Varför välja kopior när det finns original?

INVANDRING. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt. 

Invandringen dominerar debatten i riksdagen, i media och troligen hemma hos de flesta. Häromdagen sa statsminister Stefan Löfven (S) att invandringen ska minska, men det ser inte ut som han menar det för antalet invandrare är fortfarande rekordhögt och vice statsministern håller inte med statsministern men får ändå arbeta kvar.

Jimmie Åkesson by A947 is licensed under CC BY 3.0

När andra partiledare lite lamt talar om att begränsa invandringen känns det löjligt, de har haft chansen sedan Åkesson sa det redan 2005 när han blev partiledare.

Visst det finns andra viktiga frågor, skolan, sjukvården, miljön, klimatet, pensionerna, brottsligheten med mera men ingen fråga kan diskuteras med trovärdighet utan att samtidigt tala om invandringen och ingen har större erfarenhet än Jimmie Åkesson.

Varför välja en billig kopia, när det finns original undrar Pettersson?

Jimmies första tal i riksdagen 2010

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Varför välja kopior när det finns original?

  1. Minska ?
    Alla politiker ingen undantagen är kroniska mytomaner, det är en förutsättning för att de helt oberörd ska kunna blåljuga väljare rakt ansiktet hela tiden !

  2. …särling, kuf, krumelur, klassik, avvikare,
    excentriker, stofil, perukstock, enstöring,
    ensling

    . … får man själv välja vilken typ av orginal,
    gäller ngt av de övre än å vara en kopia
    eller en dussinmänniska (78:a) eller va?

  3. Gränskontroller mot Danmark, medans islamic republic of Iran airlines & Shekarabi landar busslaster med enskamkommande på Arlanda varannan dag. Vi är jordens farligaste kärnavfall tipp med 17000 outvisade Rakmat Akilovs bara i Sundbybergs nya Migrations vänthall på Sturegatan.

  4. På SwebbTV finns nu en serie mycket intressanta video-avsnitt upplagda från höstkonferensen 5 – 6 okt. 2019 där talare som …

    Lars Bern, Gunnar Sandelin, Katerina Janouch, Hans Jensevik, Jan Tullberg, Lennart Matikainen, Erik Berglund, Madeleine Forsgren, Karl-Olov Arnstberg, Ingrid Carlqvist, Elsa Widding, Jacob Nordangård, Paul Lillrank m fl. …

    … framför mycket kloka åsikter, idéer och strategier för att skapa en stark motvikt till 7-klöverns och medias falska beskrivningar och argumenteringar i många brännande politiska frågor i Sverige idag.

    Jag lägger här upp ett par mycket sevärda smakprov från konferensen.

    Del 11 Katerina Janouch – Hur vinner vi kvinnorna?

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=MsPet1XQ42k&w=560&h=315%5D

    Del 4 Gunnar Sandelin – Uppdatering migrationsstatistik

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=JtBzIt-pcJY&w=560&h=315%5D

    Många fler mycket sevärda videos från konferensen finns på YouTube. Sök vidare på ”Svensk Webbtelevision Höstkonferensen” i sökrutan högst upp på YouTube-sidan.

  5. Tyvärr men jag vill bara säga – 30, 40, 50 – behöver jag säga mera för jag har flera …..

  6. Jag lade märke till Reinfedts och Björklunds arrogans med att tala med varandra och försöka nonchalera vår Jimmie! Maud Olofsson åt godis under tiden så att hennes tandgnissling inte skulle höras över plenisale, antar jag. När man såg skocken landsförrädare samlad kändes det ännu mäktigare att Sd kom in i Riksdagen.
    Om vi vänder på steket, Vad hade hänt om inte SD skulle verka ? Skulle nog vara tio gånger värre ( om det är möjligt) än det är idag.
    Tack för att Jimmie har stått ut ,nu kan han med stolthet blicka bakåt och se hur han segrade över alla motståndarna!
    Heja SD!

  7. Varför ge ett svar, alla som har sett hur allt raserats skall vara utan skuld. Sossarna skall lida pin, rackarns, nja, vill inte få denna kommentaren raderad (som tidigare)…..

      • En som inte är ”naiv”, ”har fel papper”, ”räknar 30,40,50” och ”käbblar” ok skulle kunna fortsätta med t.ex. uppträdandet i US där han sade ”we are not Drunk yet mr. President Kennedy” !!!
        Skulle en som heter Åkesson skämma ut Svea rike på detta sätt ????

      • Haha, begär mandat för 50, 40 och 30. Det blir 100. Att de kunde hålla sig, ta det igen. Trots att han fick frågan flera gånger så trillade poletten aldrig ner.

    • Det mest otroliga är att detta tal som Jimmy höll när han kom in i riksdagen är exakt likadant som det tal han höll i går,
      Man har inte behövt ändra på någonting sedan talet 2010.
      Och statsministern ser lika dum ut som vanligt och begriper inte någonting.

  8. Nio år efteråt är det likadant men med skillnaden att SD är störst bland partierna.

    Det är både skamligt och genant att ingenting har hänt för att rätta till de alltför uppenbara problemen.

Kommentera