Sverige är extremt och det blir bara värre…

INVANDRING. På Swebbtv:s får vi möta Gunnar Sandelin som ger oss uppdaterad info om migrationen mm. Han börjar med statistik över anmälningar om ”Hets mot folkgrupp” som har ökat kraftigt. Staten finansierar ett angiverisamhälle med näthatsgranskaren i spetsen. Det är en otäck utveckling.

Gunnar fortsätter med migrationsstatistiken. Under 80-talet beviljades ungefär 20 000 uppehållstillstånd i genomsnitt per år. De senaste åren har vi snittat på 100 000-130 000 uppehållstillstånd per år. Dessutom har de flesta av dessa permanenta uppehållstillstånd.

Från 2018 har vi haft 3-4 gånger så många nettoinvandrare som våra grannländer tillsammans. Vi har långt ifrån Europas lägsta nivå. Sverige är extremt när det gäller invandring. Dessutom är en majoritet av vår invandring muslimsk.

Vår massmedia tar inte upp detta. Enligt prognoser kommer Sverige kommer att ha den största andelen muslimer i hela Europa år 2050. Man vill dölja en enorm demografisk förändring som man faktiskt kan kalla ett folkutbyte. Mörkläggningen upprätthålls bland annat genom att människor som kritiserar invandringen anklagas för hat och hotbrott, s.k. hets mot folkgrupp.

Gunnar berättar att svenska myndigheter inte har koll på vilka som befinner sig i landet.

Migrationsverkets tidigare chefer har gjort följande anmärkningsvärda uttalanden:
Dan Eliasson citat ”Jag kommer aldrig vara ledsen för ett felaktigt uppehållstillstånd” och Anders Danielsson Citat ”Det handlar inte om vilka migranter vi vill ha utan vilka vi kan få”. Dessa två personer har agerat som asylaktivister med regeringens goda minne.

Sedan sekelskiftet har antalet utrikesfödda ökat i Sverige med 1,5 miljon och de inrikes födda har minskat med 26.000. Inrikes född räknas de som har 2 st inrikes födda föräldrar. Den som har en inrikes och en utrikes född förälder räknas till hälften som inrikes född i Gunnars statistik.

När det gäller män mellan 15-44 ser vi en gigantiskt förändring i demografin. Män i dessa åldrar är den mest brottsbenägna delen av befolkningen, vilket avgör tryggheten i samhället.

”Det goda samhället” har gjort en studie tillsammans med Brottsförebyggande rådet, BRÅ, där det framkommer att för första gången så är den svenska delen av brottsligheten totalt sett i minoritet. Andra generationens invandrare är den mest brottsbelastade gruppen i undersökningen.

Detta trots integrationspolitik och alla miljarder som man satsat på denna del av befolkningen. Det har inte förhindrat denna utveckling. Ett annat resultat i studien är att 13% av brotten begås av personer ej bokförda i landet. Detta är också ett trendbrott.

1970 var utrikes födda i Afrika och Asien 3,5% av invandrarna. Födda i Norden var 60%.
2019 är det omvänt. De som är födda i Afrika och Asien är 61,5% av invandrarna och födda i Norden 3,5%.

Gunnars Sandelin tar också upp Socialdemokraternas kommentarer före och efter valet. Stefan Löfven innan valet: ”Vår restriktiva invandringspolitik ligger fast”. Morgan Johansson efter valet: Nu kan vi ta in fler anhöriga och ömmande fall.

Alltfler migrationsärenden hamnar hos migrationsdomstolen och övermigrationsdomstolen. Man kan konstatera att det finns väldigt mycket pengar att tjäna för advokatväsendet som driver alla dessa överklaganden på asylavslag. Det handlar om flera miljarder kronor som skattebetalarna.

Youtube censurerar igen…

…men Vimeo har inget emot fakta

-Pettersson säger att utvecklingen fortsätter att vara katastrofal och politiker fortsätter ljuga. De så kallade journalister vägrar göra sitt jobb att granska makten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Sverige är extremt och det blir bara värre…

  1. Migrationsverket ger islamistkopplad asylaktivist ansvaret över Sveriges flyktingkvot

    Källa. Samhällsnytt 20191015

    Så mycket bättre?

  2. Dessa 2 samhällsförstörare borde ta mig fan landsförvisas och berövas sitt Svenska Medborgarskap, dom är inget annat än skadedjur för landet!

  3. Hur mycket bevis behövs, för att det svenska folket ska rösta bort de partier som orsakat eländet?
    De försöker inte ens förändra sin politik eller erkänna de gjort fel. Hur kan någon då ens överväga att rösta på dom och hoppas på förändringar?

    • Bevis, majoriteten av svenska folket består av fullständiga idioter och då hjälper det inte med bevis. Nej, omyndigförklara ca 82% och avskaffa den kvinnliga rösträtten för det är dom som är största älskare av mångkultur.

  4. En skriven sanning på ”nätet” är farlig för regeringen. Det ”sovande folket” kan ju vakna.

  5. meddelades nyss på statliga televisionen att ny 1a på utlandsfödda toppen är numera Syrien 🙄
    meddelades även att tidigare handlade det om arbetskraftinvandring från Finland mm
    oklart vad dagens invandring fyller för funktion detta meddelades inte i den statliga televisionen.

    • Funktionen är att förvandla sverige till nåt slags kalifat genom att söndra och härska.
      Med folkförrädarnas goda minne.

Kommentera