Två svårt knivhuggna av män med utländsk utseende i Göteborg

BROTTSLIGHET. Två män hittades under morgonen allvarligt skadade på Stampgatan vid Svingeln i centrala Göteborg. Händelsen utreds av polisen som misstänkt mordförsök.

Männen har huggits eller stuckits med ett vasst föremål och har förts till sjukhus. De hade skador i ben och armar, men uppges ha varit vakna och talbara när de fördes till Sahlgrenska sjukhuset i ambulans.

– Båda var vakna och talbara den ena har fått flera knivhugg och den andra fått färre. men jag har inget uppdaterat skadeläge, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Två män med utländskt utseende sågs fly från platsen efter händelsen. De uppges ha varit klädda i Adidasbyxor, den ena med svart jacka och den andra i beige.

-Pettersson noterar att både Aftonbladet och Expressen hade med ”utländskt utssende” på förmiddagen men det är nu bortplockat, men Adidasbyxorna står kvar och det är i princip samma…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Två svårt knivhuggna av män med utländsk utseende i Göteborg

  1. Så alla som rör sig i landet med svart eller beige jacka och Adidasbyxor skall anmälas till ledningscentralen .Fantastiskt.

  2. Att det är invandrarna som står för 80% av den grova brottsligheten är ju helt klart, sedan får den otroligt dumma s.k. regeringen säga vad dom vill, det är i alla fall LÖGN.

  3. En ny kostnad på oss skattebetalare…helt onödigt, så jag tycker faktiskt att dessa idiotiska utlänningar kan föra sina krig hemmavid istället.

Kommentera