Inga utsatta områden år 2030

INVANDRING. År 2030 ska Sverige inte ha några områden som klassas som utsatta, skriver Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni på Aftonbladet Debatt. Ett ambitiöst mål, fortsätter hon, men det är vad verkligheten kräver.

”Vi ska lyfta våra förorter och betala tillbaka den integrationsskuld vi byggt upp under årtionden. Det ska inte finnas områden där människor inte har samma möjligheter som i övriga Sverige”, skriver Sabuni, som kommer att presenteras under Liberalernas pågående landsmöte i Västerås, handlar om fler poliser, skärpt lagstiftning och brottsförebyggande åtgärder.

-Pettersson tycker det låter som mer av det som pratats om de 30-40 senaste åren men kanske Sabuni är lite bättre, men bra med visioner.

En annan som har visioner är Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige, åter vandring för dem som inte vill eller kan assimilera sig är bra och bör starta snarast i  stor skala. Givetvis går det även om det är svårt, folk har invandrat lockade av bidrag då måste de kunna återvandra också även om det tar tid.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

34 thoughts on “Inga utsatta områden år 2030

  1. Idiotin är uppenbar ! 🤒

    Denna sk.styrning av Sverige som pågår, är ju ett ständigt långt misslyckande, som fortgår år efter år, med ständigt fler och fler brott, samt värre och värre brott.

    Nu tror Liberalerna, att de kan stoppa detta som de är medansvariga för, och som ökar för var dag som går.

    Lägg ner detta hycklande, knäböjande parti.

    Kan inte säga det nog:
    ” BARA EN IDIOT, GÖR EXAKT SAMMA MISSTAG, OM OCH OM IGEN, OCH FÖRVÄNTAR SIG OLIKA RESULTAT.”

    Tycker DU att det fungerar bra i Sverige, är du trygg, tycker du att skattepengar går till rätt saker ( ex. IS-mördare/torterare ) !?
    Vill DU vara med och bidra till terror !?

    Gör rätt, om inte för dig, men för dina barn och barnbarn som får leva i denna terror. 😢😢😢

  2. Socialbidrag till importkriminella rashatare så de får en årsinkomst på nivå VD för större företag???
    När de är ”Utsatta” idag åker de redan gräddfil bland vidlyftiga bidrag via hot mot skräckslagna socialtanter!
    Eller ska de bara få en ”tillsägelse” att bli skötsamma?

    Aldrig någonsin ett ord om hur detta ska gå till!
    Den vanliga modellen att ge långa rader av favörer och näst intill juridisk immunitet åt importkriminella har i 30 år lagt grunden till dagens katastrof!
    Nu ska det bli ännu mer av den varan om man lyssnar på PK-cancerns talespersoner!

    Vet de ännu inte om att de bland många skötsamma människor är lika hatade och misstrodda som 2:a Världskriget samarbetsmän?
    Även bland skötsamma invandrare!!!

  3. Jag trodde ingenting när hon valdes men hoppades på en förbättring. Jag måste ha varit sjuk när jag i min enfald inbillade mig att alla skulle inkluderas och att hon skulle göra litet skillnad.
    Nu har hon klätt på sig L kostymen och har blivit en till robot.

  4. Inga utsatta område 2030?
    Hur ska de göra med Malmö?
    Hela stan är ju under attack av is och det är ju de svenska medborgarna som är utsatta som är kvar i Malmö

  5. Vad våra politiker säger och vad de gör verkar vara helt olika saker. Ser man på vad våra politiker gör så ser det mer ut som att hela landet skall bli ett enda stort ”utsatt område”. Så det kanske är bra att se sig om efter något annat land att flytta till om det blir värre om några år.

  6. Då är det dags att ”riva ursatta områden” så de tror atr de får bort kriminaliteten,
    bygga nya bostäder och lyxvarianter för nya invandrar täta områden.
    Men hallå!!!!
    ni kan ju inte erbjuda lägenheter till våra egna barn och tonåringar/ ungdomar som skall studera på annan ort, ungdomarna kan inte flytta hemifrån för det finns inga lägenheter, de är ju ockuperade av statens nya välfärdsväljare.
    så hur f.. tänker ni????
    kasta ännu mer pengar i ett botten löst hål!!
    Sabuni du stora ledare, med ambition!!
    var detta allt du kunde leverera, så kan du avgå omgående, det är ju för tusan Morgan propaganda!!!!

  7. Inga utsatta område 2030 ?
    Då förstår vi att Liberalerna tänker föreslå ett namnbyte på dessa område. Politiskt har de då hållit sitt löfte

    Någon som är sugen att rösta på Liberalerna ?

  8. Nyamko Sabuni höll sitt avskedstal i riksdagen i dag och lovade dyrt och heligt att L skulle upphöra med sin verksamhet till valet 2022.

  9. Kom ihåg att Sabuni fått in några ”Liberaler” i regeringskansliet som vi skattebetalare avlönar. Hon är nu låst av Löfven till ord och gärning.

  10. År 2030 kommer vi att vara ett land där Svenskar är i minoritet.Vi kommer som Indianerna i Amerika att sättas i reservat när andra har tagit över vår land.Om inte utvecklingen bromsas upp vilket jag tror blir svårt med tanke på globalisternas anhängare i Sverige så ser det nog ganska mörkt ut.Och det går ruskigt fort !!

    • Det ser lika mörkt ut i hela Väst-Europa. Skitkulturen islam har fått breda ut sig ohejdat. Ett landområde där vita är i majoritet är kanarieöarna. Kanske blir det migrationsvåg dit av européer.

  11. Jag undrar hur mycket den Agendan har kostat oss skattebetalare.
    De kunde anställa mig och jag skulle kunna göra det till en minimal ersättning i jämförelse. Och göra det rätt / trovärdigt.
    Där har de suttit med en hög timpenning på konferenser och vi bekostar allt.
    Fullständig idioti hela Agendan.

  12. Hur kan man rösta på det partiet?
    Ena dan så andra si!
    Herre min skapare!
    Vad har ni tillfört.jaag vet. Inget

  13. Hon har lärt sig av Löfven som lovade att Sverige skulle ha EUs lägsta arbetslöshet 2020.

  14. Tror hon på tomtar och troll också ?
    Ja Sabuni har verkligen lyft L, ett av Sveriges vidrigaste och största landsförädiska parti !
    Det räcker tydligen inte med att vara icke vit.

  15. En annan Parti ledare lovade också att vi skulle ha den lägsta arbetslösheten i Europa 2020.
    Dom borde hålla sina glappa käftar och göra något istället och inte köra med meningslösa floskler

  16. Men, snälla rara Nyamko. Enda möjligheten att detta skulle kunna bli verklighet till år 2030, är att Gustav Kasselstrand blir statsminister med egen majoritet.

  17. ”Det ska inte finnas några utanförskaps-områden”. Nu låter hon precis som Byfånen själv : ”Alla ska känna sig trygga”. Har hon också sura uppstötningar eftersom det rapas upp så mycket floskler ? Nej, ”se upp för dårarna” och se till att slänga ut dom, fortare än kvickt ! Det är det enda som hjälper, tillsammans med att bomma igen alla gränser för gott. En s.k. flykting mår bäst av att få komma hem.

  18. Liberalerna – En liten hund som vill låta som en stor! Partiet som i vaje opinionundersökning sedan valet 2018, har en väljarsupport under rikdsdagsspärren.Var finns veklighetsförankringen i deras utopiska förslag? Ska alla kriminella utvisas för att nå deras mål?

    • Varför finns Liberalernaver huvud taget dom kan väl rösta på FI dom fick vi död på oxå när fyllot drog o den bruna kvinnan fuskade till sig en examem. Nu ska MP o L bekämpas sen tar vi V varefter.

  19. Lutar lite åt vad Gamgubben säger . Men hoppas att vi nationella krafter kan ordna upp upp det tillsammans , var och en bidrar efter förmåga . Få stopp på Röd Makt – miljön . Mvh Sjöström

  20. Sabuni har förmodligen rätt, det troliga är att hela Sverige är ett utsatt område 2030 och därför finns inget behov att kalla några områden för speciellt utsatta.

  21. Psykotiskt drömmeri. Det där är lika sannolikt som att den där stjärnan som blixtrar längst ut i våran galax kommer ner på jorden och träffar henne i planeten. Jorden till Sabuni, jorden till Sabuni ….

  22. Så vad ”Liberalerna” föreslår är att ompröva asylansökningar från de senaste femtio åren, rätta ”misstagen” och returnera de två miljoner som felaktigt släppts in?

    Repatriera mera!

  23. Nyamko Sabuni kommer inte att lyfta Liberalerna så nästa val ut ur riksdagen. Frid vare med dom och sov i ro.

Kommentera