Islamister skickar dagligen raketer mot israeliska civila men media är tysta

MELLANÖSTERN. Dagligen skickas raketer av Islamiska jihad och Hamas från Gaza mot Israel där målet är israeliska civila. Israel visar ett otroligt tålamod och media rapporterar inte förrän tålamodet tryter och Israel slår tillbaka. 

-Pettersson antar att IDF slår till i kväll eller i natt och då kommer det i SVT och andra svenska medier…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Islamister skickar dagligen raketer mot israeliska civila men media är tysta

 1. Därför anses också Sverige fegt o ynkligt av många länder,
  när något drabbar Muslimerna då blir det stora rubriker
  i fegblaskorna men att Palestinierna hela tiden jävlas med
  Israel, det lotsas dom inte om.

  TUR ATT ALTERNATIVMEDIA FINNS!

 2. Jag tycker det är bra att media är tysta. Läs bibel så fattar ni att dom har krigat i tusentals år i Mellanöstern, varför skulle dom sluta nu? Låt dom sköta sig själva och blanda inte in oss. Vi blir bara utnyttjade och får betala miljarder till olika länder. Slopa alla bidrag och nyheter från Mellanöstern.

 3. Så fungerar pk folk. Folkets lidande blir liksom mindre när offren är vita eller i detta fallet judar. Araber är det alltid synd om, även när de är gärningsmän.
  Vi bedöms alltid med olika måttstockar, vilket givetvis blir galenskap. Är alla lika mycket värda, ska vi alla bedömas enligt samma regler.

KommenteraAvbryt svar