Greta och Svante svarar inte på frågor

KLIMAT OCH DEMOKRATI. Greta har rådgivare, de borde kunna svara på frågorna, liksom Gretas pappa Svante Thunberg som är med på resan till Amerika. 

Vem betalar deras bil, en Tesla modell 3, hotellrum, och så vidare? Varför åker inte teamet till Kina, Indien eller Saudiarabien de största klimatbovarna utan till demokratiska länder och protesterar?

Frågorna får inget svar.

-Pettersson undrar varför inte svenska medier har ställt de självklara frågorna?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Greta och Svante svarar inte på frågor

  1. Det är sjukt det hela men alla tokigheter går att sälja med mördande reklam, om man har de rätta kontakterna och det har visst Svante och Malena. Att det är så många, som har blivit hjärntvättade är skrämmande. Svälj inte allt med hull och hår, utan ifrågasätt galenskapen. Dags att börja tänka själv.

  2. Greta gänget dvs även föräldrarna gör allt de gör för pengar. Inbilla er inget annat. Det de håller på med är lögner, paketerade av influenser och globalist finansierar. De forskare som har massor med fakta, 500 av de som senast försökte att påverka FN, får aldrig omma till tals. De köpta forskarna (de som beviljas forskningsanslag som skriver de globalisterna beställer!) hänvisar greta gänget till. Varför inte ha en öppen diskussion om klimatet från olika forskare och få slut på greta sektens framfart?
    Är innerligt trött på greta och hennes anhang. Åk hem till din morsa och gå till skolan så du lär dig mera innan du vill härska över världen. Hoppas på all motstånd i världen mot denna sekt.

  3. Suck era klimatförnekare 99% av forskarna är överens om klimathotet som Greta försöker varna oss alla om!

    Så jäkla falsk video klipp..

    Teslans är inte ens deras utan utlånad av Arnold..

    Vi har 8 år på oss att ställa om annars får vi extrema klimat problem om 20-30 år.

    Lär er källkritik och läs lite forskning där ni kontrollerat källkritiken!

    • Hej Erik L !

      Vad är en klimatförnekare? Vilka är dessa 99 % av forskare? Vem säger att vi har 8 år på oss? Vilka är dina bevis och källkritik för det du säger? Hjälp mig med källkritik och vetenskapliga belägg.

      Greta och gänget bakom henne varnar inte. Hon domderar och basunerar något som hon inte har vetenskapliga belägg för. Hon skrämmer och hotar med jordens undergång och massutrotning. Beskyller dessutom att den välfärd som människor har arbetat och skapat åt henne, har förstört hennes barndom. Ärligt talat så känns det inte så trovärdigt. Tycker du?

      Det finns ingen som förnekar klimatförändringarna som ständigt pågår. Förändringar i klimatet har pågått sedan urminnes tider och ska så göra för all framtid. Den mänskliga påverkan av klimatet som finns förnekas inte heller.

      Så sluta upp med att etikettera människor.

      Bara för att de har olika åsikter om hur denna del av mänsklig påverkan på klimatet, påverkar helheten i vårt klimatsystem, ihop med de naturliga klimatförändringarna. Där finns det massor av olika åsikter inom vetenskapen, om detta klimatutfall. Tydligen något som Thunberg-rörelsen har missat.

      ”Debattförnekare” är ingen bra lösning på natur, miljö och klimatfrågor.

      Ett brev är skickat från vetenskapen till FN i veckan. Undertecknat av över 700 personer med kunskap i ämnet. De ser inte det scenario du och Greta vill basunera ut. De ser mer sansat på frågan och vill gärna föra debatt om den på vetenskaplig grund. Inte politisk.

      ”There is no climate emergency.

      A global network of 700 scientists and professionals1 has prepared this urgent message. Climate science should be less political, while climate policies should be more scientific. Scientists should openly address the uncertainties and exaggerations in their predictions of global warming, while politicians should dispassionately count the real benefits as well as the imagined costs of adaptation to global warming, and the real costs as well as the imagined benefits of mitigation.”

      Klinka på länk och se alla undertecknarna.

      http://www.klimatupplysningen.se/wp-content/uploads/2019/10/WCD-16-10-9lr.pdf

    • 99%? Så det har ökat? Fortsätter det så här, så är det snart över 100% … Tänk att ett medvetet räknefel fått så stor spridning.

  4. Varken Greta, hennes idioter till föräldrar eller någon annan klimatidiot kan eller vill svara på några frågor av den enkla anledningen att dom vet att dom har haft fel hela tiden men vågar inte erkänna det YNKRYGGARNA.

  5. Vetenskap handlar om att få svar på frågor.

    Verkar inte som att ”Thunberg-rörelsen” går i takt med vetenskapen.

  6. Wangari Maathai, Kenya mottog Nobels fredspris år 2004.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Wangari_Maathai

    Hennes ide var bl a att plantera träd i mängder för att stoppa öknarnas utbredning och till och med lyckas återvinna mark från ökenområden genom att beskoga dem.

    Då får man samtidigt större grönområden på jorden som tar upp mängder av koldioxid (CO2) och samtidigt ger syre tillbaka i atmosfären.

    Founded in 1977 by Professor Wangari Maathai, the Green Belt Movement (GBM) has planted over 51 million trees in Kenya. GBM works at the grassroots, national, and international levels to promote environmental conservation; to build climate resilience and empower communities, especially women and girls; to foster democratic space and sustainable livelihoods.

    Länk till The Green Belt Movement (GBM)

    http://www.greenbeltmovement.org/

    Wangari Maathai dog tyvärr den 25 september 2011. Hennes idéer har vunnit acceptans från många av dagens klimatforskare och de skogbevuxna ytorna på jorden har ökat men tyvärr i alltför långsam takt.

    Här kunde de miljontals klimatstrejkande & demonstrerande ungdomarna och vuxna med Greta Thunberg i spetsen göra en stor konkret insats själva som visat sig fungera. D v s Plantera mera!

    I stället sprider Greta och hennes följare en förödande improduktiv klimatångest runt om i världen som inte leder till någon lösning alls.

  7. – Vi vill bara bli hyllade och beundrade annars får ni gå.

    -Men vad bidrar du med som ska beundrad och bli hyllad för? Har du någon miljöinnovation? Tror du på vetenskaåp

    – Gå annars ringer vi polisen.

    – ? Va !?!

  8. Har Svante arbetat någon gång..undrar bara….
    Svante tänk på det…du måste arbeta 40 år för att få full pension.
    Men du åker väl någon gräddfil och klarar dig.

  9. Jobbar man åt globalisterna, så tar man tacksamt emot stålarna och ger fullständigt fan i miljön. Hur fan denna sjuka teater lyckats hjärntvätta så många är för mig en stor gåta, samtidigt som globalisterna garvar arslet av sig åt alla idioter…

  10. Skulle gärna vilja se att Greta, pappa Svante och mamma Malena reste till Kina med transsibiriska järnvägen och vid framkomsten ställa sig på Himmelska fridens torg i huvudstaden Beijing och vifta med sina demonstations-plakat …

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/05/ernman-olja.jpg

    … kompletterade med översättning av texten till kinesiska där de anklagar 1,4 miljarder kineser för att vara klimatfarliga ”Rövhattar”.

    Om de skulle klara sig helskinnade ur den situationen kunde Greta, Svante och Malena fortsätta till huvudstaden Pyongyang i Kinas grannland Nordkorea och där genomföra samma ”Rövhatts”-demonstration med anklagelser riktade både till kommunist-diktatorn Kim Jong-un och alla 24 miljoner invånare i Nordkorea.

    De kunde också passa på att kräva betalning för Nordkoreas gamla obetalda skulder till Sverige från 1970-talet som nu uppgår till c:a 3 miljarder kr.

    Under årens lopp har landet dragit på sig c:a 3 miljarder kr i skulder till Sverige. (Publicerat 2017-08-10)

    https://www.expressen.se/dinapengar/sveriges-handel-med-nordkorea/

    De tre svenskarna kunde samtidigt kräva på skarpen att ledaren Kim Jong-un slutar upp med det klimatovänliga uppskjutningandet av militära raketer som förorenar atmosfären. Raketresterna hamnar tyvärr slutligen på havets botten mellan Nordkorea och Japan.

    Dessutom måste Kim Jong-un upphöra med att spränga sina kärnvapen mm som delfinansierats med de c:a 3 miljarderna kr som Nordkorea för länge sedan borde ha skickat till Sverige i stället som betalning för kommunistlandets gamla skulder till oss.

  11. stackars jänta! hennes föräldrar är genomgalna som promotar en flicka med autism – för sin egen ekonomi?!?! hoppas och önskar karma drabbar dem inom en snar framtid

  12. Det blir ont om laddstationer på vägen till nästa klimatmöte i Sydamerika.
    Hur Svante ska fixa resan dit blir spännande. På en kvast I dessa Halloween tider?

  13. Det typiska för charlataner och andra som utnyttjas eller uppträder som experter i det offentliga i Kulturmarxismen är att de inte kan svara på slumpmässiga frågor i sitt eget ämne!

    Två enkla frågor till Greta, med all repekt:1. Vad orsakade den globala värmeböljan på 1930-1940-talet, då det tidvis var lika varmt som idag, ingen ökad växthuseffekt fanns?
    Varför började glaciärerna i bergen smälta kraftigt redan under andra halvan av 1800-talet, Isen på Kilimandjaros lägre topp fösvann innan 1800- talets slut?

  14. Dom som står för fiolerna är väl det globala storkapitalet,
    samma som förser våra politiker med bjudresor till det
    skumma Bilderberg sällskapet, dit där Löfven , Annie Lööf
    m. flera varit flitiga gäster.

Kommentera