18-årig man rånad på alla sina kläder i Håbo

BROTTSLIGHET. En 18-årig man hittades i bara underkläderna intill E18 i onsdags morse. Polis tillkallades och mannen berättade att han blivit rånad på kläder och värdesaker. Tre personer greps senare.

Det var passerande bilister som slog larm om att mannen gick i bara underkläderna intill vägen i höjd med trafikplats Draget.

Polis tillkallades och då berättade mannen om rånet och om tre okända gärningsmän. – De hade tagit allt han hade, rubb och stubb, säger Daniel Wikdahl, polisens presstalesperson.

En av poliserna hade sett tre personer vid Bålsta station, som kunde kopplas till rånet. En patrull åkte dit och de tre misstänkta var kvar vid järnvägsstationen. De hade rånoffrets tillhörigheter på sig och greps.

Alla tre anhölls, men under natten släpptes den yngsta, en 15-åring. De två andra misstänkta är i 20-årsåldern. Offret och de misstänkta är inte bekanta med varandra.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 thoughts on “18-årig man rånad på alla sina kläder i Håbo

  1. Idag är troligen även de andra två stackars ”invandrarna”,på fri fot ! Numera är ju rån straffmässigt,mildare än cykelstölder. Dithän har landet bak alla bergen nu nått…Men än värre lär det bli,så länge detta röda pack sitter och regerar !

  2. Dags att organisera ”källarklubbarna”, Grannsamverkan mot stöld!

    Med samma taktik och teknik, d.v.s. diskret och anonymt välja ut en
    ”hjälpbehövande” i taget och hjälpa honom att få en intensiv hemlängtan,
    kan vi få dem att uppfatta verkligheten sådan vi vill se den.

    Polisens bakelsebjudningar verkar ju inte fungera.

  3. Ska vi låta oss förnedras länge till,eller kanske dags kasta ut sandaporna en gång för alla??
    Har en vän som bott i Colombia. Han säger att ” det börjar bli lika otryggt i Sverige som i Colombia.
    Knarket flödar även här.
    Skillnaden är att deras polis daltar inte

Kommentera