S-topp rånad i Borlänge

BROTTSLIGHET. Den socialdemokratiske invandrarförespråkaren, politikern och ordföranden i kommunstyrelsen Jan Bohman har utsatts för personrån utanför sin bostad i centrala Borlänge. Bohman fick uppsöka sjukhus, dock inte allvarligt skadad.

Rånarna lyckades komma över kontanter. Efter ett intensivt spaningsarbete kunde polisen gripa två män, misstänkta för brottet, på en annan plats i centrala Borlänge.

Polisen 

-Pettersson gratulerar polisen som efter ett intensivt spaningsarbete lyckades gripa rånarna. Det är inte så ofta rånare grips direkt…

Borlänge har hög arbetslöshet och många människor som behöver utbildning. Jan Bohman säger att det är M-budgeten, som stöddes av Sverigedemokraterna och Krisdemokraterna, som är roten till vad som hänt. Den som importerat outbildade analfabeter som det är begränsad efterfrågan på har tydligen inget ansvar.

Jan Bohman (S) kommunstyrelsens ordförande Foto: Ulrika Eriksson Lundholm

44 thoughts on “S-topp rånad i Borlänge

  1. Roligt för en verklighetsfrämmande politiker från det landsförädiska och mångkulturälskande partiet S att få nosa på dagens riktiga verklighet !

      • Min bror säger att när finnarna kom till Sverige för att arbeta bytte svenskar sina blåa overaller till kostymer och blev fackpampar mm, eftersom finländarna var så flitiga.
        Då började en era för Sverige med en god ekonomi och nu när finländarna och andra flitiga gick i pension kollapsade landet!

  2. Det är de röda som satt prägel på Borlänge. En stad på en stor vacker slätt med dalaberg runtom. Staden i säg är ganska ung. Från fyrtiotalet. Med järrnverk och stålverk i egentligen en förr så traditionell jordbruksbygd så fick S naturligt stort stöd.

    Nu, när de styrande som flyttade hela centrum till en stor kupol (köpcentrum) består den egentliga gamla stadskärnan av en del utländska skitaffärer (troligtvis en svart ekonomi! Grattis) och många invandrare som vankar runt där – utan jobb.

    Svenskarna handlar i nya köpcentrumet (och en del invandrare naturligtvis). Borlänge är kört. Ekonomiskt och socialt. Tacka S med bihang ink Reinfeldt för det ni som röstade för detta. Det är så tragiskt vilket skitsamhälle de skapat.

    Man ska inte önska olycka över människor men med det politikerna (som bl a brännmärkt kritiker av invandringspolitiken) skapat ska egentligen drabba dem först o inte den lilla människan med små resurser. Agda hade kanske aldrig fått intensiv spaningshjälp.

    Baka kaka och ät den också postmarxister.

  3. Skadan uppstod efter att ett brännbollsträd slogs i huvudet, men trä mot trä gör ingen skada så han skickades hem efter det konstaterandet från överläkaren

  4. jag tror inte på ”slumpen” nu innan lagen som gör att folk som hotar och utsätter politiker för våld ska ska slippa straffrabbaten utan bli straffad hårdare så måste politiker visa upp hur utsatta de är….

    straffrabatt är bara när kriminella begår brott mot vanligt folk som betalar allt åt alla

  5. Den där intelligenta sossen noterade
    naturligtvis om rånaren pratade skånska,
    småländska eller sörmländska.

    – för någon invandrare var det väl inte ?

  6. Kommer han att fortsatt vara socialdemokrat.

    Möjligen kommer han till insikt om sin
    felaktiga inställning till politik?

  7. Min Pappa flydde från Polen 1948, min FarFar satt i koncentrationsläger (jag trodde att det var pga ”ung krigsför ung katolsk man – född 1905) dock så, efter sommaren 2019, så var https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Auschwitz” dödsläger för Polacker (för att utrota det slaviska folket (-140000).! Jag ogillar mùslimer!

  8. 90 miljoner besökare !!! Bra jobbat, Pettersson !!! Du är vårt ljus i det kompakta mörkret. Med förhoppning att du orkar fortsätta tills landet styrs av vettigt folk. Och gärna ännu längre. TACK för ditt fantastiska engagemang !!!

  9. Jan Bohman (S). Välkommen till den otrygga verklighet som du och ditt parti har skapat. En liten men nyttig påminnelse för dig, om vad alltför många 60+ med rollator utsatts för i din stad av dina egna importerade ”pensionsräddare”.

  10. HaHaHa! Det närmar sig! delar av sjuklövern får känna av sin ideologi socialism! 🙃
    Ingen nämnd ingen glömd (sjuklövern).

  11. tror det är en nazistisk alarmist som sprider desinformation…….

    Jag har inte sett honom bli rånad…..

    Om man ska använda sossarnas egna argument……

    • Helt korrekt, och enligt snickesnacki och M.Johansson om man rensar från socioekonomiska faktorer så har han isåfall rånat sig själv.

  12. ”Rånarna lyckades komma över kontanter.”

    Det går nog ingen nöd på honom, det hade varit värre om en pensionär blivit rånad ! Ingen skada skedd alltså, enligt min mening. 😁

  13. The shit hit the fan, som dom säger på andra sidan pölen. Att dom som ligger bakom eländet får smaka lite av kakan dom bakat åt oss, är väl karma om något.

  14. Det utgick väl larmrapport att den rånade var Sosse, och
    då får ju polisen sätta in alla resurser, sådant som vanliga
    människor kan glömma.

  15. Hur hade polisen tid med detta, sätt han i kö. Eller be han ringa 114 14 så hade rånarna lämnat Sverige. Inte så att jag gråter över detta men hur skall jag sluta skratta. Är rädd om hjärtat….

  16. Vill egentligen inte någon annan ont, men med tanke på Borlänge, så kan man väl förmoda att dessa gärningsmän troligen inte är svenska ungdomar födda av etniskt svenska föräldrar. Och då mannen är invandrarförespråkare, så är det i så fall inte mer än rätt åt honom.

    Som fortfarande medlem i det socialdemokratiska partiet är han faktiskt medskyldig till det elände som har drabbat landet.

  17. Karma när den är som bäst jag riktig myser, så nu blir det en iskall pilsner för att ”fira”…elakt kanske men som man bäddar får man också ligga….:-)

  18. Kanske får vi nu ett annat samtalsklimat när det drabbar politikerna själva. Låt oss hoppas på det i alla fall

    • Liknande kanske kommer att hända i Stockholm (huvudsätet för alla landsförrädare) också.
      Men kan ju man hoppas att polisen har annat att ta hand om då.

    • Tyvärr blir det nog inte så , dom socialdemokratiska politrukerna är faktaresistenta och naiva så det kan du glömma.

  19. hade det varit du eller jag hade polisen nog inte brydd sig så mycket, men nu va det en höjdare som råkade ut för multikulti

Kommentera