Frankrike stänger drygt 150 muslimska samlingsplatser

ISLAM. Den franska regeringen har stängt moskéer, skolor och föreningar kopplade till spridningen av islamistisk ideologi i femton delar över hela landet. Den franska inrikesministeren, Laurent Nuñez, tillkännagav stängningen av 130 barer/kaféer, tolv moskéer, tre skolor och nio föreningar kopplade till radikal islamism på fredag, rapporterar Le Parisien.

Muslimer ber och demonstrerar. Licensed under CC BY-NC-SA 2.0

”Vi kämpar mot politisk islamism som menar att Guds lag är överlägsen republikens lag” sa Laurent Nuñez till franska medier.

-Pettersson skulle vilja se något liknande i Sverige, helst alla, helt enkelt för att de alla har kopplingar till islamism.

Vi har hört det i 40 år. Integrationen måste fungera, men det gör den inte och ingen politiker törs uttala den självklara frågan, vad händer på lång sikt när integrationen inte fungerar och muslimerna blir tillräckligt många? 

I många år har jag insett att en asylinvandring av detta slag, i denna mängd och i den pågående hastigheten inte fungerar, inte kommer att fungera vad politiker och deras medlöpare journalisterna än säger.

Det är enkelt. Flyttar man Mellanöstern och Afrika till Europa blir Europa som Mellanöstern och Afrika.

Frankrikes 18:e president Charles de Gaulle sa nedanstående, tyvärr lyssnade inte fransmännen och ingen annan heller.

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle, 1959

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Frankrike stänger drygt 150 muslimska samlingsplatser

  1. Frankrike är ett föredöme. Vi borde göra likadant till att börja med. Nästa steg blir att stänga ALLT som har med muslimer att göra.

  2. Skicka ut alla muslimer!
    Det är bara problem med dom..
    Parasiter tycker jag..bidrar inte med så mycket..

  3. Det håller på att gå så långt att det enda sättet att rädda Västeuropa från undergång är att totalt förbjuda den extrema ideologin islam.

  4. En sådan inrikesminister som den franske kan vi svenskar bara drömma om.
    Jfr. syltryggen Dumberg.

  5. Och i Sverige får dom bidrag av staten att hålla islam föreningar öppna. Pengar som våra FattigP skulle haft.

  6. Så här är man tvungen att göra för vissa människor när dessa inte kan sköta sig i samhället. Det jag fick lära mig som liten. Det här påminner lite om slutet i ”En sockerbagare”, är du stygger så kan du gå.

  7. Ser bra ut, men är helt meningslöst och i längden t o m kontraproduktivt så länge man inte stoppar massinvandringen och börjar med massrepatrieringar!

    • Tvärtom,flera flygplan till Europa från Somalia.Från Grekland till Sverige. Sjukt .
      Så det där med repatriering vore önskvärt.

Kommentera