400 fuskare fastnade vid stickprover på flygplatser

BEDRÄGERI. Detta händer i Danmark, i Sverige är det troligen omöjligt att göra kontroller för fuskarna kan bli kränkta. 

11 thoughts on “400 fuskare fastnade vid stickprover på flygplatser

  1. Mycket får vi skylla på oss själva som inte agerar. Men hur frågar många. Hur gör de i andra länder. Här gömmer svensson sig under kepsen ,spottar en gång och låtsas som det regnar när man säger några sanningens ord.

  2. Det är brist på civilkurage och att vi är konflikträdda som bidrar till att Sverige ligger mer illa till betr bedrägerier än Danmark. Våra grannar danskarna tar i tu med detta. När skall svenska myndigheter börja agera innan Sverige totalt blir ett konkursbo och U-land. Om så sker kan vi förmodligen inte bygga upp ett välståndsdito från de gyllene åren 50-60-70-talet efter detta. Vi blir godtyckligt beroende av välgörenhet från andra länder som kommer att diktera villkoren för hur uppbyggandet av social organisation och infrastruktur skall genomföras. Det är ett möjligt framtidsscenario i en framtid som kanske inte är så avlägsen.

  3. Ja kolla,speciellt vid Påsktiden,då är det en jävla aktivitet på
    flygplatserna när dom som FLYTT från krig ska åka på släktbesök,
    betalt av den Svenska skattebetalarna.

  4. Danmark har mognat och vuxit ifrån Sverige. Detsamma gäller Norge och Finland. Sverige måste svälja den styvnackade stoltheten mot sina grannländer och göra dem sällskap med liknande skyddsregler mot bidragsturister. Verkar vara ett enkelt och billigt sätt att försvara sina medborgares mänskliga rättigheter mot ekonomiska bedragare. Det minsta man kan begära av sin egna regering. Varför har Sveriges regering sån ovilja att skydda sina egna medborgare?

  5. Detta har förekommit här i mer än tjugo år att dessa kommer hit får bidrag ,åker hem till landet och sitt hem som dom påstår sig flytt i från på semester . Ofta är det tjugo personer skrivna i en tvåa i någon förort,dom turas om att bo i lägenheten i Sverige .Dom två som är kvar sköter post och skickar bidragen till om övriga 18 som är i sina hemländer och lever gott på våra skattepengar. Dessa uppgifter fick jag av en polis vid utlänningsroteln för ca 10 år sedan.

  6. Stefan. Studera Socialdemokraterna i Danmark. Där har ni mycket att lära er. Dom är inte lika naiva och lättlurade som ni är. Det är svenska folkets pengar som ni skänker bort till hånskrattande bidragstagare. Hur kan du inbilla dig att svenskarna vill rösta på dig och ditt parti, när du gör på detta sätt?

    • Stefan och hans skurkaktiga anhang vet mycket väl vad som sker, när de till synes låtsas som det regnar. Det är så här de smörjer sin valboskap.

  7. I landet Absurdistan, går det absolut icke för sig att ifrågasätta Kontrakterade såsse-väljare.

Kommentera