Vad vet Jonny Cato (C) om livet?

INRIKES. Riksdagsledamot Jonny Cato född Hansson i juli 1994 är Centerpartiets nya migrationspolitiska talesperson. Cato kommer även vara partiets representant i den parlamentariska migrationskommittén enligt ett pressmeddelande

Herr Hansson var kommunalråd i Helsingborg 2014–2018. Han var förste vice förbundsordförande för Centerpartiets ungdomsförbund 2015–2016 och dessförinnan ledamot i CUF:s förbundsstyrelse och även ordförande för CUF Skåne.

Innan han blev heltidspolitiker studerade Cato Hansson två terminer på kandidatprogrammet i strategisk kommunikation vid Lunds universitet.

-Pettersson funderar på varför det blir som det blir. Jonny Cato är 25 år, han har varit heltidspolitiker i fem år med hög lön och studerat två terminer på universitet.

Jonny Cato 25 år, heltidspolitiker sedan 5 år är ny Migrationspolitisk talesperson för Centerpartiet. 

Rolf Persson twittrar att Portugals nya regering har utnämnts. Ingen yngre än 40 år, alla är högt utbildade med avslutade examen! och med erfarenhet inom sitt ansvarsområde. Jämför med Sveriges ministrar där viktigaste kravet är partiboken och helst fackföreningsverksamhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vad vet Jonny Cato (C) om livet?

  1. Något säger mig att ingen här har några synpunkter på att Jimmie Åkesson vid väldigt unga år och utan mycket arbetslivserfarenhet blev partiledare?

  2. Problemet är väl att ”vanliga arbetare”, folk med arbetslivserfarenhet inte väljer att engagera sig i politiken.
    Och för partiledningarna är det ju bra med ungdomar i leden. Dessa kan man styra på ett helt annat sätt än äldre erfarna människor.

  3. Jag bor i Helsingborg
    Det var positivt att riksdagen tog hand om Cato så vi slapp ”oduglingen” här nere, som hade hand om äldreomsorgen som var ett enda stort misslyckande och nu hoppas jag på att riksdagen tar hand om Peter Danielsson(M) också

  4. Regeringen består av outbildade, vänstervridna, trångsynta, arroganta idioter. Det är ju därför det ser ut som det gör i samhället idag

  5. ”-Pettersson funderar på varför det blir som det blir.”
    Du menar väl : Nu ser vi varför det blir som det blir. 😉

  6. Ännu en akademiker som ska förstöra sverige. detta är totalt obegripligt.
    Min far var född 1902 han varnade mig hela tiden för akademiker och nu ser vi var det barkar.
    Totala katastrofen akademiker fjoller i sverige och i EU skiten .

    • En välutbildad akademiker i ett riktigt ämne eller vetenskap och med en livserfarenhet från ett riktigt arbete är en tillgång för samhället, riksdag och regering. En akademiker som läst ett ett par terminer inom något flumämne och kommer från ett ungdomsförbund samt ingen erfarenhet av ett riktigt arbete är lika mycket tillgång som det en katt släpat in i huset. Undantag finns men det bekräftar bara regeln.

    • Ja, för utbildning är ju farligt, eller hur? Kanske bäst att liksom Röda Khmererna skjuta alla med glasögon?

  7. Centerpartiet är I samma klass som miljöpartiet om inte värre.
    Såg Opinión Live i går och där var någon (kommer inte ihåg namnet) som talade för centerpartiet, totalt galen människa.
    Hon ville att alla skatter skulle gå till flyktingar, läs invandrare. Välfärden borde brytas ner den var bara av ondo och hindrade invandrare att komma in i samhället.
    Den enda vuxne i programmet var faktiskt en socialdemokratisk kvinna från Eskilstuna. Partiledareämne?
    Varför socialdemokraterna låter sig styras av två små extrempartier som miljöpartiet och centerpartiet är en gåta, beror det på en total braindrain i partiet?

  8. Globalisternas plan har under flera decennier bl a gått ut på att smutskasta äldre med erfarenhet för att få in yngre oerfarna och lättstyrda inom bl a politiken!

  9. Apropå att veta om livet och samhället som ung…..

    Svenska tjejen Gen ger utryck för sina åsikter på YouTube. Ger sin bild av dagens Sverige. Inslaget på god engelska av Gen. Intressant.

  10. Ytterligare en snorvalp utan verklighetsförankring som troligen ska ställa till mer helvete för vårt arma land….

Kommentera