Veronica Palm (S) och siffror

INVANDRING. Socialdemokraten Veronica Palm twittrar om flyktingar och invandring. Jag lämnar det faktum att långt ifrån alla migranter är flyktingar denna gång, men ser att Veronica påstår att invandringen är extremt låg just nu. 

Och Sveriges befolkning är 0,00125 % av världens befolkning och således tar vi emot oerhört många fler än vad som är rimligt i förhållande till vår befolkning, ungefär 15 gånger fler.

Sedan påstår Veronica Palm i en annan tweet att Sveriges invandring är extrem låg just nu. Jag vet inte om hon ljuger eller lyssnat och tror på den store ledaren Löfven som ljuger. Årets invandring ser ut att bli den 5:e högsta genom tiderna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

17 thoughts on “Veronica Palm (S) och siffror

  1. Klart att hon ljuger, hon är ju Sosse, hon måste ju leva upp till det som är
    en av sossarnas huvudgrenar, den andra är egenberikning!

  2. Personer utan utbildning ska inte inneha viktiga
    poster, har de sedan inte bildning och arbets-
    erfarenhet, då simsalabim har man (inte alla
    men många ) en svensk toppolitiker .
    Svensken står inför point of no return.
    Arma land

  3. veronica palm – en tärande – som är en ”ex politiker” som inväntar en ny ”politiker tjänst” med avlöning! Fy Fasen! Jävl@ parasit! hon tillför absolut ingenting!
    går hemma och lever på våra skattepengar, förbenade hycklare!

  4. Hon har inget mellan öronen, men vilken sosse har det?
    Svetsloppan och hans utvalda är verkligen hjärnslöa. Räcker att bara titta på dem och man ser att de är begåvningshandikappade!

  5. Number of refugees per 1,000 inhabitants | end-2018

    Lebanon – 156
    Jordan – 72
    Turkey – 45
    Chad – 29
    Uganda – 26
    Sudan – 26
    Sweden – 25

    libanon, jordanien, turkiet, chad och uganda och sudan får miljontals i aid money från hela världen för sina flyktingar.

    Sverige betalar alla sina själv plus att sverige SKÄNKER 3 mest i världen i bistånd till andra länder samtidigt.

    Behövs inte många hjärn celler att fatta detta är INTE hållbart.

    antal migranter
    källa: ny FN rapport :global trends forced displacement in 2018 – kom ut i somras

    pengar
    källa: UNHCR datastatistik: considers all governmental donors who fund its activities and contributions received from the private sector and national associations.

    • Du är medveten om att vi talar om kvotflyktingar? ”Resettled refugees do not enter their destination country until they have legal permission to do so, because they apply for refugee status while in another country. Refugees are referred by UNHCR and other nongovernmental organizations.”

      Ser man till ”flyktingar” ligger Sverige på 3848 för 2018 och ”toppåret” 2016 9136. Lägg sedan till närmare 1 miljon ”anhöriga” sedan 1980.

      Fullständigt vansinnigt!

  6. Det finns tre grupper av människor.

    De som är duktiga på matte och de som är inte så duktiga på matte.

    Ett exempel på hur man kan uttrycka sig matematiskt. Förmodar att Veronica Palm skulle kunna ha redovisat det så.

  7. Jag är helt säker på att det är mindre än så. Dom flesta som kommer hit är inte riktiga flyktingar, som flykting åker man nog inte tillbaka till landet bara på semester.

    Det är nog dags för den där hönan att kolla upp fakta, men det är en sosse så fakta är överskattat. Bättre att leva i den där världen med rosa elefanter och enhörningar som hoppar runt på molnen, inte ens med dom bästa drogerna kan en normal människa komma in i en sossevärld

  8. Ena stunden har dom högskoleutbildning och specialistkompetens. De ska frälsa oss med sin mångfald och kompetensregnet ska rädda våra pensioner. Rena vinstmaskinerna ”lite längre fram”. DÅ ÄR DET DETTA SOM ÄR DET POSITIVA I RESONEMANGET.
    I nästa andetag kommer det allt mindre skaror av ”flyktingar” (läs bidragsparasiter), flödena minskar och vi (s) har minsann tätat alla läckor. Hej och hå, vad vi är bra ! DÅ ÄR DET PLÖTSLIGT DETTA SOM ÄR DET POSITIVA I RESONEMANGET.
    Är det nå´n som fattar något ? Finns det någon som helst linje eller logik i allt svammel ? Men såssar kan inte bara ljuga helt ohämmat. De kan även Ändra på ljuget från dag till dag.

  9. Denna dam har inte alla hästarna i hagen. Bland annat så är hon emot utvisning av kriminella utlänningar då detta, enligt henne, försämrar möjligheterna till integration i Sverige.
    Fröken Palm har visst missförstått det hela, då de allra flesta utlänningar, som vistas i Sverige, inte ska integreras i landet, utan ska istället återvända hem när skyddsbehov inte längre föreligger.

  10. Ok Veronica, du har rätt i att det kommer extremt lite flyktingar i år efter som merparten är lycksökare eller ska man kalla dom lyxsökare.
    Så lite rätt hade damen ändå.

Kommentera