingar
    ingen identifiering av lands tillhörighet
    Inga finger avtryck
    ingen koll av hur många identiteter
    bryr sig inte ens om att försöka.
    Absolut noll koll
    Men du svenne svensk har 10 spänn på kontot som du måste skatta för!!!!

  14. Någon som blir förvånad? I annat land skulle i varje fall ministern och generaldirektören blivit avskedade utan avgångsvederlag.

  15. Här ställer man sig lite frågande.Om han är sjukskriven i Sverige behöver han väl träffa en läkare här för förlängning av sjukperioderna.Eller har karln fått sjukbidrag ( förtidspension) från Sverige för om det är så är det ju bara att dra in ersättningen bums.Man kan knappast arbeta med den ( påhittade ) ??åkomman.FK är ju så duktiga på att jaga folk.Här har dom något att bita i om det nu är sant.

    • Om läkaren som skriver läkarutlåtandet är landsman med sjukskriven så behöver man inte besöka den fysiskt… Du förstår vad jag menar…
      och t.ex. de som inte befinner sig i Sverige får plocka ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd/socialbidrag förutom barnbidrag, underhållstöd och bostadsbidrag… Det är bara att anlita en människa att fylla på ansökningsblankett varje månad mot en liten peng. Bostaden hyrs ut svart.
      Själv bodde jag i sådan lägenhet vars hyresvärd- ”flykting” gjorde så.
      Lägenheten förresten är i Kungsholmen

  16. Mannen glömde att han inte kommer ihåg……
    ….. det meriterar honom som politiker………
    ……..och hans ärlighet, som sydd för politiken!

  17. Det skulle inte förvåna mej, det kan vara toppen på ett enormt isberg. Om svenska myndigheter brydde sig om Sveriges säkerhet och ekonomi, skulle flyktingars identitet registreras även med fingeravtryck. Alla bör förresten registrera sina ID:n med tillhörande fingeravtryck, dna i vissa fall också. Men myndigheten kör vidare med dagisvarianten trots att det finns tillräckligt med resurser och teknik. I Sverige tycks vi vara nöjda med att bedragare lätt lurar myndigheterna när de vill. Varför ligger inte krav om id-registrering med fingeravtryck på de flesta riksdagspartiers lista?

    • Biometriska data skulle vara obligatoriskt och registreras i en gemensam databank för hela EU.
      Där alla nya lycksökare körs emot.

  18. samtidigt blir svenskar utförsäkrade och handikappade får indragen ersättning och denna mannen har fått pengar i åååååratal utan kompletteringar och stotmöten etc??

  19. Absurdistan förnekar sig inte, när man inte trodde det kunde bli värre så blir det just det. Många frågor som dyker upp, Vad gör försäkringskassan?, arbetstränar mannen på svenska försvarsdepartementet eller riskerar han utförsäkring?, begär man intyg från Irakiska försvarsdepartementet eller hur jobbar man I detta fall?

  20. Men, det är ju bara svenska skattepengar. Vi har
    massor av dem, i vissa fall. När landets fattigpensionärer klagar, slänger man åt dem en
    hundring. Pensionärerna och tidigare generationer har ju släpat ihop välståndet.
    Ofta med låg lön och höga skatter. De tär nu
    välfärden…..Arma land

Kommentera