Hur ser din egen lösning ut, Annie?

Kära Annie Lööf (C)

1. Asylinvandrare som grupp belastar välfärden. Ännu fler innebär således större belastning och är alltså ingen lösning på det problem du tar upp.

Från Jimmie Åkessons Facebook

2. Personalbrist i vård och omsorg är inget nytt fenomen. I hög grad är det en fråga om arbetsvillkor. Bättre villkor får fler att välja vårdyrket. Därför har vi sedan många år lagt ett batteri av åtgärdsförslag kring just det.

3. SD:s budgetförslag innehåller avsevärt större resurser till kommunerna än den S-budget du står bakom. I kommunal välfärd kokar det mesta ner till en fråga om kronor och ören.

4. Befintliga invandrares kompetens ska givetvis tillvaratas. Det är dock inte okomplicerat eftersom välfärdsyrken generellt ställer stora krav på såväl språkkunskaper som kulturell/social förståelse.

5. SD:s syn på arbetsinvandring är, till skillnad från din, praktisk och pragmatisk. Om det uppstår tillfällig arbetsbrist kan luckor behöva fyllas med kompetens utifrån. Behovet avgör. Arbetsinvandring är dock något helt annan än asylrelaterad invandring.

Hur ser din egen lösning ut?

Jimmie Åkesson, Twitter

13 thoughts on “Hur ser din egen lösning ut, Annie?

  1. No brain no pain … Inte omöjligt att ta hit 30 miljoner invandrare (bidragsberoende analfabeter) enligt Lööf.
    Där ser man hur dumma vissa politiker är.

    • Inte bara en av den dummaste utan även mycket farlig, bara se hennes ögon vid en intervju där lyser ingen vänlighet bara ondska !

  2. Hon har ingen lösning. Hon tror att man kan ta hit hela världen utan vare sig problem eller kostnader. Hon tror att alla vill/kan lära sig svenska språket samtidigt som det kommer mest outbildade analfabeter. Dessa finns det dessutom ingen som efterfrågar på arbetsmarknaden. Hon lever i en fantasivärld tillsammans med hela regeringen. Dom vill att Sverige är socialbyrå åt hela världen och vi är på god väg att bli det om vi inte stoppar dom nu…

  3. Svaret på frågan kommer när Lööfs våta dröm om ett Sverige med 30-40 mångkulturella invånare är ett faktum !
    Det går fort nu med att göra det infödda äkta svenska folket till en minoritet.
    Var man än går och är idag så ser man horder av raketforskare och Sverige-räddare som bräkande drar fram i fina kläder och nya mobiler.
    Bara att tacka alla landsförrädare i 7 klöver och övriga femtekolonnare som gjort fosterlandet till ett mångkulturellt kriminellt anarkisamhälle. Bra jobbat, utgår ifrån att ni är nöjda idag med resultatet.
    Måtte straffet bli fruktansvärt hårt.

  4. ”Personalbrist i vård och omsorg är inget nytt fenomen. I hög grad är det en fråga om arbetsvillkor.”

    Jag håller delvis med Pettersson för ”kollektivanställda” i landsting och kommun har varken lön eller arbetsvillkor som de borde ha. Förutom läkarna som lyckades minska på läkarutbildningen för många år sedan.

    Men, ”vi” har fått en snedfördelning mellan bidragande och utnyttjande i vård och omsorg. Migranterna konsumerar mer vård och omsorg än vad de producerar, relativt sett. Med andra ord, utan migranter hade vi svenskar mer vård och omsorg än med migranter.

    Lösningen? Låt ”läkare” och annan vård- och omsorgspersonal från ”Långtbortistan” vårda personer från ”Långtbortistan” så minskar vi belastningen i den allmänna vården och omsorgen och frigör resurser för våra egna äldre och sjuka.

  5. Tänk bara vad alla gängskjutningar belastar sjukvården resurser som borde gå till ärliga skattebetalare. Skicka hem invandrare som bara belastar sjukvården så löser det sig nog.

  6. Rö´skrikan är mycket välmedveten om att en okontrollerad asylinvandring belastar både sjukvård och övriga samhällsfunktioner åtskilligt mer än det skulle tillföra något. Men importens syfte är ju bara att montera ned välfärden, för att den då avtrubbade befolkningen lättare ska kunna styras och kontrolleras. Rena grundkursen från Bilderbergarnas diktat, som sprattelgumman så lydigt levererar. Men också väldigt tydligt, så att var och en borde kunna genomskåda den falska gaphalsen.

  7. Hon har ingen lösning vad gäller välfärdsfrågan. Hon vill snarare krossa välfärden genom att ta in ännu flera utlänningar.

  8. Jimmie skulle bara svarat, att vi gör precis tvärtom mot eran politik och det är fixat. T.ex stäng gränsen istället för att öppna den, skicka hem dom som inte ska vara här istället för att rösta för att dom ska få stanna. Det ger en merkostnad som tas från välfärden, dom pengarna kunde betalat lön till fler sjuksköterskor

  9. Att fråga Tokan Annie Lööf om något är väl som att stå och ropa rakt ut i polarnatten endast ett eko som svar möjligtvis.
    Annie Lööf saknar all förmåga till konsekvens och logiskt tänkande.
    Beror kanske på för mycket festande på Stureplan.

Kommentera