Näthatsgranskaren Tomas Åberg har gjort förföljelse av pensionärer till en affärsidé

BROTTSLIGHET. ”Att stämma gamla och sjuka människor på skadestånd i civilrättsliga processer. För en insats av 900 kronor får Åberg i snitt 10-15 000 per anmälan – pengar som är undantagna utmätning och dessutom är skattefria.

Samtidigt har han beviljats över två miljoner av våra skattepengar för att jaga svenskar med “fel” åsikter – medan han själv har 800.000 kronor i skuld hos kronofogden. Ombudet för flera av Näthatsgranskarens offer, juristen Ola Bengtsson, ger ett skakande vittnesmål om ett skrupelfritt förfarande av en cynisk angivare i statens tjänst, som skor sig ekonomiskt på det lidande han orsakar”, skriver Katerina Janouch på Katerina Magasin, läs mer där.

Läs mer om Tomas Åberg, mannen som får en kick av att hata och hota på bloggen…

-Pettersson försöker använda ett vårdat språk men ibland är det svårt…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Näthatsgranskaren Tomas Åberg har gjort förföljelse av pensionärer till en affärsidé

  1. Det lär finnas en dom nyligen som diskuterar ansvaret för en kontoinnehavare , om det för utomstående finns ett ansvar när det är möjligt att förfalska inlägg eller ändra dem etc.
    MEN MAN SKALL INTE ERKÄNNA NÅGOT. INTE HELLER VÄGRA ”SAMTAL”, MEN UTAN ATT EG SVARA/ERKÄNNA NÅGOT, MEN PASSA PÅ ATT SKAFFA INFO OM VEM SOM ANMÄLER, ANKLAGELSETEXT, FRÅGA OM DU ÄR GRIPEN. OM INTE, SÅ KAN DU AVBRYTA OCH GÅ NÄR SOM HELST DU SJÄLV VILL. LÅT INTE POLISUTREDARE KOMMA IN I HEMMET UTAN BEGÄR MÖTE PÅ POLISSTATION OCH TA MED 1-2 VÄNNER (VITTNEN). SPELA IN SAMTALET. ÄR DU INTE GRIPEN HAR DU LÅNGT GÅENDE RÄTTIGHETER. VIKTIGT! LJUG ALDRIG – MEN ANVÄND ”NO COMMENT” VID BEHOV.
    Vad du säger kommer att användas för att nysta vidare.

    https://www.dropbox.com/s/clah4c8ks1scdsl/29426094_180131086101723_4852868837487411200_n.jpg?dl=0

  2. Åberg bör nog undvika mörka gränder, för jag kan tänka mig att han har ögon som bevakar honom och väntar på ”rätt tillfälle”.

  3. Denne satans ynkrygg är en beklämmande varelse.
    Det ska inte finnas någon nåd för djurplågare.

  4. I National Socialismens Tyskland så hade Tomas Åberg arbetat som angivare åt Gestapo.
    I DDR som angivare åt Stasi.
    I Sovjet som angivare åt KGB.
    Den slags vidriga typer finns i alla samhällen.

    • Polen har fortfarande några av Jaruzelskis gamla angivare kvar, en del nyligen inröstade i EU-parlamentet. En del sitter stenhårt fast i polska domstolar med Timmerman som ivrig försvarare.

      • De du beskriver är kvarvarande NAZISTER och de försvarar varandra. Fundera varför så många politiker i Sverige ondgör sig över Polen/Ungerns rensningar bland politiker resp media? Sedan några år har nazistiska element sökt sig till kulturmarxistiska (nazism i ”nya kläder”) EU-kansliet där de är särskilt välkomna.

  5. Viktigt, landet drunknar i kriminalitet Då gäller
    att sätta åt frispråkiga pensionärer. Man tager
    sig för pannan. Arma land.

  6. En stor skam vilar över de, som använder hans tjänster. Djurkadavren är talande bilder över verksamheten.

    • De som använder dennes sjuka angiveri/förföljelse tjänster är samma styrande personer/politiker, som vill se Sveriges befolkning våldtas, misshandlas, förnedras, rånas och gör allt för att Sverige ska islamiseras, där terror ska vara ett normalfall.

      Sveriges sk.styrning, är sinnessjuk !!!

  7. Tomas Åberg behöver inte klippa sig, men han behöver skaffa sig ett hederligt jobb. Eller, det behöver han inte heller; det är ju vi som försörjer honom. Det räcker dessvärre inte för en oekonomisk och ondskefullt sinnad individ som Tomas, han kräver mer. Han gör som våra vidriga politiker; går på de svaga, de lättaste offren. Han borde sitta på kåken.

  8. Och de som har makten kan ingenting göra. Total tystnad från ängsliga riksdagsledamöter.

  9. Det här är så djä.. vidrigt så man tror inte det är sant !!

    Nu är det panik hos Sossarna, att de stödjer detta visar bara hur pressade de är !!

    Och värre kommer det tyvärr att bli när SD passerar dem i de flesta opinionsmätningar, då kommer de visa sitt sanna socialistiska hat och avsaknad moral.

    //Gunnar

    • Gunnar kan vara lugn, valmyndigheten kommer att se till att MP och sossarna kan fortsätta vanstyret, oberoende av opinionen.

  10. Det finns onda och goda människor i vår Herres hage.Den här typen tillhör det förstnämnda.

  11. Rent för jäkligt att detta svin får hålla på som den värsta Stasi agent. Förra vecka satt han i SVT och intervjuades om sitt nobla arbete mot hatare. Nu är det så att hatarna är ett fåtal sen är det mest gamla människor som uttrycker felaktiga åsikter som det aset trakasserar och tjänar pengar på.

  12. Tyder på en grav sinnessjukdom att förfölja äldre, total sinnessjukdom av landets ledning att han får betalt för det av staten.

    Eller Kim Jong un släng dig i väggen, du är omkörd av den svenska ledningen med hästlängder

    • Trolig diagnos från en psykiatriker vorde vara ;
      Narcissist
      Psykopat
      Personlig störning
      Personlig förföljelse mani

      Finns nog flera störning som han innehar ……

      • Sen kan man fråga sig vad det är för störningar hos landets ledning, när dom premierar sådant gravt sinnessjukt beteende ? Men det är klart dom verkar hata dom som bygger/byggt upp detta landet där dom kan regera och i ren avundsjuka få spotta på pensionärer, istället för att visa uppskattning att få regera över landet dom andra bygger/byggt upp

  13. Fruktansvärt att samhällets beslutsfattare premierar personer som för oss tillbaka till ett DDR-samhälle där vissa belönas med att vara angivare och dessutom att dessa gör sig en förtjänst på det.

Kommentera