Arbetarna sviker Socialdemokraterna


Expressen/Sifo publicerar ikväll nya siffror som visar att stödet för Socialdemokraterna bland LO:s medlemmar fortsätter att sjunka.

Igår skrev vi att Socialdemokraterna och LO ska intensifiera sitt samarbete för att locka tillbaka väljare från Sverigedemokraterna. Ikväll visar Expressen/Sifo att SD nu är lika stora bland LO-medlemmarna som S, kanske t.o.m. större. Lägg då till att många arbetare väljer bort facket och siffran för SD bland Sveriges arbetare är förmodligen ännu högre.

S får historiskt låga 30,6 procent och SD historiskt höga 31. Sverigedemokraterna är därmed det största partiet bland sossarnas kanske historiskt sätt trognaste väljargrupp. Sug på den Löfven.

Expressen


13 responses to “Arbetarna sviker Socialdemokraterna

 • T Ag

  Arbetare ÄR väl alla som jobbar o betalar skatt oavsett yrken

  Gilla

 • villervalle03

  Det rör sig i rätt riktning, om ett par år är vi kanske i egen majoritet, om det fortsätter.

  Gilla

 • Eddy S Karlsson

  Sossarna har lyckats med två saker. För alltid skrämma bort sina kärnväljare och dessutom sätta Sverige i skiten! Det sistnämnda har dom haft god hjälp med av Reinfeldt (den skithögen) o moderaterna. Folk har börjat förstå! Dom är körda!

  Gilla

  • grunehetgrot

   De stackars Svenskar som finns kvar i Sverige (Absurdistan ) C:a 2 miljoner går inte att lura genom att påstå att det finns ett parti som heter Socialdemokraterna.

   Gilla

 • Kattsand

  Jag skulle väl hellre säga att det är sossarna som svikit arbetarna.

  Gilla

 • per22

  Karl-Petter. Så går det när du och Stefan ljuger för de svenska arbetarna.
  Dom har haft stort tålamod, men nu börjar alltfler att genomskåda er politik.

  Gilla

 • age

  De som arbetar måste ju ha en viss IQ nivå för att klara sitt jobb.

  De som inte jobbar ……………….(pensionärer undantagna)
  De som är hjärntvättade ………………

  Gilla

 • Kungen

  Äntligen börjar Svensson vakna upp…

  Gilla

 • Nils Dacke

  Löfven hälsar att detta är oacceptabelt och kommer nu att tillsätta en utredning som beräknas vara klar 2036. Dessutom menar Löfven att de kommer nu att vända sig till EU och be om stöd för att importera mer röstboskap från dysfunktionella länder. Detta är den svenska modellen avslutar Löfven och kommer att kallas för IS (islamisering av Sverige)

  Gilla

 • SVENSK

  Socialdemokraterna har svikit arbetarna som därför lämnar dem!

  Gilla

 • putte

  Det verkar som om S inte verkar att bry sig så mycket över att dom förlorar en massa röster bland arbetarna för de har en plan B , som betyder att dom satsar mera på att få nysvenskarna som sina fans . För ser man i backspegeln på vad regeringen har lyckats med dom senaste åren så inte är det väl något som den vanlige arbetaren låter sig imponeras av direkt , Tvärtom så har det väl blivit sämre på alla punkter , så att hoppas på att den Svenske arbetaren skulle gå tillbaka till S är nog en utopi .

  Gilla

  • grunehetgrot

   S har inte en chans att få dessa ynkryggar att stanna i partiet nu när dom har gett dom utrymme att starta ett eget utomeuropeiskt parti i Sverige. Ett parti som inte har något som helst med Sverige eller Europa att göra. De som inte röstar på SD av S väljarna kommer att rösta på detta AFRIKANSKA parti.

   Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfven (S) och Karl-Petter Thorwaldsson (LO) besväras av att den röda fågelungen (S) magrat medan den blågula fågelungen (SD) vuxit sig riktigt stor och stark i boet.

  Jeanders bildblogg

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: