Kramar och pussar när Abo Raad återvände

Imamen Abo Raad kunde idag återvända till moskén i Gävle där han togs emot med kramar och pussar.

Att Säpo klassar Abo Raad som ett hot mot rikets säkerhet bekymrade inte männnen i moskén som överöste honom med kramar och pussar. Jodå, könssegregeringen visade sitt fula tryne då inte en kvinnlig besökare kan ses i SVT:s reportage.

Abo Raad ska utvisas, men kan alltså röra sig fritt i landet fram tills att detta sker, vilket vi hoppas sker inom en snar framtid.

Imamen menade själv på bruten svenska att terrorlagen är en lag mot utländska människor och att denna dom är orättvis mot honom som person. Abo Raad vädjar nu till regeringen om att de måste se över lagen, men avslöjar inte vad de är man ska se över.

SVT

I våras kunde man se ett demonstrationståg vandra genom Stockholms gator med riktning Norrmalmstorg. Där arrangerades en manifestation till stöd för Abo Raad och de andra gripna. Här närvarade kvinnor till skillnad från dagens kramkalas och vem som helst inser vilka typer av individer som står imamen nära och som tänker göra allt för att han ska slippa utvisning.

Foto: Carolina Byrmo, Aftonbladet 2019-05-18

11 thoughts on “Kramar och pussar när Abo Raad återvände

  1. brukar säga is fick smaka hårt på hemmaplan

    men på bortaplan är dom starka titta i sverige hahahah helt sjukt

    sverige är ett land utan lagar alla är välkommna

    kom hem terrorister ni får bidrag SÄPO har jättebra koll på dessa terrorister

    vi har veckobesök med dom hahahahahah hela världen garvar o jag med

    afrikaner o araber

    kom kom bidrag vi hjälper er

    kom kom araber o afrikaner kom kom bidrag vi ger er allt lägenhet ni behöver aldrig jobba alla länder sparkar ut dessa

    men ni tar emot dom vad skall man säga skratta gör man men samtidigt hemskt

    inbördeskriget börjar väl snart hoppas inte men lutar åt det håller starkt tyvärr

    ni har ingen militär e polis o ni är absolut dom fegaste som finns

    hur skall detta gå ?

    islamisterna äger redan halva landet maammaaa miiaaa

    vakna nu vakna nu vakna nu svennssssoonnsss sover ni fortfarande

    lycka till i alla fall

  2. Abo Raad har lovat Löfven att alla i Gävle-mosken skall be till Allah att sossarna får mer än 15% i nästa val om han släpps fri.

  3. De som kramar och pussar en människa som är hot mot Sveriges säkerhet vad gör de här i landet. De är bara att bege sig ut fall man inte gillar Sverige och hyllar personer som är hot mot rikets säkerhet. Håll koll på dessa och anmäl alla.

  4. varför sätts inte dessa imamer i häkte/förvar tills dess de kan utvisas?
    vem/vilka bestämmer detta?

  5. Regeringen utsätter hellre svenskar för livsfara än riskerar misstanken att bryta mot en gammal inaktuell lag. Terroristlagen är en lag mot terrorister oavsett hemvist. Jag förstår inte vad regeringen sysslar med.

  6. Nu vill jag höra statsministern säga: De är ett hot mot Sverige och er alla. Men jag släpper dem fria i Sverige så de inte blir hånade i sitt hemland om jag skickar hem dem. Jag tar allt ansvar för vad de kan göra som frigående i Sverige.

  7. Vår ”regering” beslutar alltså att dessa hot skall utvisas men de kan inte utvisas och får gå fria och fortsätta med sin omstörtande verksamhet. Detta är ett rent pajaseri som nog bara kan ske i vårt land med de politiker vi har.

  8. I landet Sverige kan du alltså som utlänning och som dokumenterad säkerhetsrisk=potentiell terrorist vandra omkring fritt i samhället, men en pensionär som skriver något oövertänkt på Facebook och det bedöms som hets mot folkgrupp kan dömas till fängelse. Undrar hur länge PK-packet till politiker och media kan försvara detta? eventuellt till nästa terrordåd som utförs av någon som har utvisningsbeslut?

  9. ”Svenska modellen” är tydligen en säkerhetsrisk.

    Dags för lite ”ordning och reda”.

    Att människor firar en säkerhetsrisks frisläppande, skapar ingen trygghet.

Kommentera