Är barnet som mördade mormor 27 år?

BROTTSLIGHET. Ahmad Nazari, med tidigare uppgiven ålder 19 år och som erkänt han dödat sin lärare, Ingrid i Kil står nu inför rätta. Nu ifrågasätter kvinnans barn gärningsmannens ålder, och menar att han i själva verket är äldre.

– Vi gör i dag gällande att han i dag är 27 år, säger målsägandebiträde Thomas Bodström till NWT, tyvärr bakom betalvägg.

– Vi gör i dag gällande att han i dag är 27 år och det finns det uppgifter om både i hans eget förhör där han berättar det, men också i annan utredning som stöder det. Så det är vår linje, säger Bodström till tidningen.

Ahmad Nazari. Foto: Polisen

-Pettersson säger att Ahmad har erkänt och har naturligtvis huvudansvaret, men eftersom han fått avslag på asylansökan redan 2017 och fortfarande är kvar i landet är det fler som borde känna sig ansvariga.

Tidigare 2018-10-13. Mordet i Värmland – en intern uppgörelse inom Miljöpartiet?

Från Erik van der Heegs Facebook.

Nu har jag läst det (allvarligt talat) skakande förundersökningsprotokoll som ligger till grund för mordåtalet mot afghanen Ahmad N. Offret var den 70-åriga före detta lärarinnan och miljöpartisten Ingrid G. hemmahörande i Kil och sedan många år engagerad i flyktingfrågor.

Några reflektioner som berör Miljöpartiet efter genomläsning:

• Hela flyktingindustrin i Kil domineras av personer engagerade i Miljöpartiet och en av dessa är mordoffret. Till och med mördaren uttrycker starka sympatier för detta parti. I en opåkallad utvikning i polisförhöret uttrycker Ahmad N. sitt reservationslösa stöd för Miljöpartiet och berättar att han röstade ”grönt” i kommun- och landstingsval 2018.

• I förhör med miljöpartister knutna till ”hjälpgrupper” och boenden i Kil framkommer det indirekt att det har utvecklats en kultur där det enda viktiga är att ordna uppehållstillstånd åt ”våra killar”, så att de på sikt kan få över sina familjer till Sverige. Brottslighet och lögner från de ensamkommandes sida döljs och förtigs konsekvent gentemot myndigheter för att inte riskera deras vistelse i Sverige.

• I ett av förhören hävdar en av miljöpartisterna (Lisbet F.) att det omöjligen kan vara Ahmad N. som har mördat Ingrid G. Lisbet har nämligen kontaktat ett medium (!) som kan intyga att det i själva verket är den mördades exman som utfört dådet. Exmannen och ”en medhjälpare” mördade Ingrid G.: ”därefter tvingade männen Ahmad att dricka stora mängder sprit för att glömma allt som skett”.

• I ett tidigt förhör försöker Ahmad spela galen genom att ta på sig mord som han inte begått: ”jag har mördat Joakim Lamotte, eller om det var Kent Ekeroth, genom att lägga dem på järnvägsspåret.” För Ahmads miljöpartistiska kontaktpersoner var dessa människor det mest fruktansvärda man kan tänka sig. Ahmad har snappat upp detta vid de olika vinindränkta sammankomster han haft med sina tillskyndare och verkar tro att han kan vinna sympati hos förhörsledarna genom att säga att han kanske har mördat Lamotte och Ekeroth.

Erik van der Heeg

-Pettersson noterar att herr Nazari har röstat i kommun- och landstingsvalet, givetvis på de gröna. En person som inte har permanent uppehållstillstånd får alltså rösta i Sverige.

TIDIGARE 2019-10-11. Ahmad Nazari, 19, åtalas för att ha strypt 69-åriga Ingrid

BROTTSLIGHET. Enligt Ahmad hade han och Ingrid en kärleksrelation i över ett års tid. – Vi börjar att pussas och sen så blev jag lite rädd och sen så försöker jag strypa henne, säger han i förhör.

Ahmad erkänner mordet och berättar i förhör att han sommaren 2018 inledde en kärleksrelation med sin lärare. Enligt eleven träffades de regelbundet i över ett års tid. – Det där började sommaren 2018, ja, det där relationen, sexuella, säger den 20-åriga eleven i förhör.

Herr Nazari nekades asyl i Sverige för snart två år sedan. Han fick ett utvisningsbeslut som skulle verkställas inom fyra veckor. Men beslutet överklagades till Migrationsdomstolen och under prövningens gång har han stannat i Sverige.

Ingrid Guldbrandsson var pensionerad och var känd för att engagera sig i flykting- och integrationsfrågor.

Kammaråklagare Cecilia Aronsson yrkar, förutom på fängelse, på att eleven utvisas från Sverige med förbud att någonsin återvända.

Ahmad är undersökt och är inte psykiskt sjuk, det finns inget som hindrar en utvisning efter rättegången som börjar senare i oktober.

-Pettersson undrar vad som skulle hända om 70-åriga gubbar tog hand om och ”hjälpte” unga migrantflickor?

TIDIGARE 2019-06-28. Ingrid Guldbrandsson mördad av afghan som hon försökte hjälpa

BROTTSLIGHET. Den 69-åriga Ingrid Guldbrandsson mördades i sitt hem onsdagkväll den 26 juni. En afghansk man har begärts häktad misstänkt för mordet. Mannen heter Ahmad Nazari, och uppger att han är 19 år. Ahmad var den som ringde 112 och anmälde mordet, han kommer att häktas på lördag, på sannolika skäl misstänkt för mord.

Ingrid Guldbrandsson och Ahmad Nazari kände varandra. Guldrandsson var en så kallad asylaktivist och kämpade för

top-3
Foto: Facebook

att afghaner utan asylskäl inte skulle utvisas. Hon var med i grupper som ”Vi i världen” och ”Integration Kil”

TIDIGARE 2019-06-27. Kvinna, 69, mördad i Kil, ung man anhållen

BROTTSLIGHET. En 69-årig kvinna misstänks ha mördats i Kil i Värmland natten till torsdagen. En ung man har gripits och under dagen anhölls mannen som är i 20-årsåldern. – Den gripne mannen och kvinnan känner varandra, säger polisens presstalesperson Christina Hallin. Mannen kommer att begäras häktad, skriver polisen på sin hemsida.

-Pettersson säger att den mördade kvinnan hjälpte ensamkommande afghaner med bostad och försökte stoppa alla utvisningar till Afghanistan, dessutom var hon miljöpartist…

Men troligen så är det inga politiker och journalister som tar ansvar för vad de gjort.

Brottsoffret var engagerat i Facebookgruppen ”Vi i världen” och ”Integration Kil” nedan lite konversation kopplade till grupperna och brottsoffret,

En kille sitter inlåst sen en månad, han mår jättedåligt, har gått ner 9kg och den enda orsaken varför han inte får stanna i Sverige är att han fick sitt första avslag innan han fyllt 18. Bra att MV vet hur gammal han är!! Själv vet han det inte…

Nej, det är inte mitt land heller som kan bete sig så här! Varför reagerar inte fler på detta som sker just nu- i vårt vackra vårsköna land? Där människor sitter inspärrade och är livrädda. Vakna Sverige!!!

Dags för förvaret i Flen igen, ”mitt barnbarn ” är reserv för deportation på tisdag. Varför strejkar inte de piloterna?

Var hos Hossein igår , sjunde gången på två månader, ser hur han bryts ner, orkar inte äta, inte sova, har mardrömmar o självskadebeteende. Vi fick ta del av ännu ett avslag på VUT… Han var reserv för deportationen som inte blev av i tisdags. Idag försöker vi med ännu ett VUT. Och hoppas att de inte tar honom imorgon!

Hade tänkt åka till Stora torget idag MEN kl 9.09 ringde Hossein från förvaret i Flen- att gränspolisen skulle komma och prata med honom- det var inte tal om deportation… När vi pratade hörde jag hur det blev höga röster, oväsen, Hossein skrek o mobilen stängdes av. De tog honom!!! Han ska deporteras ikväll från Arlanda!! Jag har försökt ringa honom, inget svar…personalen har bekräftat att han ska utvisas idag. Så det blir inget Karlstad för mig idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Är barnet som mördade mormor 27 år?

  1. Vissa uppgifter som jag tagit del av tyder på att man som Afgan kan klassas som Barn i dårhuset ”sverige” t o m om man uppnått 40 år (tror jag rekordet ligger på).

  2. I Finland i Uleåborg våldtog en 22 årig s.m.liman en 85 årig kvinna!
    Är det hets mot folkgrupp att skriva så ? När det är vad finsk media skriver öppet.

  3. Utvisa honom?

    – men han är ju bara EN av alla av den sorten!

    Måste alla mörda en svensk för att få gratis flygresa hem?

    Har ni läst koranen?

    9:5
    ”When opportunity arises kill the infidels wherever you catch them!”

    9:123
    ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

    De har en kultur som avviker från vår kultur!
    Kan vi verkligen acceptera dessa objudna gratisgäster?
    Kan vi acceptera koranen?
    Kan vi acceptera islam inom Vårt Fosterlands gränser?

  4. För att underlätta utvisningarna skicka med minst en batikhäxa per utvisad, som livskamrat i hemlandet!

  5. om Skyddsombud fanns i asylindustrin skulle den stoppats innan Akilov, halshuggning i Mölndal, DouDou järmrörsdubbelmord, Ikea knivdubbelmord mm = organiserade attacker på svenka liv

  6. Jag tycker vi skickar med alla miljöpartister till Afghanistan, så slipper dom bli mördade i Sverige.

  7. Stackars liten. I Sverige är det förbjudet att vara kriminell. Är inte det översatt till dari och pashtu? Eller whatever.

  8. Ibland hade man önskat sig att de inte hade stängt alla mentalsjukhus, då hade vi kunnat fylla dem med MP, tokiga politiker och andra vilsna PK människor.

  9. alla hyllade margot wallström men hon kunde inte göra deal med afghanska ambasaden i sverige där ALLA afghaners id ligger digitalt in scannat.

    Varför kan afghaner hämta ut id bevis på alla andra ambasader i hela världen men inte i sverige???

    • Vad har åldern med brottet att göra ? Gäller det straffsatsen ? Döm efter gärningen . Kan inte vara något problem att fastställa åldern . Kol 14 -metoden brukar alla experter på gamla saker relatera till . Använd den . Kanske ska döma efter sharia ? Värdet på en gammal kvinna kan då få betydelse åt det ena eller andra hållet . Vad kostar advokaten ? Våra pengar rullar bort från oss . Mvh Sjöström

Kommentera