Sverigedemokraterna större än S


INRIKES. Sverigedemokraterna är Sveriges största parti, enligt Aftonbladet/Demoskop. Mätningen visar att partiet skulle få 24,0 procent om det vore val i dag. Det är första gången sedan mätningarna inleddes som SD placerar sig högst.

Socialdemokraterna noterar ett stöd på 22,2 procent, vilket enligt tidningen är den lägsta siffran någonsin i en Demoskopmätning.

Jimmie Åkesson förklarar stödet för SD med att allt fler människor i sin vardag kan relatera till frågor som gängkriminalitet, otrygghet och icke-fungerande migrationspolitik.

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga. Migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar bo flott osv.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Sverigedemokraterna större än S

 • Harald Nordlund

  Tjugotvå procent säger sig vara beredda rösta på Sverigedemokraterna. Jag förstår inte, men försöker förstå.
  Historien ger exempel på hur enkla budskap fångat stora massorrna, men med katastrofala följder. Varför vill inte hela 22% försöka se bakom vad dom hör? Kan svaret vara så enkelt som att det är mest bekvämt att låta bli att reflektera? För jag vill inte tro att man inte har förmågan att tänka till.
  Nu måste vi bli många som gör allt för att visa på alternativ till en politik, som bygger på synsättet att det är skillnad på människa och människa

  Gilla

 • Tony

  Då är det bara att invänta Sentios mätresultat, där har
  nog SD 30% ?

  Gillad av 2 personer

 • Carolus Magnus

  Pettersson, återvandring kommer aldrig ske, Sverige är förlorat för alltid. Det bästa en svensk kan göra idag är att vara beredd på att staten är redo att förgöra dig vid första givna tillfälle, och att ha en plan redo att skydda sig, om man är korkad nog att se en framtid för sig själv och sin familj i detta dårhus.

  Gilla

  • Svensk lösen

   Jag tycker inte om din kommentar men det är möjligt att du har rätt. Det svenska försvaret övar på att bemästra uppror inom landet så etablissemanget har ändå en realistisk syn på en tänkbar utveckling. Totalstopp för invandringen är i vart fall INTE tillräckligt för att rädda nationen.

   Gilla

   • grunehetgrot

    Regeringen har nog ett äss i rockärmen som innebär att dom kommer att beordra militären att gå ut och avliva Svenskar.
    Man får ju hoppas att militären inte svarar på sådana idiotiska krav utan svarar med att lägga ner vapnen eller att straffa regeringen.

    Gilla

 • SvenskMan77

  Nu måste mainstreammedia o valmyndigheten tillsammans mobilisera… i god tid före dom sedvanligt riggade valen i Sverige…..

  Känns som om SRmedia redan börjat…

  Gilla

 • Ännu en framgång för SD trots förlust i riksdagen | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] I morse såg vi att Sverigedemokraterna är största parti i Aftonbladet/Demoskops opinionsmätning. På förmiddagen har riksdagen haft misstroendeomröstning om justitieminister Morgan Johansson […]

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Idag står M och KD två partier från den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern i riksdagen och kritiserar justieminster Morgan Johansson för grov kriminalitet i dagens Sverige en kriminalitet som M och KD tillsammans med V MP S C L har skapat genom decinnier av en totalt okontrollerad mångkulturell massinvandring !
  Dessutom deltog M och KD i en förhandling med regeringen om brottsligheten en förhandling som SD odemokratiskt inte fick delta i.
  Snacka om vidrigt HYCKLERI.
  Lita aldrig på något parti från 7 klövern.

  Gillad av 2 personer

 • ponnsan62

  Bra jobbat Sd !
  Nu måste vi få ,AfS i riksdagen oxå!
  Så vi får tillbaka vårt land!

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Naturligvis AFS i riksdagen men SD har kraftiga samarbetsproblem med detta parti, SD medlemmar utesluts ju på grund av att de varit på AFS-möte och J.Å anser ju AFS vara extremister.
   Blir som sagt definitivt en röst på AFS även i valet 2022precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

   Gillad av 1 person

  • Bajen666

   Väl talat, tror AfS är uppe på 2% nu så 4% 2022 är inte helt omöjligt.

   Gilla

  • grunehetgrot

   Det har nog ingen betydelse om SD skulle få 75% fler röster än S. S kommer ändå att segra med hjälp av avancerat valfusk.

   Gilla

   • age

    ”grunehetgrot”!

    det avancerade valfusket är grundat på kontraktet som
    socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA, skrev med
    muslimerna redan 1999 och som gäller ännu.

    Villkoren i kontraktet är att S ”fixar” in muslimer i alla viktiga styrelser, inkl. regeringen.
    Som motprestation lovar muslimerna att rösta på S.

    Snacka om LANDSFÖRRÄDERI!
    => värre än Quissling i Norge på sin tid!
    – och det här vet nästan ingen om i Sverige!

    www//socialdemokraterna kontrakt 1999
    där kan du läsa om det.
    //age

    Gilla

 • Mike E

  Tyvärr så är SD bara virtuellt störst.
  När det blir tid för ett nytt val drar SVT/SR och resten av vänstern igång med massiva smutskastningskampanjer av SD och så sjunker stödet för SD och de svenska fåren röstar ”rätt” igen.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja tyvärr så länge Sverige har en trygg väljarkår i majoritet så kommer inget att förändras och är heller inte så säker på att SD kan eller skulle kunna göra något underverk för Folkhemmet !
   J.Å liksom övriga politiker i riksdagen lever nog ett relativt tryggt välmående och verklighetsfrämmande liv och vill nog fortsätta med det, alla politiker är nog nöjda med att stå i riksdagens talarstol och lova saker och ting.
   Opinionsmätningar och siffror i all ära men det är riktig verkstad som räknas.

   Gilla

 • Billy Boy

  Bildkälla: jeanders-bilder.blogspot,com

  Gillad av 1 person

 • grunehetgrot

  Det enda DEMOKRATISKA partiet i Sverige har äntligen bevisat att dom är det ända partiet i Sverige som det går att lita på.

  Gillad av 1 person

 • grunehetgrot

  Den video som visas är talande. Den visar mycket tydligt Stefans totala inkompetens och världsfrånvänd. Han visar här med all tydlighet sin totala ensamhet i världen. Ingen människa kan tycka om en så otroligt dum människa.

  Gilla

 • ossie

  Äntligen !!!

  Gilla

 • ståfräs

  Det är tyvärr fortfarande 76% som gillar läget i Sverige, stort grattis, hur tänker Ni?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: