400 fuskare fastnade vid stickprover på flygplatser


BEDRÄGERI. Detta händer i Danmark, i Sverige är det troligen omöjligt att göra kontroller för fuskarna kan bli kränkta. 


11 responses to “400 fuskare fastnade vid stickprover på flygplatser

 • Maja

  Mycket får vi skylla på oss själva som inte agerar. Men hur frågar många. Hur gör de i andra länder. Här gömmer svensson sig under kepsen ,spottar en gång och låtsas som det regnar när man säger några sanningens ord.

  Gilla

 • Monica

  Det är brist på civilkurage och att vi är konflikträdda som bidrar till att Sverige ligger mer illa till betr bedrägerier än Danmark. Våra grannar danskarna tar i tu med detta. När skall svenska myndigheter börja agera innan Sverige totalt blir ett konkursbo och U-land. Om så sker kan vi förmodligen inte bygga upp ett välståndsdito från de gyllene åren 50-60-70-talet efter detta. Vi blir godtyckligt beroende av välgörenhet från andra länder som kommer att diktera villkoren för hur uppbyggandet av social organisation och infrastruktur skall genomföras. Det är ett möjligt framtidsscenario i en framtid som kanske inte är så avlägsen.

  Gilla

 • Tony

  Ja kolla,speciellt vid Påsktiden,då är det en jävla aktivitet på
  flygplatserna när dom som FLYTT från krig ska åka på släktbesök,
  betalt av den Svenska skattebetalarna.

  Gilla

 • ruben

  Danmark har mognat och vuxit ifrån Sverige. Detsamma gäller Norge och Finland. Sverige måste svälja den styvnackade stoltheten mot sina grannländer och göra dem sällskap med liknande skyddsregler mot bidragsturister. Verkar vara ett enkelt och billigt sätt att försvara sina medborgares mänskliga rättigheter mot ekonomiska bedragare. Det minsta man kan begära av sin egna regering. Varför har Sveriges regering sån ovilja att skydda sina egna medborgare?

  Gilla

 • JEX

  Detta har förekommit här i mer än tjugo år att dessa kommer hit får bidrag ,åker hem till landet och sitt hem som dom påstår sig flytt i från på semester . Ofta är det tjugo personer skrivna i en tvåa i någon förort,dom turas om att bo i lägenheten i Sverige .Dom två som är kvar sköter post och skickar bidragen till om övriga 18 som är i sina hemländer och lever gott på våra skattepengar. Dessa uppgifter fick jag av en polis vid utlänningsroteln för ca 10 år sedan.

  Gilla

 • 400 fuskare fastnade vid stickprover på flygplatser — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via 400 fuskare fastnade vid stickprover på flygplatser — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • per22

  Stefan. Studera Socialdemokraterna i Danmark. Där har ni mycket att lära er. Dom är inte lika naiva och lättlurade som ni är. Det är svenska folkets pengar som ni skänker bort till hånskrattande bidragstagare. Hur kan du inbilla dig att svenskarna vill rösta på dig och ditt parti, när du gör på detta sätt?

  Gilla

  • Bosse S

   Stefan och hans skurkaktiga anhang vet mycket väl vad som sker, när de till synes låtsas som det regnar. Det är så här de smörjer sin valboskap.

   Gilla

 • Mm

  Det är ordning och reda på Danskarna

  Gilla

 • centurion

  I landet Absurdistan, går det absolut icke för sig att ifrågasätta Kontrakterade såsse-väljare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: