Mångkulturen är ett totalt misslyckande, ändå fortsätter det

INVANDRING. Tysklands försök att skapa ett mångkulturellt samhälle har ”misslyckats totalt”, sade förbundskansler Angela Merkel den 17 oktober 2010, enligt Reuters. Det är alltså nio år sedan. 

-För Pettersson är det fullständigt obegripligt att massinvandringen ändå fortsätter i Tyskland och i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Mångkulturen är ett totalt misslyckande, ändå fortsätter det

  1. Multikulti verkar vara populism, som lyckas polarisera med falska människovärden där man favoriserar och särbehandlar folkgrupper mot varandra. Gammal klassisk kommunistisk retorik för att härska över samhällsfrågorna kanske.

  2. Jag fasa för den dagen när såna som du ska bestämma, då kan vi lika väl införa Islam i Sverige, för dina idéer verka vara hämtad ur Allans Bok, koranen

    • Mullig mansgris……….
      Jag fasa för den dagen när såna som du ska bestämma, då kan vi lika väl införa Islam i Sverige, för dina idéer verka vara hämtad ur Allans Bok, koranen

  3. De som kontrollerar Väst, och i extrem grad Sverige, är okunniga och irrationella. För dessa är fakta är både okänd och ointressant.

  4. Bankmaffia ligger bakom. Politiker som besöker Bilderberggruppen och Trilateral kommissionen är med största sannolikhet mutade att förstöra EU.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/10/29/dokument-bakom-kulisserna-vilka-svenska-politiker-i-eu-gillas-av-monopolkapitalisten-george-soros/

    Den bakomliggane tanken är förmodligen att förhindra ett starkt Eurasien. Söndra och härska. Det har bankmaffian hållit på med i evigheter.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/10/13/problemet-lost-sa-far-vi-fred-och-valfard-i-hela-varlden-avskaffa-fractional-reserve-banking/

  5. de kunde knappt få ihop ett eget ”land” med sina 16 olika delstater -förbundsländer med olika lagar och regler och kulturer.

    1925 bestod Tyskland av 18 länder det var därför hitler var så nationalistiskt inriktad för att få ihop ett land – tyskland.

    • Precis, och varken kvinnor eller journalister ska ha någon makt eller inflytande i samhället.

      • Jag fasa för den dagen när såna som du ska bestämma, då kan vi lika väl införa Islam i Sverige, för dina idéer verka vara hämtad ur Allans Bok, koranen

  6. Hörde av en bekant att det myllrar undercover i Tyskland. Inom ett halv år skall det ske saker……….
    Jag hoppas!

  7. Pettersson det är mycket starka krafter som driver på. Verkar som om ingenting kan stå emot.
    För Sveriges del har vi säkert passerat the point of no return.

Kommentera