Kvinna livshotande skadad efter misshandel i Malmö

BROTTSLIGHET. En kvinna i 25-årsåldern är livshotande skadad efter att ha misshandlats i Malmö under natten till söndagen, uppger Region Skåne på sin hemsida.

– Det är en person som har blivit utsatt för en grov misshandel utomhus och förts till sjukhus, säger polisens vakthavande befäl. Någon form av stickvapen har använts. Bilder från brottsplatsen visar blodspår på gatan och hur polisen spärrat av en busskur. En man i 20-årsåldern har gripits.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Kvinna livshotande skadad efter misshandel i Malmö

 1. Ser aldrig i svensk media en misshandlad svensk ung man eller en våldtagen flicka.
  Media bär ett stort ansvar för det som sker här.
  Varför tar inte Agenda upp det aktuella ämnet?

 2. Hur fan kan vi acceptera en regering som gör ingenting och folk mördas på löpande band?
  Ut och kräv att de gör någonting, nu när feministerna sitter där och styr.De måste kunna påverka , lyfta till skyarna ….så sjukt och sorgligt.
  Undrar vem den 15 åriga pojken är som mördades kallblodigt.

 3. Det är väldigt tyst om Lövén och verkar som Magda Andersson har tagit långledigt. ladorna gapar tomma , Magda är rädd.

  • Svetsarn har en viss förmåga att försvinna spårlöst när såna brott kommer upp till ytan; det är viktigare att ryta ifrån när diverse sådana brott sker i andra länder; och kan han/sosseriet få med Trump på dom anklagades bänk då är dom i trance med hela slaskmediasvansen efter sig.

 4. Och Stefan O Morgan trycker på znoos knappen och
  somnar om.
  När ska det begäras misstroende mot den katastrofregeringen?
  Hur många liv ska spillas för att dessa ska få lov
  att genomföra sin sinnessjuka politik??

 5. Blir sorgsen och förbannad. Vad är det för djävla drägg som fritt tillåts husera på gator och torg?

Kommentera