Migrationen är inget hot, vi måste ställa krav på svenskarna!

INVANDRING. ”Migrationen är inget hot – Sverige behöver nya samhällsmedlemmar!” ”Nu gäller det att ställa krav på individen! Ja, det måste ställas krav på varje infödd, svensk individ att ta sitt ansvar för att välkomna nya samhällsmedlemmar och erbjuda dem förutsättningar för att komma till ro och fortsätta bidra – var och en på sitt sätt – till vårt gemensamma Sverige, vårt växande hem”, skriver debattören Eva Märta Granqvist på SVT Opinion

Eva Märta Granqvist är en av grundarna bakom gruppen ”Nu är det nog”. De vill ha amnesti (permanenta arbets- och uppehållstillstånd) för alla Sveriges ensamkommande barn och ungdomar, av alla nationaliteter, som har varit här i mer än ett år!  Stoppa alla tvångsdeportationer till kriget i Afghanistan nu! Granska rättsosäkerheten på Migrationsverket!

-Pettersson ser att det finns folk till allt. Ställa krav på svenskarna! Vore det inte bättre med tvärtom, att ställa krav på dem som kommer hit. Exempelvis krav på att åka hem för dem som inte vill  eller kan assimilera sig. Eva Märta får öppna sitt hem hur mycket hon vill, men kräv inte att andra ska göra likadant. Landet är i djup kris, mänskligt och ekonomiskt, på grund av asylinvandringen och Eva Märta med polare vill göra krisen värre. Det räcker inte med 400.000 arbetslösa och undersysselsatta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

42 thoughts on “Migrationen är inget hot, vi måste ställa krav på svenskarna!

  1. Att lägga ned SVT/SR och göra alla Eva Märta Granqvistar arbetslösa är en av de viktigaste åtgärderna för en framtida Sverigevänlig regering.

  2. Eva Märta Granqvist skriver bl a …

    ” … välkomna nya samhällsmedlemmar och erbjuda dem förutsättningar för att komma till ro och fortsätta bidra – var och en på sitt sätt – till vårt gemensamma Sverige, vårt växande hem”

    Varför ägnar sig alltför många av ”de nya samhällsmedlemmarna” åt mordbränder, bilbränder, sprängningar, dödsskjutningar, drog- & vapenhandel, våld, hot, hat, personrån, våldtäkter, skapa farliga enklaver, sprider otrygghet osv, osv.

    Allt detta är sånt vi avskyr som pesten här i Sverige och har därför all rätt att säga ifrån på skarpen.

    Eva Märta Granqvist är medlem i nätverket ”Nu är det nog!”

    Sedan mycket länge är det faktiskt så att svenskarna också har fått mer än nog av de svåra påfrestningarna det svenska samhället utsätts för, vilket Eva Märta Granqvist tyvärr saknar förmåga att se!!!

  3. Verkar som hon uppfyller alla kriterier för en fulländad Batikhäxa. Men det är ju onödigt att förstöra vår land ännu mer än det redan är. Så res till Gambia i stället, så kan du säkert få utlopp för dina ekivoka önskemål.

  4. helt från vettet är de här stollarna, hur f.. vågar dom sabla ner en hel befolkning som byggt landet.
    här sparkar dom på varenda svensk som betalar deras lön.
    Det får va slut på stollar som inget har övers för sina medmäniskor, medbefolkning, urbefolkning, granne och svensk.
    va f.. är det frågan om, ska alla dessa kärringer ha en kramgo afgan i sänghalmen som staten eller rättare sagt vi betalar helpension för livet ut.
    Ta i från dom allt och skicka ut dom på ett smältande isflak nakna.
    Hela bunten på Svt o SR

  5. Har intet att tillägga övriga skribenter här på sidan har redan skrivit så bra . Tack alla ni . Jo , förresten den lilla skrikande figuren på deras logotyp , är det någon form av ” menskonst ” ? Har ju varit på tapeten , damen ifråga hör nog hemma där ? Mvh Sjöström

  6. vi tar hit folk som överlevt i öknen i år hundrande utan statliga bidrag. Tror de kan överleva här med. Låt de använda sin kompetens

  7. EXAKT. NU ÄR DET NOG. Så långt är det rätt.
    De som kommer hit och har asylskäl vilket ca 5% faktiskt har så gäller följande : Du följer ALLA lagar och regler vi har och du lär dig svenska. Du ska försörja dig själv inom ett år. Efter 5 år kan du ansöka om medborgarskap och klarar du ett enkelt test och har skött dig blir det grönt ljus. Du kan då ta hit din familj OM du kan försörja dom. Barnbidrag endast för barn födda i Sverige där båda har medborgarskap.
    De som INTE kan legitimera sig och/eller INTE har asylskäl avvisas direkt vid gränsen och kommer inte in i landet överhuvudtaget.
    Detta är enkelt och inte orimligt att ställa krav på alla som vill komma in i Sverige.

    • Men de som du beskriver, Kungen, de skickar ju migrationsverket tillbaka… de som sköter sig, skaffar ett yrke, lär sig svenska språket och får svenska vänner… De vill ju inte migrationsverket ha kvar i landet… tyvärr…

  8. Vi (sverigevänner) måste beakta att, i Sverige är vi skyldiga
    att acceptera medmänniskor med handikapp.

    Att vara utrustad med dåligt omdöme, ingen verklighetsförankring
    och att helt sakna analysförmåga är en begränsning i hjärnan.
    Alla former av begränsningar i, såväl social kompetens, som fysisk
    funktion är att betrakta som handikapp.

    50% av alla människor är dummare än genomsnittet.
    En ”genomsnittsdum” är dessutom ingen stjärna!

    Vi behöver ”importera” individer i den övre kategorin!

    Låt henne skrika ut sina fantasier. Hon är, tyvärr inte ensam.
    Vi hade tidigare en statsminister som kan räknas in i samma
    klass. (- men han kanske var/är drabbad av Alzheimers?)

    Vi har ju dessutom alla som lever med en ”tro” på att något
    som inte finns – finns.
    De saknar också verklighetsförankring?

  9. Skönt för henne att hitta syndabockar i bästa PK-stil, utan större eget ansvar men med ett snövitt samvete.

  10. Nu gör ju faktiskt Eva Märta en stor insats för integrationen!

    Sådana som hon får mig verkligen att börja längta efter kalifatet!

    Tänk vad skönt att slippa galna fruntimmer i det offentliga!

    Förstår inte varför jag har försökt kämpa emot!

      • ”compulsoryunion”!

        Du menar väl en kurs i att sterilisera muslimer.

        Det skulle nog rädda dem från att komma till samma punkt
        som fjällämlarna gör ibland.
        De väljer ju då att dränka sig i grupper för att de blivit
        för många.

  11. Om hon nu har så tokiga tankar, vilket hon gärna får ha, så kan hon behålla dom för sig själv. De hade varit underbart att ge de som vill så mycket med invandringen en del av Sverige, så hade de kunnat leva sin ”lilla dröm” innanför höga murar, så hade de sett hur länge de hade klarat sig, de kanske hade gått riktigt bra för dem eller så hade de gått som jag tror åt andra hållet. Regel 1 ”Kom inte och tvinga oss att andra, när det är de som kommer som ska anpassar sig till oss”

  12. Ja vad hon vill är nog ganska tydligt, och jag ska ge henne ett ett råd, samla ihop ditt pick o pack och res ner till det land du avser så kan du nog få vad du strävar efter, men det är inget Svenska folket har skyldighet att ta ansvar för, vi har inte bjudit in dem, att hjälpa dom som råkat illa ut i krig har vi gjort sen urminnes tider, men det är inte vad majoriteten av dem som kommer består av., och Svenska folket har inte heller blivit tillfrågade.

  13. Jag har ingen jäkla skyldighet ALLS!
    Vi som har barn, vars kompisar blivit rånade, trakasserade och fått skolgången förstörd av hennes skyddslingar har inte lust att betala för hennes lustar och godhetsknarkande!
    -vad säger hon om det?!

  14. Så länge kärringen är försörjd av oss skattebetalare skall hon hålla k-t. Jag vill faktiskt själv bestämma vem jag bjuder in att dela mitt liv med och det har inte sett så ljust ut på den fronten med lögnare, kriminella, parasiter som kommit hit.

  15. Tyvärr så ser godhetsaposteln Eva_Märta bara vad hon själv vill se.Om hon tror att man kan resa över massor med länder för att av en slump hamna i Sverige så är människan mer en lovligt naiv.Krigsflyktingar är en sak ekonomiska lycksökare en annan.Jag vet inte var människan bor men. det är knappast i ett problemområde.Jag vill inte heller välkomna fler parasiter för egen del.Så mitt ” hjärta ” är stängt och skall så förbli.

    • Jag var inne på en Facebook-sida för sådana som denna Granqvist och frågor angående brottsligheten var totalt frånvarande!

      Kärringarna (det är en del män också) ser verkligen bara det de VILL se! Det är som ett sekt-beteende!

      • Undrar vem Grankvist menar att det är som ska ställa krav på svenskarna? Hur då? (Det framgår inte av hennes text.)

  16. Ännu en baktikhäxpsykopat som ska skriva Svenskar på näsan om den sjuka Svenska invandringspolitiken.

    Detta utspelet gör hon endast för egen vinning ingen normal Svensk man skulle bli ihop med den stollan så därför vill hon ha hit skäggiga ”barn” till sin sängkammare….otäck är hon.

  17. Sverige= den amerikanska södern på 1800 talet fast tvärtom= vita slavar försörjer nya adeln i Malmö.

  18. Ja, jag vill ha ny dyr bil, större hus Thailands resa etc etc. Tyvärr är jag pank, hankar mig
    fram på en av EU s sämsta pensioner. Vårt
    Sverige föredrar attill ge bort våra slantar
    (200 -300 MILJARDER ) till okända på
    andra sidan jorden och här hemma. Svensken
    verkar samtycka.Arma land.

  19. Härmed avger jag följande löfte till PK-sektens asylaktivister och batikhäxor, ”jag kommer aldrig att medverka till integration eller integrera mig till importerade klankulturer från medeltida kulturer och religioner”.

  20. Personer som Eva Märta Granqvist har vi ingen användning för i framtiden när pendeln vänt från Feministisk dårskap till normalitet i samhället.
    Tyvärr är Svensken den största fienden.
    Det är så inbördeskrig startas, för och emot.

Kommentera