En vakt allvarligt skottskadad i Rinkeby

BROTTSLIGHET. En vakt blev skjuten i benet på måndagskvällen efter att ha blivit överfallen i Rinkeby i västra Stockholm. Mannens är allvarligt skadad men inte livshotande.

Bild från Wikipedia

Vakten och dennes kollega ska ha blivit överfallna av ett okänt antal ungdomar och blivit indragna i en källare där skjutningen skedde.

En stor polisinsats pågår på platsen och misstänkta söks. Ingen är gripen. En förundersökning om mordförsök har inletts.

Polisen

-Pettersson säger att det är inget att gnälla över. Rinkeby är en av Stockholms finaste stadsdelar enligt socialdemokraterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “En vakt allvarligt skottskadad i Rinkeby

  1. Ingen vare sig polis eller militär får skjuta nyanlända i förorterna.så det här tjatet om att kalla in militär är bara löjligt

  2. Vårt Fosterland är angripet av invasionstrupper!
    – men vi försvarar oss inte!
    – vi har ”överseende” med ”mångkultur”!

    ”Grannsamverkan mot våld” kan hjälpa enstaka individer i
    invasionstrupperna att få en intensiv hemlängtan!

    => Vi kan och vi måste hjälpa dem.
    Deras kultur passar inte i Vårt Fosterland!

Kommentera