Klimataktivisten Greta Thunberg används för att avskräcka israeler från att använda engångsbestick

MILJÖ. Den svenska tonåringen, Greta Thunbergs ansikte ses obehagligt titta i matsalar och fikaplatser över hela landet, i ett försök att få israeler att minska användningen av engångsartiklar.

Greta Thunberg placerad bredvid engångsbesticken i ett Haaretz-kök, Tel Aviv. Bild: Allison Kaplan Sommer

Anställda har lagt ut foton på Greta ovanför sitt kontors utbud av engångskoppar, plastplattor och redskap för att få kollegor att tänka två gånger innan de använder produkter som skapar avfall som kan skada miljön.

Läs mer på Haaretz där det också finna fler bilder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Klimataktivisten Greta Thunberg används för att avskräcka israeler från att använda engångsbestick

  1. Det hjälper inte med bilder, folk som röker hör får se äckliga cancer svulster på varje paket cigg man köper och de säljs ändå. Greta bilden vid plastbestiken kunde också ha en text…how dare you!!!!!

  2. Bilderna på Greta börjar bli löjeväckande! Det borde vara brottsligt att lansera och framhäva en 16-åring på detta sätt! Straffet för att föräldrarna tillåter detta borde vara riktigt hårt!!

  3. När Greta Thunberg var arg i sitt store tal i FN tänkte jag på lilla My i Mummitrollen.
    Normalt när jag sér henne tänker jag på Rosemarry´s ”baby” and the return of sATAN.
    I Martin Scorcese´s film ”Kristi siste frestelse” är det också lite roligt att på slutet kommer sATAN som en liten söt klén flicka och försöker att få Jesus till att lämna korset och inte offra sig för människernas synder.

  4. Det är nog inte bara besticken som det går åt mindre av utan också maten när de har konfronteras med hennes sura min.
    Mat ska ätas i harmoni och inte i livsångest av jordens undergång.
    Undrar hur många människor som blir skadade för livet av Greta Thunbergs undergångs predikningar.

  5. Sätt en bild på Stefan Löfven i restaurangen så äter folk mindre.
    Bara synen får det att vända sig i magen.

Kommentera