De var inte ute efter att stjäla saker. Målet var bara att slå


BROTTSLIGHET. En våg av personrån har drabbat Sollentunaområdet. Enligt polisen är det ett problem som ökat i området de senaste åren. DN har träffat några unga killar som rånades och misshandlades i Sollentuna en sen novemberkväll.

– Det märktes att de egentligen inte var ute efter att stjäla saker. Målet var ju faktiskt bara att slå, säger en av tonåringarna, som blev både sparkad och slagen, enligt Dagens Nyheter.

Bara i år har polisen fått in 61 anmälningar om personrån i Sollentuna. I fjol anmäldes 39 fall i samma område. DN har tidigare rapporterat att polisen undersöker samband mellan brotten.

– Det finns inte tillräckligt med alternativ för de som dömer ut påföljder i våra domstolar. Att slå in någons tänder och sparka på någon som ligger ner, utan att få ett kännbart men rimligt straff sänder helt enkelt fel signaler till både förövare och offer.

-Pettersson tycker det är  en märklig artikel DN skrivit, inte ett ord om vilka gärningsmännen är.  Inte ett ord om att det oftast är invandrare i flock som rånar svenskar. Det är ren rasism och hat brott, men om detta är media tysta. Men det kommer att bli liv den dagen svenskar går ut i grupp för att ge igen, då har media och politiker ett stort ansvar.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “De var inte ute efter att stjäla saker. Målet var bara att slå

 • Hajo

  Etablissemanget har skapat dessa händelser…

  Samtliga är medskyldiga till rån, mord, våldtäkter, sprängningar, inbrott, bedrägerier , drogförsäljning, människosmuggling , överfulla fängelser, kommunkonkurser mm mm mm

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Vi kan inte straffbelägga de unga ännu, men detta ska vi ändra på. Låt de unga få dryga bötesstraff som ska betalas av deras föräldrar. Antingen dras på deras lön eller genom minskade bidrag. Gissar att väldigt få av de unga kommer fortsätta med deras dumheter då föräldrarna får ta deras straff.

  Gilla

 • AmaTona

  Menar du på fullt allvar att det är Pettersson som orsakar gruppvåldtäkter , stenkastning och attacker av blåljuspersonal,
  misshandel av barn i skola av invandrargrupper? Hur vanligt har det varit med att kasta sten på 90 åringar, tortera små djur, skära halsen av hundar, katter och får? Du kanske skyller hedersbrott och barnäktenskap på Pettersson och oss?
  Anser du rättvist att folk som sägs fly från krig bor gratis, t ex nära mig, där äldre bodde och blev tvungna att flytta(några dog av sorgen!) får utan att jobbat kontokort för matinköp, tid hos läkare o tandläkare dagen efter de ringer, men inga tider under sommaren för behandling för då besöker de sitt hemland på semester medans vi har pensionärer som bor på gatan?

  Gilla

 • age

  Det är fult att klandra efterblivna, handikappade och mindre vetande
  individer!

  Den där ”eva” är, naturligtvis så svårt medtagen av sitt handikapp att
  hon behöver vård!
  Om hon är hjärntvättad muslim, kommunist, miljöpartist eller socialdemokrat finns psykologer och pedagoger som kan hjälpa.

  Gilla

 • blabaris

  det handlar om at organiserat sätta skräck i svenskar över hela sverige. INGEN ska komma undan.

  Gilla

 • Stenbock

  För det första tror jag inte du heter ”Eva”…För det andra tror jag du är en typisk skitförnäm vänsteranhängare,som i brist på vandalisering på/av gatorna fördriver tiden,bakom en skärm.
  M.a.o. en vänsterradikal idiot utan skolning,som jublar över Greta !

  Gilla

 • Maya

  Lilla Eva är nog ett sådant där fult och hjärntvättat vänsternättroll som som då och då dyker upp på Petterssons blogg.Inte mycket att slösa ilska på.Det är precis den effekten dom små liven är ute efter.Ignorera dårskaperna istället.

  Gilla

 • Kungen

  Hördu Eva: Det finns klara bevis på vilka det är som slåss, rånar, våldtar, skjuter och spränger. Här är invandrarna kraftigt överrepresenterade antingen du vill eller inte. Såna som du väljer att blunda för fakta när det gäller invandrare och det är en märklig sjukdom. Håll du dig till expo för dom är lika trångsynta som du är

  Gilla

 • valentin

  skämmes tammefan Eva!!!!
  Må karma nå dig med en rättvis behandling väl anpassad till dina behov av information av rätt art

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Eva!!!!! FY SKÄMS!!!!! Du SKA BE PETTERSSON OM URSÄKT!!!!!!!Jag anser att du har varken syn eller hörsel !! SKÄMS!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: