Är regeringen islamister?

ISLAM. Regeringens agerande börjar bli alltmer underligt, är de redan medlemmar i Muslimska brödraskapet? Varför får IS-terroristerna skydd för sina svenska medborgarskap?

Hundratals svenskar som anslutit sig till den muslimska terrorsekten islamska staten har återvänt till Sverige, och många fler kommer att göra det framöver. I det läget tillsätter regeringen en utredning om medborgarskap där utredaren uttryckligen stoppas från att lämna förslag om att återkalla det svenska medborgarskapet för terrordömda. Det är djupt insiktslöst och oansvarigt.

Det är bra att Sverige nu äntligen ser ut att införa ett krav på kunskaper i svenska språket och samhällskunskap för medborgarskap. Att vi nu kommer i kapp en snart 20 år gammal debatt ska Liberalerna ha tack för.

Men det allvarliga är inte vad som ingår i uppdraget – utan vad som saknas. I en enda mening, på sidan 10 i regeringens direktiv, avslöjas utredningens fundamentala begränsning och samtidigt regeringens ovilja att ta medborgarskapsfrågorna på allvar: ”Det ingår inte i utredarens uppdrag att lämna förslag på grundlagsändringar.”

I och med detta stoppar regeringen effektivt utredaren från att lyfta att Sverige, till skillnad från våra nordiska grannar och de flesta EU-länder, saknar möjlighet att återkalla medborgarskap från personer som exempelvis har stridit och begått terrorbrott för IS, eller personer som lämnat felaktiga uppgifter eller mutat sig till ett medborgarskap, detta skriver Gunnar Strömmer, partisekreterare hos moderaterna på Aftonbladet Debatt, läs hela artikeln där.

-Pettersson säger att regeringen kan bara ha ett mål med detta, nämligen att skydda islamisterna.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Är regeringen islamister?

  1. Det har jag misstänkt sedan lång tid tillbaka och att jag drog den kopplingen beror på att jag läste att socialdemokraterna har gjort ett avtal med islam sedan lång tid tillbaka, och har man upprättat ett avtal med dessa människor så igår det säkerligen också att socialdemokraterna ska skydda alla muslimer i Sverige och dessutom beredda plats åt dom både i riksdagen och kommunstyrelserunt om i hela landet och dessutom på ledande positioner vilket innebär att dom är med och fatta många beslut som enbart gynnar muslimerna.
    OCH ATT SOCIALDEMOKRATERNA GÖR DETTA AVTAL MED ISLAM KAN INGET ANNAT ÄN INNEBÄRA ATT SOCIALDEMOKRATERNA SYMPATISERA MED ISLAM, FÖR SÄG MIG ISÅFALL VAD ANLEDNINGEN ANNARS KAN VARA.
    Från det ena till det andra så tror jag att soccarna har bitit sig själva i svansen och det med anledning av att islam nu har bildat ett eget parti och räkna med att alla muslimer i Sverige ska rösta på deras PARTI så bara där kan socialdemokraterna säga goodbye till en mycket stor del av dom som röstat på dom.

  2. Pettersson!
    Du har publicerat detta många gånger tidigare!
    Du är nog en del av Sveriges räddning!
    Jag dristar mig till att lägga in en kopia av en artikel,
    som kommer upp när jag söker på:
    www// socialdemokraterna kontrakt 1999.
    Hoppas att jag inte gör något fel med kopian.

    Detta är inledande texten i artikeln:

    ”S lovar att samarbeta med Sveriges muslimska råd
    Publicerad 29 jan 2014 kl 19.35

    Nu kan Expressen.se avslöja dokumenten som visar avtalet mellan S-föreningen Tro och solidaritet och SMR. På bild: Peter Weiderud och Carina Hägg.
    Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.
    I dokumentet som Expressen.se i dag kan visa finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.
    – Det är självklart problematiskt att samarbeta med personer som har helt andra åsikter, men det innebär inte att man inte kan lyssna på dem och ta till sig av sådant som är vettigt, säger Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet.”

    Alla Svenskar borde läsa om detta!

  3. Den som undanhåller en brottsling ( IS-mördare, IS-våldtaktmän, IS-torterare, IS-pedofiler, IS-sprängare) är delaktiga i brotten, och ska oxå dömas för undanhållande av brottsling.

    VILL DU VARA DELAKTIG I DETTA SOM SKER !?

    Fortsätt då att rösta för de partier som tycker att detta är EN VINST FÖR SAMHÄLLET och säger TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE!

    Sverige är i behov att akut vård !

  4. Regeringen biter sig i svansen.Tids nog upptäcker dom det och då är det försent.Svenska folket får betala priset.

Kommentera