Stor polisinsats i Karlstad lördag natt


INSÄNDARE. Läser varje dag om personrån, misshandel och stadsdelar i landet där polisen mist kontrollen. Händelser som knappt längre ger rubriker. Härligt att då se hur polisen i Karlstad sätter hårt mot hårt och drar en tydlig gräns för vad som kan accepteras när det gäller grov brottslighet.

Lokaltidningen låter meddela att polisen natten till söndag slog till med kraft. Minst fem polisbilar och antagligen det dubbla antalet poliser stoppade en bil i centrala Karlstad. Föraren, en s k raggare, drogs ur bilen av flera poliser och brottades ned på gatan. Allmänheten undrade enligt tidningen om det var bankrånare som åkt fast…

Anledningen till nedslaget visade sig vara att ”raggarbilen” framfördes på gata med motortrafik förbjuden mellan kl 00-05 nattetid. Polisen meddelar att det är uppskattat när myndigheten ingriper i dessa situationer.

Klipp på Facebook ska tydligen visa hur bestämt polisen bekämpar brottslighet i Karlstad.

GH

NWT.se bakom betalvägg…


17 responses to “Stor polisinsats i Karlstad lördag natt

 • rune

  Man kan ju inte annat än skratta åt spektaklet. Det verkar inte som att det finns för få poliser, tvärtom.

  Gilla

 • SVENSK

  Visst är det bra att många poliser jobbar på rätt sätt. Men det kommer inte att hålla länge, gissa hur det kommer att bli framöver när polisen fylls av fler och fler Klan-människor!
  Polisen arbetar aktivt med det, alltså mot sin egen undergång som oberoende!

  Gilla

 • ruben

  Hoppas deras nitiska ingripande gjorde Karlstad säkrare för allmänheten. Raggare brukar normalt inte ha det intresset att hota säkerheten för polis eller allmänhet.

  Gilla

 • Maja

  Knarklangning pågår överallt i Stockholm helt öppet.
  När jag hänvisade polisen till en langare brydde de sig inte om det ,åkte förbi till fika?

  Gilla

 • Jag

  Vårt s k ”rättsväsende” klarar endast av att jaga fulla Svenskar i krogkön en löningshelg och ev Svenska tjuvjägare (vargincidenten med insatsstyrkan i hemmet – Se Svenskjakt.se).
  Mitt förtroende för politiserat rättsväsende är inte högt.

  Gilla

 • Karl

  OT…

  ”Moskébyggen omdebatterad fråga

  I vår serie Sverige möts, handlar det idag om invandring. Vi belyser den pågående debatten om moskébyggen i Östergötland. Det planeras att byggas moskéer både i Norrköping och i Linköping.

  Frågan väcker debatt, både för och emot, och tonen är stundtals hård i sociala medier. Vi har sammanfört Wadih Iskander, som är kristen från Syrien och Hadeel Said Ali, som är muslim från Libyen. Hör deras argument för och emot religionsfrihet och byggnation av moskéer i klippet ovan.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/moskebyggen-moter-protester

  Gilla

 • Jan

  Fantastikt duktigt att gripa så farliga brottslingar som spelar hög musik. Bra att polisen prioriterar det för nerklubbningar av vissa gäng och våldtäkter. Bra jobbat

  Gilla

 • Kungen

  Raggare som kör på en avstängd gata vågar dom ge sig på. YNKLIGT.
  VARFÖR KAN DOM INTE RENSA UT ALLA BAARN SOM VÅLDTAR, RÅNAR, HOTAR, STJÄL OCH BÄR SIG ILLA ÅT ISTÄLLET ?????
  Då skulle polisen göra nytta och sätta sig i respekt. Ska man skratta eller gråta när polisen gör så här. Delade dom ut armband, bjöd på kaffe och bad om ursäkt också ?? Jag säger som Kristian Luuk : vart är vi på väg ??

  Gilla

 • per22

  Polisen har tydligen svårt att se elefanten i rummet, eller så får de inte för polisledningen / regeringen.

  Gilla

  • per22

   Komplettering.
   Jag har en bestämd känsla av att allmänheten skulle uppskatta polisen arbete i betydligt högre grad om polisen ägnade sig åt väsentligheter och vågade ingripa vid, och framför allt innan alla brott med efterföljande stora rubriker inträffar.

   Gilla

 • Genusmyndighet

  Hoppa käpphäst.

  Gilla

 • centurion

  Var Dialog-poliserna möjligen upptagna med att baka kanelbullar inför nästa mysafton med stenkastar-klanen ? Lika inför lagen gäller ju…INTE !

  Gilla

 • Nils Dacke

  Ja livet som polis är mycket behagligare och skönare om man kan slå till hårt mot svensk motorintresserad ungdom än om blir tvingad att konfrontera kaosgäng från dysfunktionella kulturer. ungefär samma fenomen som när man letar efter borttappad nyckel under starkt gatljus än i ett mörkt hörn där man tappade nyckeln.

  Gilla

  • Peter Sjöström

   Som genuin värmlänning boendes i Karlstad och med ett stort motorintresse så känner jag en inre frid när våra konstaplar ingriper mot det eskalerande motorutövandet . Tror inte heller att bilder på brottslingarna behöver pixlas . Procenten på uppklarade brott steg med ens . Polisen levererar ! Mvh Sjöström

   Gilla

 • Maya

  Har polisen i Karlstad för lite att göra när man dundrar på med hela kavalleriet för en sådan ” skitsak” ? Tror att många poliser på övriga orter får en svår släng av avundsjuka när man läser om den här rafflande insatsen en lördagkväll i Svea rike.

  Gilla

 • JEX

  Där ser man hur Polisen agerar mot oss Svenskar och hur man agerar mot blattarna som kan i princip göra vad fan som helst utan att åka dit . Jag tror att Polisen och åklagarna fortfarande är lite rädda för att rasist kortet kommer fram när någon blatte grips eller ska dömas . Kan vara så att poliser är osäkra och rädda för pk maffian som lurar i bakgrunden.

  Gilla

 • Dssa

  Ja motorintresserad ungdom, raggare med sina stora högjuda fordon, är ett mycket stort problem, i Stockholm finns flera klubbar och de både hörs och släpper koldioxid till massa ogräs, vi vill ej ha de här de i kvarteret, det räcker med de stora invandrarfamiljerna som bor här deras mat luktar nästan skit

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: