Kraftig skottlossning mot villa i Uddevalla

BROTTSLIGHET. Enligt polisens hemsida har en villa i Herrestad, Uddevalla utsatts för kraftig beskjutning. Polisen konstaterar att fastigheten blivit beskjuten med 10-15 skott. Tekniker undersöker nu platsen där också en hel familj var hemma, när skotten avlossades.

Det var vid tvåtiden i natt som någon eller några öppnade eld mot fastigheten. Teknikerna kom sedan till platsen strax före klockan fem på måndagsmorgonen. Tomhylsor har hittats och det är även skador på en bil och ett garage. Ingen ska ha skadats vid händelsen som polisen just nu rubricerar som försök till mord.

-Pettersson hör, vi ska inte gnälla om detta, det är beställt sa 82:an, spännande sa Stefan, berikande sa Morgan, medan Jerzy vrålar att brottsligheten minskar och Betnér fyller i att Sverige aldrig varit tryggare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kraftig skottlossning mot villa i Uddevalla

  1. Enligt uppgifter på Flashback så är det mycket riktigt personer som inte heter Andersson, Pettersson eller Lundström som blivit beskjutna. Kosovoalbaner verkar de vara. Området är i övrigt ett lugnt svenskt område. Så grannarna som röstat på 7-klövern har äntligen blivit berikade, precis som de röstat för

    • Det är bra många år sedan det blev fred i området. Hur kommer det sig att de ännu inte rest hem?

  2. Har lyssnat på Regimradion en del i morse, inte ett pip om detta ( dock har jag stängt av i flera omgångar
    då propagandan blev för jobbig)!

Kommentera