Halalslakt i Strömsund

ISLAM & INVANDRING. Misstänkt djurplågeri i Strömsund.  Länsveterinären i Jämtland slog larm till polisen om ett misstänkt djurplågeri i Strömsund. Enligt polisen har djur slaktats på ett sätt som inte är tillåtet. Under fredagskvällen pågick en stor polisinsats.

Polisen larmades på förmiddagen på fredagen. Länsveterinären slog larm efter att djurhållaren slaktat djur på ett olagligt sätt. – Jag kan inte berätta på vilket sätt djuren slaktats i nuläget eftersom det pågår en förundersökning, säger Åsa Mjörndal, presstalesperson hos polisen i region Nord.

Enligt uppgifter till SVT Nyheter Jämtland handlar det om så kallad halalslakt. Tillsynen gjordes efter tips från allmänhet och på platsen hittades slaktrester. Halalslakt är tillåtet om djuret är bedövat innan.

Om halalslakt på bloggen…

-Pettersson säger att Strömsund är centrum för islamistiska uzbeker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Halalslakt i Strömsund

  1. När man hör hur det går till vid SFI skolor där de invandrade ställer krav och får som de vill har vi ju också svaret på varför integrationen har totalt misslyckats i Sverige. Att vara snäll är en sak men att vara dum är absolut inte rätt väg.
    Passar inte vårt sätt att vara och leva så var så god flytta, gör ni inte som vi säger så får ni varken husrum eller mat.
    Nu opponerar sig alla dumma, men jag vet att min metod verkar. Jag fick frågan av en SIDA potentat ”hur gör du för att ha fått det att fungera så bra.” Jag svarade och hans replik blev ”berätta inte för någon mer inom SIDA det du berättat för mig, men fortsätt.” som vanligt.
    Att jag nu och då blir kallad rasist tar jag som en komplimang, eftersom de som säger så inte vet vad ordet rasist innebär.
    Den som sköter SFI skolan som i exemplet är en rasist emot sitt eget land och svenska folket.

  2. Bara för halalslaktarna att hiva upp rasistkortet så är saken ur världen !
    Finns inget mer effektivt än rasistkortet.
    Heja idiot-Sverige, det är kört !!!!!!!

  3. Islams halalslakta och judiska kocherslakt är vedervärdigt . Som bonde berör det mig djupt . Ett djur ska ej behöva lida för inbillade sedvänjor . Mycket hårt straff önskar jag dessa . Mvh Sjöström

  4. Trevliga sedvänjor vi importerat…fy fan för våra politiker stryk skulle dom haft så arslet blödde.

  5. Alla som äter dessa djur som plågas genom detta sätt att slaktas, eller ej reagerar på denna sinnessjuka slakt, utan fortsätter att äta och lossas som inget, är med och bidrar till djurplågeri.

    Det sägs att Mc Donalds kött är slaktat på detta sjuka sätt, vet inte om det är så, men troende muslimer äter ju dessa hamburgare.

    VILL DU VARA MED OCH PLÅGA DJUR !?

  6. De har tagit sin kultur med sig.
    Det var väl så Reinfeldt, Rödskrikan och Löfvén ville ha det?

  7. Alla ni som röstar för detta och frenetiskt kämpar att vilja ha detta nya Sverige ! Kan någon berätta för mig varför ???Vardag av mobbning,misshandel,rån,försäkringsbedrägerier,halalslakt,sparka på igelkottar, balkongflygningar,hedersmord,dödande,skjutningar,sprängningar,sexuella sextrakasserier,våldtäkter,gruppvåldtäkter mm. Framför allt varför ska vi importera dessa problem ???? Kan någon frisk människa svara på detta ????

      • Klas.Jag har haft en diskussion om det här med valmyndigheten i evigheter.Det sista är att jag skall kontakta polisen ang. valfusket.
        Ju fler som frågar valmyndigheten och ifrågasätter ,ju bättre blir det till nästa val.
        De vägrar att besvara vad de gjorde för fusket.

  8. Jag utgår ifrån att polisen åker dit och ber om ursäkt med en käpphäst mellan benen 😄😄

    • Muslimer har frikort av både djurvänner och feminizter, så då är det bara den svenske mannen kvar att hata…

Kommentera