Özz Nujen klagar på andra…

UTRIKES. Kurder blir slaktade ännu en gång. Våra flickor och pojkar kämpade för världen mot islamister och terrorism men blev förrådda av Donald Trump, Nato och Erdogan som är samma kille som stöttade och beväpnade IS. Vi kommer aldrig glömma att aldrig förlåta, twittrar Özz Nujen

-Pettersson tycker inte Özz ska klaga på andra. Undrar varför han inte åker till sitt kära Kurdistan och slåss för?

Herr Nujen har sagt att han i första hand är kurd, i andra hand muslim och i tredje hand svensk i ett kristet land. Han och familjen flydde till Sverige för att fortsätta vara kurder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Özz Nujen klagar på andra…

  1. Och vad gör du då här, din så kallade komik klarar sig Sverige utan, men dina landsmän behöver kanske hjälp av storskrävlaren Özz Nyjen?

  2. Ska Özzen ner och kriga nu eller ska han fortsätta att roa den svenska begåvningsreserven ?

  3. ”kammaråklagare Ingela Svensson, tillika engagerad kommunpolitiker för Vänsterpartiet i Varberg”

    Ta en titt på denna ”kvinna”, hon eller ”det” ser ut att kunna ta hem titel Miss Sweden, och vem vet, kanske även Miss Universe.

    Den rullande åklagaren.

  4. Att denna inkvoterade finansiär av massmord på civila kommer undan bevisar att Sveriges Åklagare och Rättsväsende är kriminellt korrupt!
    Hur kan dessa odugliga äckel få uppbära lön!
    En riktig skurkstat som trampar på skötsamma med Empati för brottsoffer och samarbetar med importkriminella rasistapor!
    Nujen är en äkta rasistapa där rätt och fel sitter i rastillhörigheten!

    • Ja, där kan man verkligen prata om ”lika inför lagen”…I princip sponsrade han Akilov.. Akilov fick 80000 för , enligt Akilovs uppgifter, två månaders ”svartjobb”.. Det är jädrigt bra för att vara ”hantlangare”

  5. Om man är kurd, så är det fint att vara nationalist, om man är Svensk nationalist då är man Nazist.

  6. När man vill HA mänskliga rättigheter av alla andra lönder men inte vill GE mänskliga rättigheter själva…….

    Öppna era hjärtan…..

    bygg inga murar

  7. Det är ingen fara Özz. Ingen fara alls. Svenskar finns inte, inte då heller kurder, så kampen kan läggas ner.
    Eftersom svenskar kan ersättas av vilka nationaliteter som helst, andra blir ”svenskar” då kan kurder ersättas med andra som blir ”kurder”.
    Var glad för detta Özz, lev som du lär.

  8. vart var kurderna när osmanska riket tog över halva europa som grekland – Ungern – Rumänien – Jugoslavien – Bulgarien – och osmanernas försök att ta Österrike och polen? Har inte hört talas om några kurder som kämpade för ett fritt europa…..

  9. Så nu är det Donald Trump och amerikanarna som skall ge kurderna ett eget land? Det har inte skett på hundratals år och kommer inte att ske eftersom de länder som idag existerar i det tänkta ”Kurdistan” inte har något intresse av det. Däremot borde Özz vara på plats och kämpa för det då HAN som kurd har intresse av det och uppenbarligen tänker på det dag och natt och tar upp det i alla sina texter. varför skall Trump och svenskarna kämpa när inte ens Özz gör något?

  10. själva har de gjort reklam att islam är den fredliga religion…….så de har bara ”fred” att se fram emot……..

    Dont worry be happy att ni får gotta er med den fredliga religionen islam

  11. islam har koloniserat massa länder genom masslakt och folkmord i 1500 år. Kolla bara osmanska riket……titta på pakistan…..titta på afrika…..

    över 300 miljoner har dött när islam koloniserar.

    The History of Jihad From Muhammad to ISIS – robert spencer

  12. Özz klagar på Trump, men Trump är vit, heterosexuell man så vad kan gå del då? Inte mycket. Trump gör det igen, han är en bra president. Özz däremot är en patetisk nolla som knappt kan locka till skratt inför förståndshandikappade. Men med handen på hjärtat skrattar de hjärtligt, men inte åt hans skämt utan hans stil och utseende.

  13. Kom igen Özz, du var ju beredd att dö för ditt land din fina och duktiga kurdiska nationalist, visar nu ditt mod och åk ner till Syrien och slåss.

    • Kan nog vara så att han har försökt lite tafatt med detta tidigare, men fienden skrattade åt honom. Då tyckte han enligt sitt eget förstånd att han var rolig och kallar sig nu komiker på felaktiga grunder

  14. Varför är han inte i sitt eget land och kämpar istället för att sitta i Sverige och bara gnälla ??

  15. kurder har inte haft ett eget land på över 1500 år då de ingått i det osmanska riket.

    Själva vill 100 olika nationaliteter att Sverige ska integrera sig med allt och alla på några år.

    Varför har inte kurder integrerat sig på 1500 år??

Kommentera