Dominans och förnedring

INVANDRING. De nya svenskarna från icke skidåkande länder ägnar sig åt dominansvåld. I flock rånar de ensamma, gärna yngre svenskar för att visa vem som bestämmer i det nya landet. Nu har detta utvecklats även till förnedringshumor, de driver med kuffarna.

-Pettersson tänker tanken vad som hänt om två Sverigedemokrater plockat upp en äldre muslimsk farbror…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Dominans och förnedring

  1. @RawaanAlii
    ” När vi plocka en alkis på vägen och överraskade @Axzan14
    kolla bara hans blick…”

    ”Ja han (alkisen) behövde skjuts ner till stan och vi skulle plocka upp våran vän på vägen så vi alla tre passade på att skämta med min polare för jag visste att han blir chockad av att se en okänd man i bilen därav filma jag händelsen.”

    Detta är kommentaren av Rawaan/de som gjorde filmen ovan och lade ut den offentligt på Internet. Rawaan Alii tycker det hela var en kul grej att han lade ut ”svensken” ,som han också skrivit, till allmänheten.

    Rawaan har inte förstånd för att förstå att han använder den gamle mannen, ”svensken” offentligt som skämt. Mannen säger sitt namn, är med på bild och används som offentligt lyte, beskrivs som alkoholist och att ”de” åkte runt i bilen och hörde hans ”sjuka historier” och hade ”skitroligt tillsammans”.

    Rawaan, förstår du den etniska aspekten? och att det du gör är fel? Beskrivningen av mannen, ofrivillig offentlighet, den fega övermakten och kontrollen du/ni företar er mot någon i underläge. Ingrupp och utgrupp. Vilket pris för mannen att bli ”skjutsad till stan”.

    Läs ovan och sätt dig själv i mannens plats, situation.

    Och nu ett skämt från mig. Gör också ett IQ-test. Om det är lägre än genomsnittet i Sverige så förslagsvis..åk då till ett likande IQ-land och stanna där. Det är bäst så för dig och flertalet här.


    Om inte annat hoppas jag den person som ska kolla upp för väckande av åtal mot dig lyckas med det.

    Offentlig förnedring!

  2. Glömde förtydliga att Sveriges regering, och regeringarna före är ansvariga för det importerade våldet och våldtäkterna.
    Även hur du har röstat påverkar.

    Många förfasar sig här över utvecklingen, även i andra västliga länder; och ser på utvecklingen här som avskräckande.

    Men det här är något skapat. Det uppkom inte bara.

  3. Jag uppmanar mer eller mindre alla lära sig fysiskt och psykologiskt försvar. Du lär dig en strategi, upplägg för hot- o våldssituationer m e n även för tiden efteråt. Bra också lära hur planera åtgärder som rättsliga el rent av att avslöja våldsverkarna offentligt vid rätt tillfälle och sätta strålkastare på dem.

    Många dominans- och förnedringsidioter är svaga enskilt. De kan försvagas också i grupp om du har en medvetenhet gömd inuti dig hur försvara dig nu eller senare, på något sätt ett hot sätta dit dem. Dock ingen garanti för våldspuckon med hat mot just dig att det alltid hjälper vid direkt fara.
    Kunskap, praktik är dock bra även att lära sig hur vårat skitsamhälle (inte) fungerar juridiskt.

    Jag kan säga att våra idiotpolitiker gett upp säkerhet och rättssamhället. De gör utspel som inte kan realiseras p g a eskalerad utveckling. Det kommer mera brottslighet och en ”balkanmentalitet” har uppstått i Sverige som exploderar. Etniskt betingar våld mot särskilt svenskar kommer fortsätta öka.

    Du har rätt försvara dig om du blir angripen. Självförsvar, privata medborgarinitiativ, garden bl a, kommer bli nödvändigt. Än mer.

    Slå tillbaka på något sätt om det går el ha kunskap för hur agera (el inte agera). Polis och samhälle finns inte för många av oss i det nya spännande multikulturella ”Blandland”. Att du ska få hjälp och rättssamhällets skydd minskar för vart år.

    Invandringen av oidentifierade i hundratusental, överskottet på män som är mycket stort i Sverige genom invandringen och krockar mellan olika ”värdegrunder” el avsaknad avsådana, drogmissbruk…kommer kasta Sverige in våldssamhället. Rättssamhället kan inte upprätthållas p g a nyss nämnda.

    Lär nu! Vi har alla inbyggt försvar i oss.

  4. Snart inbördeskrig i lilla Sverige……”LETT THE GAMES BEGIN”
    Kanske snart det enda rätta att göra, medan vi än så länge är de
    flesta i Svea Rike och därmed borde vinna slaget.
    Jag hoppas förstås att vi ska lyckas att lösa problemen av fredlig
    väg med god förstånd, kärlek och diplomati………..OCH FÖRSTÅS
    ÅTERVÄNDANDE TILL HEMLÄNDER……100 000 TUSEN TALS
    SÅDANNA.

  5. Många av de nya klagar på rasism och främlingsfientlighet men verkar inte själva vilja förbättra sitt dåliga rykte.
    Om man beter sig som svin, kan man knappast kräva omtanke och godhet från oss.

  6. Ser dessa överallt i sina Adidas-byxor och bak-framvända kepsar och deras vokabulär ”knolla din mamma” och ”Svennehora”. Dom åker runt i sina bilar med musik på hög volym. Hittills har jag bott i en lugn stadsdel men de har börjat flytta hit också då allmännyttan har börjat tilldela dessa lägenheter. Många av dessa kvinnor som bär hijab och vill framstå som fromma, kyska och troende muslimer har dessa gossar som bröder, söner och kusiner. Snacka om hyckleri.

  7. – och så få fattar vad som pågår!

    Stackars ni som är yngre än 80, som kommer att tvingas
    leva i och med det helvete som kan väntas.

    Ni kommer inte att kunna hindra muslimerna att ta över
    det ni ägnat ett liv åt att bygga upp!

    Ni gör ju inget för att hindra katastrofen!

    Mitt förslag har länge varit: ”Grannsamverkan mot våld”!
    => Gå ihop och hjälp en behövande att få en intensiv hemlängtan!
    Gärna en i taget!
    Det är naturligtvis att enormt lidande att leva på bidrag!
    Tänk dock på att medborgargarden är förbjudet!
    = det är förbjudet att försvara sig och sitt!

    Har du röstat på LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna,
    så är det rätt åt dig.

Kommentera