Sverige åt svenskarna

NATIONALISM. Nedan satir som skulle kunna vara verklighet på något av Özz Nujens humorbefriade uppträdanden eller slagord på våldsvänsterns möten. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

16 thoughts on “Sverige åt svenskarna

  1. oljeborr

    21 10 2019 at 12:10
    95.000 unga Finländska män dog för att järnridån inte skulle gå i Ålandshav. Vänstern har genom sin försåtliga politik förminskat och förvanskat Finlands otroliga insats. Hade Finland blivit ockuperat i Vinterkriget, skulle ingen malm ha gått till tyska rustningsindustrin. Nordkalotten hade blivit en stor krigsskådeplats.”

    Jag hade i min dator bilder på 13 åriga unga pojkar som tvingades ut i kriget. De kom hem alla på en lastbilsflak.
    Hittar jag den skall jag skicka den hit.
    Det var en stor brist på soldater, så Finland tvingades offra de unga.
    En man berättade för mig att när han värvade folk till fronten började han gråta när han såg sin lillebror i kön av de unga. 13 år!

  2. Ett märkligt fenomen i dagens Sverige är att folk som är bäst alltid kommer från mestadels islamska länder. Skandinavier tycks vara det lägst stående folkslaget.

  3. Det är väl tyvärr så att Özz Nujen betalas till stor del av våra skattepengar. Jag tror att det är kommuner och andra offentliga instruktioner som anlitar honom när man ska förstärka värdegrunden hos medarbetarna.

  4. Jag förbannar dem som går och betalar för att se clownen
    Özz Nyjen, han har inte gjort upp räkningen till folket för att
    han finansierade Terroristens massaker,en idiot som inte tar
    ansvar eller ens ber om ursäkt för sin inblandning av fem
    människor miste sina liv hur fan kan man gå och sätta sig
    och skratta åt figuren???????

    • En väldigt klarsynt reflektion. Dem som betalar ett inträdesbiljett till hans show har ingen respekt för de dödade på Drottninggatan.
      besöker ibland Ebbas grav.
      Det gör mig ont att ingen verkar förstå den sorgen som hennes föräldrar tvingas leva med.

  5. Nationalism är bara ondska, när vita tycker de byggt upp något bra, som de vill bevara. Ska vi upplevas som goda, måste vi hata oss själva och späka oss likt syndare.
    Vilka andra länder talar illa om sig själva och förlöjligar sina egna kulturer?

    • Jag född i Finland.Min far krigade mot Ryssland och jag skulle säga att jag aldrig skall svika hans och de andra tappra soldaternas minne, som i 40 graders kyla utan mat och knappast kläder för det klimatet försvarade Finland. och vann vill jag påstå.
      Sverige skulle tillhöra Ryssland i dag om inte finnar hade stått som sköld emellan Sverige och ryssar.
      All heder åt Finland, svenskar förstår inte vad kriget innebär.
      Landets kultur och feminism förstör för det fina som tidigare generationer har byggt upp.

      ”Jag dör hellre stående än lever krypande”

      • 95.000 unga Finländska män dog för att järnridån inte skulle gå i Ålandshav. Vänstern har genom sin försåtliga politik förminskat och förvanskat Finlands otroliga insats. Hade Finland blivit ockuperat i Vinterkriget, skulle ingen malm ha gått till tyska rustningsindustrin. Nordkalotten hade blivit en stor krigsskådeplats.

  6. Det är spännande nu när Sverige inte har blockpolitik utan att det är olika partier som skapar koalitioner med varandra. Litet grann som en barnlek, än till höger än till vänster. Kring går vi ,om går vi ….en liten piruett eller vurpa emellanåt. Sverige är en stor lekstuga .
    Men Maud Olofsson lär vara olycklig som startade skiten när SD började växa och nu är även detta monumentala stordrift krackelerad.

    Sen har det vuxit upp ett zombiesamhälle.
    Alla vi som klockan 6 tvingas kliva upp och likt zombies blir jagade på gator , när parkeringsplatser inte finns och vi masar där i tiotal för att flytta bilen. 1100 i böter är mycket pengar och jag undrar över alla lastplatser på nattetid, vilka behöver de?
    Allt för att jävlas med bilister.

Kommentera